Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajkujte nasu fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/fkbacka.bp

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Forumska kafana "Backa"

Ići dole 
+44
Danac
Zttq
ZivJeFudbalUmroNije
miletesic01
maurinjo
Admin
1986Nenad
bossmita
Pera
Ventilvoje
nagib
Киламанија
LjubiteljFudbala
vox populi
Sloboda Ili Ništa
Uzice11
SrpskiIlokBP
NemirnaBacka
Nikola Petrovic BG
marko celarevo
NikolaRadjenovic
PLAVOGARDISTA
Daka5
Gajdobra87
Carapan
Miki Veliki
ZvoneSampione
Crveni Djavoli KG
JovanRaskovic
Joca
Nervno
Vojvoda
aimar
MarjanRnic
Шоне
Daki86
x-man
grnja
DimaBP
napredBacka
dunavska76neman
Gogi
patriota-pancevo
Kleka
48 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 60 ... 100  Sledeći
AutorPoruka
x-man

Број порука : 1101

Forumska kafana "Backa" - Page 20 Empty
PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 20 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 12:01 pm

patriota-pancevo ::
Xmane pa nisam ja prvi nista rekao, covek me uvredio bez razloga a zna Marjan da nisam niti bio ucesnik rata a kamoli cinio zlocine, niti sam se ikad bavio kriminalom zivim u stanu od 65 kvadrata.

Nisam to tbog tebe napisao nego govorima uopsteno juce smo i Ventislav i ja malo iskocili iz koloseka
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

Број порука : 1499

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 20 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 12:02 pm

ahahahahah koje otpuzbe :D

A jbt koliko ovo boli, Sidjani vicu "Backa, Backa" a mi to ne radimo...a i kad bi hteli ovi bi gledali "vid budalu sto vice"...
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

Број порука : 1499

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 20 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 12:03 pm

Sta smo iskocili iz koloseka? ono za toleta i miljanica, to nije nista...:D
Nazad na vrh Ići dole
x-man

Број порука : 1101

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 20 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 12:04 pm

Ventilslav ::
Sta smo iskocili iz koloseka? ono za toleta i miljanica, to nije nista...:D

Na to sam mislio, nista strasno.
Nazad na vrh Ići dole
patriota-pancevo

patriota-pancevo

Број порука : 594

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 20 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 12:06 pm

Vikali seljani svasta ali preziveli smo i to. Takva su gostovanja po seoskim sredinama. U Pancevu je atmosfera takva da se protivnik ne uplasi od pretnji jer mi smo ljubitelji fudbala pre svega nego od huka sa tribina. Glasni smo i mnogo nas je Wink Neretko se pridruzim publici na tribinama!
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

Број порука : 1368
Локација : Backa Palanka

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 20 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 12:14 pm

koliko vas sada gleda ljudi .?
Nazad na vrh Ići dole
patriota-pancevo

patriota-pancevo

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 20 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 12:17 pm

To sad nije bitno ali oko 300 gledalaca sto je prilicno za beton ligu. To je onih 300 najzagrizenijih. Sloboda i Backa da se nalaze na nasem mestu ne bi bilo ni 100.
Nazad na vrh Ići dole
patriota-pancevo

patriota-pancevo

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 20 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 12:19 pm

Odoh da prosetam po keju, lagano sam vecerao pa valja lagano i prosetati po ovom lepom hladnjikavom vremenu po mraku i prirodi Smile Pisemo i sutra nek je zdravlja cheers
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

Број порука : 1368
Локација : Backa Palanka

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 20 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 12:19 pm

To sad nije bitno ali oko 300 gledalaca sto je prilicno za beton ligu. To je onih 300 najzagrizenijih. Sloboda i Backa da se nalaze na nasem mestu ne bi bilo ni 100.
Patriota patriota moje informacije mi kazu da vas nema ni 50-tak ..a znam da me ne lazu ,
ne radujem se sto vas je tako malo ali polako menjacete rang takmicenja i bice valjda bolje
Nazad na vrh Ići dole
miletesic01

Број порука : 1695

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 20 Icon_minitimeSre Sep 09, 2015 3:07 am

MarjanRnic ::
Patriota patriota moje informacije mi kazu da vas nema ni 50-tak ..a znam da me ne lazu ,
ne radujem se sto vas je tako malo ali polako menjacete rang takmicenja i bice valjda bolje
Na zalost od nekada dobrog Dinama ostalo je skoro nista ,nasa posla ,u gradu kakvo je Pancevo da neki Zelja bude nosioc fudbala ,jadni vi sta ste docekali patriota moj ...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 20 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Forumska kafana "Backa"
Nazad na vrh 
Strana 20 od 100Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 60 ... 100  Sledeći
 Similar topics
-
» Forumska kafana "Backa"
» Fitnes kafana
» Sajt FK Backa
» Marketing FK Backa
» Partizan-Backa 2.9.2018. 21:00

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Forum :: FK Backa-
Skoči na: