Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajkujte nasu fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/fkbacka.bp

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Forumska kafana "Backa"

Ići dole 
+44
Danac
Zttq
ZivJeFudbalUmroNije
miletesic01
maurinjo
Admin
1986Nenad
bossmita
Pera
Ventilvoje
nagib
Киламанија
LjubiteljFudbala
vox populi
Sloboda Ili Ništa
Uzice11
SrpskiIlokBP
NemirnaBacka
Nikola Petrovic BG
marko celarevo
NikolaRadjenovic
PLAVOGARDISTA
Daka5
Gajdobra87
Carapan
Miki Veliki
ZvoneSampione
Crveni Djavoli KG
JovanRaskovic
Joca
Nervno
Vojvoda
aimar
MarjanRnic
Шоне
Daki86
x-man
grnja
DimaBP
napredBacka
dunavska76neman
Gogi
patriota-pancevo
Kleka
48 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100  Sledeći
AutorPoruka
Pera

Pera

Број порука : 914
Локација : Bačka Palanka

Forumska kafana "Backa" - Page 70 Empty
PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 70 Icon_minitimeSub Okt 31, 2015 5:52 am

miletesic01 ::
Ventilslav ::
znam da sam dosadan, ali jel djedovac nesto radi povodom svog obecanja od 4,5 miliona, i uopste o bilo kakvim parama za klub? o redovnom finansiranju iz budzeta necu ni da pitam, barem dok je on na vlasti...

mislim, video sam ga da je nekih pola sata sat pricao sa Toljom ispred stadiona dok smo Pera i ja farbali ogradu, nisu valjda pricali o tome kako su im porodice...doduse poslao je coveka iz komunalca da osisa travu ispred stadiona Forumska kafana "Backa" - Page 70 4174080217 Forumska kafana "Backa" - Page 70 1093637683
bice valjda bolje ,da mi samo izguramo ovu jesen i budemo prvi ...a onda da vidimo koga interesuje nas klub a koga ne ko treba a ko ne treba da bude u njemu ,pa makar to bili i ja i Marjan ..ako ne valjamo ne treba da budemo u klubu a samo da klubu bude bolje i stabilna sigurnost da udjemo u ligu JSL a onda se iz nje ne ispada jer je to elita i izazov za sve ne samo u BP i okolini vec i na sirem nivou Forumska kafana "Backa" - Page 70 1093637683
zato vas molim za podrsku da uspemo na ovom putu do jesenjeg prvaka cheers king Forumska kafana "Backa" - Page 70 3553797800

Ne da izgurate jesen i da budemo prvi već da izgurate celu sezonu i da budemo prvi a nakon toga pohod na Evropu pa nek puknu dušmani.
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

Број порука : 1499

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 70 Icon_minitimeSub Okt 31, 2015 5:52 am

miletesic01 ::
znam da sam dosadan, ali jel djedovac nesto radi povodom svog obecanja od 4,5 miliona, i uopste o bilo kakvim parama za klub? o redovnom finansiranju iz budzeta necu ni da pitam, barem dok je on na vlasti...

mislim, video sam ga da je nekih pola sata sat pricao sa Toljom ispred stadiona dok smo Pera i ja farbali ogradu, nisu valjda pricali o tome kako su im porodice...doduse poslao je coveka iz komunalca da osisa travu ispred stadiona Forumska kafana "Backa" - Page 70 4174080217 Forumska kafana "Backa" - Page 70 1093637683
bice valjda bolje ,da mi samo izguramo ovu jesen i budemo prvi ...a onda da vidimo koga interesuje nas klub a koga ne ko treba a ko ne treba da bude u njemu ,pa makar to bili i ja i Marjan ..ako ne valjamo ne treba da budemo u klubu a samo da klubu bude bolje i stabilna sigurnost da udjemo u ligu JSL a onda se iz nje ne ispada jer je to elita i izazov za sve ne samo u BP i okolini vec i na sirem nivou Forumska kafana "Backa" - Page 70 1093637683
zato vas molim za podrsku da uspemo na ovom putu do jesenjeg prvaka cheers king Forumska kafana "Backa" - Page 70 3553797800

Vi i Marjan ste potrebni Backoj, po meni daleko vise od ostalih. Ako vas neko bude hteo "izbaciti" okupicemo ljude sa foruma i mozda onih sa tribina protiv toga. Jer ako neko ne zeli vas dvoje u klubu to je samo iz razloga sto bi zeleo da od Backe napravi klasicni mafijasko menadzerski klub kakvih je puna Srbija, Backa je trenutno potpuno osvezenje za nas fudbal,jer je sve suprotno od toga, a vi i Marjan ste najsazluzniji za to.
Nazad na vrh Ići dole
DimaBP

Број порука : 820

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 70 Icon_minitimeSub Okt 31, 2015 5:57 am

Kakve pare klubu, semafor kod Burenceta ne radi nekoliko meseci zbog duga.
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 70 Icon_minitimeSub Okt 31, 2015 5:59 am

hahaha, a lopine morale sebi uzeti po par stotina hiljada evra...
Nazad na vrh Ići dole
NikolaRadjenovic

NikolaRadjenovic

Број порука : 173
Локација : Стадион Славко Малетин Вава!

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 70 Icon_minitimeSub Okt 31, 2015 7:57 am

Marjane kako si krenuo imace Backa lepsu sadasnjost i buducnost od nase slavne proslosti Forumska kafana "Backa" - Page 70 3733535733
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 70 Icon_minitimeSub Okt 31, 2015 10:36 am

ma jasno, samo da ne bude bas sve na Marjanovim ledjima i bice Backa u ligi evrope(jer je prvenstvo namesteno za blizance Forumska kafana "Backa" - Page 70 1353276769 )

jel Marinko Petkovic usao u Backu ili te poslove obavlja Toljin sin ili tako neko? Smile
Nazad na vrh Ići dole
miletesic01

Број порука : 1695

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 70 Icon_minitimeNed Nov 01, 2015 12:37 am

ma jasno, samo da ne bude bas sve na Marjanovim ledjima i bice Backa u ligi evrope(jer je prvenstvo namesteno za blizance Forumska kafana "Backa" - Page 70 1353276769  )

jel Marinko Petkovic usao u Backu ili te poslove obavlja Toljin sin ili tako neko? Smile
Marinku je ponudjeno da udje u klub i vodi marketing a odluka je na njemu Forumska kafana "Backa" - Page 70 3733535733
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

Број порука : 1368
Локација : Backa Palanka

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 70 Icon_minitimeNed Nov 01, 2015 1:06 am

NikolaRadjenovic ::
Marjane kako si krenuo imace Backa lepsu sadasnjost i buducnost od nase slavne proslosti Forumska kafana "Backa" - Page 70 3733535733
onaj ko nema proslost nema sansu ni da ima sadasnjost i buducnost king sve je rezultat planiranja,strategije,pravih ljudi na odredjenim mestima ,selekciji igraca i strucnog staba,izgradjivanju i odrzavanju atmosfere u svlacionici ...verujte svima je prezentovana IDEJA a sa njom i NADA i svi smo se cvrsto "uhvatili za nju' sanjamo svoj san da udjemo u JSL i mnogo mnogo radimo svi ali bas svi da bi to ostvarili ,neciji rezultati rada su vidljivi odmah a dosta toga izadje na povrsinu i ugleda svetolst dana bas kada treba .Backu treba voleti ali sem toga treba i ulagati u nju da bi se stiglo u JSL a onda ce ona postati profitabilna ,ovaj put koji smo izabrali je jedan od mogucih puteva (napraviti stabilan klub,i kroz kvalitet igraca i strucnog staba od cetvrte lige stici u ELITU ) put je tezak i trnovit ,ako samo jedan od nas malo zakaze sve se to vidi i zato smo od samog starta na ovom putu rekli da cemo sve javno da pokazemo i necemo nista skrivati a na svima nama-vama je da procenjujete da li to uspesno i kvalitetno radimo .Utakmica KUP-a sa Zvezdom je pokazala da mi mozemo da organizujemo utakmice visokog rizkika u BP i ovo je bio ispit da li cemo moci ako udjemo JSL da igramo u BP a ne u NS ...FSS i sva slsuzbena lica su nam rekli da smo test polozili i da ako udjemo nas klub ce utakmice igrati u BP .Normalno je da se prilikom organizacije ovakve utakmice dese i propusti ,znam da ih niko iz kluba nije zeleo jer smo svesni odgovornosti koje nosi utakmica viskog rizika ,bili smo fokusirani na svaki detalj i sve smo danima i nocima planirali a eto opet ostala je grupa nasih navijaca van stadiona ,da li bi ovo sto pisem bilo pametovanje ako kazem da mi moramo svi jos vise podici nase navike dolaska na utakmicue kada je poseta velika ,VERUJTE DA MORAMO da budemo bar dva sata pre pocetka ispred stadiona kako bi izbegli guzve u protivnom postoji opasnost da ne udjemo na stadion ,zao mi je ako sam nekoga povredio sto sam ovo napisao jer ako se secate ni jedna jedina baklja nije zapaljena na stadionu i celoj Srpskoj javnosti nije bilo jasno kako smo to uspeli da uradimo a da stadion bude pun ,dobra organziacija pretres na ulazu i na zalost odredjeni broj nasih navijaca je ostao napolju pred vratima stadiona .Cenu ovoga su platili svi oni koji nisu usli ,koristim priliku da im se izvinim i da kazem da ce sa celom kartom od KUP-a moci da besplatno udju na utakmicu sa Indjijom u BP 7.oktobra a nadam se da ce oni uvaziti razloge i da ce i dalje dolaziti na utakmice .
Danas idemo u Pecince da proverimo da li se mozemo izdici ,zaboraviti utakmicu sa Zvezdom i pobediti Donji Srem,svi u klubu a nadam se i vi zarko zelite da u ovoj poluseznoni budemo jesenji prvaci a da onda od 21.novebra pa u naredna cetiri meseca svi o BAckoj pisu kao prvaku i novoj ispravnoj fudbalskoj filozofijji u Srbiji a onda je na svima koji vole klub da se okupimo napravimo skupstinu izaberemo upravu ,dovedemo sponzore ,nastavimo putem koji idemo ili ga jos boje definisemo ,krenemo u resavanje infrastrukture prosirenja tribina i priprema za reflektore ( u strategiji koju imamo predvideli smo da se prosiri zapadna tribina prema ulici I.Lole Ribara za nekih 5.30 metara i da se samim tim stvori preduslov za postavljanje na zapadu oko 2.000 stolica a da se istocna tribina podgne u vis i da se malo prosiri i da se tamo instalira jos oko 1.060 stolica i deo tribine za stajanje ovo su planovi a mozda neka nova uprava podigne jos vise broj mada smo mi misljenja da treba da stvorimo uslov da na stadionu bude prostora za navijace od 3.500 do 4.500 ljudi a ostaje nam da to eventualno i prosirimo izgradnjom tribine iza severnog gola ) sve je ovo za razmisljanje i planiranje ...TAKO DA PORED TAKMICARSKIH REZULTATA ISPRED OVE GRUPE LJUDI KOJA JE SADA U KLUBU IMA MNOGO I DRUGIH IZAZOVA ..Hvala sto ste imali strpljenja da sve ovo procitate ...king
Nazad na vrh Ići dole
Carapan

Број порука : 261

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 70 Icon_minitimeNed Nov 01, 2015 4:50 am

Samo napred, iskrene čestitke za dosadašnji rad. Smile
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

Број порука : 1368
Локација : Backa Palanka

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 70 Icon_minitimePon Nov 02, 2015 5:18 am

Carapan ::
Samo napred, iskrene čestitke za dosadašnji rad. Smile
Carapa hvala vam ,da je ovo lak put koji smo izabrali ne bi se on nas dopao ...ahhaahah Forumska kafana "Backa" - Page 70 3733535733
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 70 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Forumska kafana "Backa"
Nazad na vrh 
Strana 70 od 100Idi na stranu : Prethodni  1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100  Sledeći
 Similar topics
-
» Forumska kafana "Backa"
» Fitnes kafana
» Sajt FK Backa
» Marketing FK Backa
» Partizan-Backa 2.9.2018. 21:00

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Forum :: FK Backa-
Skoči na: