| Forumska kafana "Backa" | |
|
+44Danac Zttq ZivJeFudbalUmroNije miletesic01 maurinjo Admin 1986Nenad bossmita Pera Ventilvoje nagib Киламанија LjubiteljFudbala vox populi Sloboda Ili Ništa Uzice11 SrpskiIlokBP NemirnaBacka Nikola Petrovic BG marko celarevo NikolaRadjenovic PLAVOGARDISTA Daka5 Gajdobra87 Carapan Miki Veliki ZvoneSampione Crveni Djavoli KG JovanRaskovic Joca Nervno Vojvoda aimar MarjanRnic Шоне Daki86 x-man grnja DimaBP napredBacka dunavska76neman Gogi patriota-pancevo Kleka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Sep 19, 2015 3:10 pm | |
| - x-man ::
- Marjane hvala na detaljima, priznajem da nisam bio upucen ali sa druge strane nije da delimicno nisam u pravu jer su neki bili u zabluzi a ja sam hteo slikati zapisnik sva sreca sto si covek i priznao si da sam u pravu
Ova recenica je kultna, dakle Marjane ti si u pravu ali i Miki je delimicno u pravu ali si na kraju ti ipak priznao da je on u pravu :affraid: X-mene sudije su uvek u pravu | |
|
| |
Miki Veliki
Број порука : 134 Join date : 30.08.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Sep 19, 2015 3:12 pm | |
| Bio si fudbaler, znas da je tako! Hehehe sala..Nadam se da se ne ljutis sto sam presao na TI jer nisam ni ja puno mladji a ovo je mesto za prijateljsko caskanje valjda. | |
|
| |
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Sep 19, 2015 3:19 pm | |
| - Miki Veliki ::
- Bio si fudbaler, znas da je tako! Hehehe sala..Nadam se da se ne ljutis sto sam presao na TI jer nisam ni ja puno mladji a ovo je mesto za prijateljsko caskanje valjda.
ne ljutim se ,sto bi se ljutio nisam ja LJUTICA , a samo kroz iskrene prepiske dolazimo do istine i novih saznanja :D | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Sep 20, 2015 1:28 am | |
| - MarjanRnic ::
- Miki Veliki ::
- Bio si fudbaler, znas da je tako! Hehehe sala..Nadam se da se ne ljutis sto sam presao na TI jer nisam ni ja puno mladji a ovo je mesto za prijateljsko caskanje valjda.
ne ljutim se ,sto bi se ljutio nisam ja LJUTICA , a samo kroz iskrene prepiske dolazimo do istine i novih saznanja :D Mi iz Backe nismo ljutice mi smo za one neobavestene prvaci PLS :D a najbolji se nikada ne ljuti ,zasto ,zato sto je najbolji | |
|
| |
patriota-pancevo
Број порука : 594 Join date : 20.04.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Sep 20, 2015 5:03 pm | |
| Plavi momci neki drugi put nek kazne me popio sam mnogo da zaboravim na sve :lol!:
| |
|
| |
patriota-pancevo
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Sep 20, 2015 5:05 pm | |
| https://www.youtube.com/watch?v=lz9pqGLPtMY | |
|
| |
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Sep 20, 2015 5:11 pm | |
| Evo i moj doprinos: https://m.youtube.com/watch?v=zdZH46ivuG8 | |
|
| |
patriota-pancevo
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Sep 20, 2015 5:19 pm | |
| Ventulslave kad budes dosao kod mene u Pancevo i kad prosetas kroz centar, Pancevackim bulevarima i kejom i kad budes video prelepe Pancevke pevaces onu "aj budem li se zenio ikada bice mlada iz Panceva grada" :D A decica ce za Dinamo da navijaju zna se PS: ne znam jel si zenjen vec :lol!: | |
|
| |
patriota-pancevo
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Sep 20, 2015 5:29 pm | |
| Ja zbog zena nisam hteo al zbog Dinama sam pio zbog Dinama kad je gubio! Citavi blokovi u Pancevu kojih je mnogo, brojni bulevari i citava okolina navijaju za Pancevacki Dinamo. U Sakulama ali i svim selima u blizini Panceva bilo da pripadaju gradu Pancevu ili susednim opstinama svi navijaju za Dinamo. Svim fudbalerima je san da jednog dana zaigraju u Dinamu naravno s tim da Dinamo udje u superligu gd mu je i mesto, svi ste rekli da je tamo mesto i Dinamu i Backoj. | |
|
| |
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Sep 20, 2015 5:31 pm | |
| Hahah nema vece kazne nego da mi deca navijaju za Dinamo :D :P nisam zenjen, iako mi je deda u mojim godinama imao cetvoro dece :D no ajd, drugo vreme, skolovanje, nemanje posla i sl. pravi razliku. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" | |
| |
|
| |
| Forumska kafana "Backa" | |
|