Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajkujte nasu fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/fkbacka.bp

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Forumska kafana "Backa"

Ići dole 
+44
Danac
Zttq
ZivJeFudbalUmroNije
miletesic01
maurinjo
Admin
1986Nenad
bossmita
Pera
Ventilvoje
nagib
Киламанија
LjubiteljFudbala
vox populi
Sloboda Ili Ništa
Uzice11
SrpskiIlokBP
NemirnaBacka
Nikola Petrovic BG
marko celarevo
NikolaRadjenovic
PLAVOGARDISTA
Daka5
Gajdobra87
Carapan
Miki Veliki
ZvoneSampione
Crveni Djavoli KG
JovanRaskovic
Joca
Nervno
Vojvoda
aimar
MarjanRnic
Шоне
Daki86
x-man
grnja
DimaBP
napredBacka
dunavska76neman
Gogi
patriota-pancevo
Kleka
48 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100  Sledeći
AutorPoruka
x-man

Број порука : 1101

Forumska kafana "Backa" - Page 36 Empty
PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 36 Icon_minitimeSub Sep 19, 2015 2:35 pm

Marjane on nema potrebno obrazovanje ili jednostavno nece da vas saslusa, nemojte se truditi, Backa nije ugasena nego se spšojila sa OFk Backom
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

Број порука : 1368
Локација : Backa Palanka

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 36 Icon_minitimeSub Sep 19, 2015 2:38 pm

Miki Veliki ::
Sve je to ok Marjane samo sto verovatno znas da je sad nemoguc obrnut proces u recimo sledecoj sezoni pa da budete FK Backa kao nekad. I vas je dohvatilo ne radujem se tuzno je to. Isto kao Smederevo, Dinamo, Proleter, Srem a uskoro Radnicki Sombor. Tuzno je sto FK Backa nije docekala da udje u superligu nego umrla pre najveceg uspeha u istoriji kluba pod uslovom da se to desi naravno. A nije Isus pa da vaskrsne.
Miki da li ti citas sta ti ja pisem ili se pravis nepoduciv ..???
Backa je pripojena OFK Backoj u nju je unela svoju tradiciju da li ti je to jasno ili nije .????
sto se tice toga da li se moze od sledece sezone moze zvati FK Backa ,moram te razocarati MOZE da dobro si procitao MOZE i to samo jednim "dopisom " koji se zove zahtev za promenu imena cheers prema tome na klizavom si terenu i imam utisak da bas ne razumes najbolje to sto pises .?
Nazad na vrh Ići dole
Miki Veliki

Miki Veliki

Број порука : 134

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 36 Icon_minitimeSub Sep 19, 2015 2:46 pm

Danas sam pricao sa ljudima o tome, ako gresim u redu. Nek bude da je nastavljena tradicija kluba ali mislim da se ne moze vratiti nazad na FK o tome govorim i mislim Marjane da to znas. Vidis da je dobro sto imate ljude na forumu sa svih strana jer svako po nesto zna zar ne? Navijaci Backe imaju srecu da imaju ovaj forum a lepo je i od vas sto je dobar deo javan i ne krijete.
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 36 Icon_minitimeSub Sep 19, 2015 2:56 pm

Danas sam pricao sa ljudima o tome, ako gresim u redu. Nek bude da je nastavljena tradicija kluba ali mislim da se ne moze vratiti nazad na FK o tome govorim i mislim Marjane da to znas. Vidis da je dobro sto imate ljude na forumu sa svih strana jer svako po nesto zna zar ne? Navijaci Backe imaju srecu da imaju ovaj forum a lepo je i od vas sto je dobar deo javan i ne krijete.
Naravno Miki zasto bi ja nesto krio od nasih navijaca ,Ponovicu jos jednom Klub se po zakonu moze zvati imenom pod uslovom da u istom mestu nema vec registrovanog istog imena posojeceg kluba ,to znaci da npr. ti i jos dvojica tvojih drugova bez ikakvog problema mozete osnovati i registrovati klub sa nazivom FK Dinamo Pancevo jer takvog kluba nema ,a posto u BP postoji OFK Backa ona moze svojim zahtevom APR promeniti ime kad hoce u FK Backu ali po fudbalskom propisu to moze da uradi samo u letnjoj pauzi 30 dana pre pocetka prvenstva Clan 55 pravilnika o takmicenju s tim sto je sve isto kao i kod spajanja -pripajanja bira od postojecih rangova takmicenja gde zeli da se takmici
Спајање клубова
Члан 55.
Спајање клубова се врши на заједничкој скупштини
заинтересованих клубова који су се претходно на одвојеним скупштинама
изјаснили за спајање.
Спајање се врши у летњој паузи, а најкасније 30 дана пре
почетка такмичења, и то искључиво са клубом чије је седиште на
територији истог подручног-окружног-градског фудбалског савеза.
Новоосновани клуб, преузима сва права и обавезе спојених
клубова - правних претходника.
Приликом спајања новоосновани клуб задржава право избора
најбоље пласираних тимова (сениори, омладинци, кадети, пионири и
петлићи), посебно за свако такмичење у коме су се такмичили одговарајући
тимови спојених клубова.
Право наступања и начин регистрације чланова спојених
клубова одређује Правилник о регистрацији клубова и играча ФСС.
Nazad na vrh Ići dole
patriota-pancevo

patriota-pancevo

Број порука : 594

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 36 Icon_minitimeSub Sep 19, 2015 2:57 pm

Ooo "svi su tu kao nekada" cheers Miki hvala sto si se registrovao, Palancani nisu ni svesni koliko je forum bogatiji tvojim prisustvom. Kolega Miki je upuceniji vise i od mene tako da mi ponekad bude izvor informacija kao i ja njemu. Marjane i ti si tu Smile Nazalost moram ranije leci obaveze su tu. Cestitam na bodu.
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 36 Icon_minitimeSub Sep 19, 2015 2:58 pm

nadam se da sada shvatas da se tradicija FK Backe zadrzava u OFK Backoj ,jer kako bi OFK Backa igrala PLS ... :D
nadam se da ces sada moci i drugima da objasnis i da shvate sve ove pojmove .
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 36 Icon_minitimeSub Sep 19, 2015 2:58 pm

patriota-pancevo ::
Ooo "svi su tu kao nekada" cheers Miki hvala sto si se registrovao, Palancani nisu ni svesni koliko je forum bogatiji tvojim prisustvom. Kolega Miki je upuceniji vise i od mene tako da mi ponekad bude izvor informacija kao i ja njemu. Marjane i ti si tu Smile Nazalost moram ranije leci obaveze su tu. Cestitam na bodu.
Hvala prijatelju
Nazad na vrh Ići dole
Miki Veliki

Miki Veliki

Број порука : 134

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 36 Icon_minitimeSub Sep 19, 2015 3:01 pm

Marjane hvala na detaljima, priznajem da nisam bio upucen ali sa druge strane nije da delimicno nisam u pravu jer su neki bili u zabluzi a ja sam hteo slikati zapisnik sva sreca sto si covek i priznao si da sam u pravu. Patriota prijatelju moj idi lezi ceo dan radis svaka cast kako izdrzavas na sve strane. Patriota je veliki covek ko god mu se u Pancevu obratio za pomoc pomogao je zato ga svi i vole, ode covek i sedne u boemsku kafanu a raduju mu se i gosti i konobari. Onda krenu price o Dinamu, o neki starim utakmicama, o zenama a zavrsi se.......uglavnom ne znamo kako se zavrsi hehehe. Veliki covek i vrlo tolerantan sto ste morali primetiti jer dosta je pisao ovde.
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 36 Icon_minitimeSub Sep 19, 2015 3:03 pm

Marjane hvala na detaljima, priznajem da nisam bio upucen ali sa druge strane nije da delimicno nisam u pravu jer su neki bili u zabluzi a ja sam hteo slikati zapisnik sva sreca sto si covek i priznao si da sam u pravu. Patriota prijatelju moj idi lezi ceo dan radis svaka cast kako izdrzavas na sve strane. Patriota je veliki covek ko god mu se u Pancevu obratio za pomoc pomogao je zato ga svi i vole, ode covek i sedne u boemsku kafanu a raduju mu se i gosti i konobari. Onda krenu price o Dinamu, o neki starim utakmicama, o zenama a zavrsi se.......uglavnom ne znamo kako se zavrsi hehehe. Veliki covek i vrlo tolerantan sto ste morali primetiti jer dosta je pisao ovde.
Samo neka sutra pobedi i krene u pobednicki niz ,patriota je nas sporski rival a nije neprijatelj cak sta vise nam je prijatelj
Nazad na vrh Ići dole
x-man

Број порука : 1101

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 36 Icon_minitimeSub Sep 19, 2015 3:04 pm

Marjane hvala na detaljima, priznajem da nisam bio upucen ali sa druge strane nije da delimicno nisam u pravu jer su neki bili u zabluzi a ja sam hteo slikati zapisnik sva sreca sto si covek i priznao si da sam u pravu

Ova recenica je kultna, dakle Marjane ti si u pravu ali i Miki je delimicno u pravu ali si na kraju ti ipak priznao da je on u pravu :affraid:
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 36 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Forumska kafana "Backa"
Nazad na vrh 
Strana 36 od 100Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100  Sledeći
 Similar topics
-
» Forumska kafana "Backa"
» Fitnes kafana
» Sajt FK Backa
» Marketing FK Backa
» Partizan-Backa 2.9.2018. 21:00

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Forum :: FK Backa-
Skoči na: