Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajkujte nasu fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/fkbacka.bp

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Forumska kafana "Backa"

Ići dole 
+44
Danac
Zttq
ZivJeFudbalUmroNije
miletesic01
maurinjo
Admin
1986Nenad
bossmita
Pera
Ventilvoje
nagib
Киламанија
LjubiteljFudbala
vox populi
Sloboda Ili Ništa
Uzice11
SrpskiIlokBP
NemirnaBacka
Nikola Petrovic BG
marko celarevo
NikolaRadjenovic
PLAVOGARDISTA
Daka5
Gajdobra87
Carapan
Miki Veliki
ZvoneSampione
Crveni Djavoli KG
JovanRaskovic
Joca
Nervno
Vojvoda
aimar
MarjanRnic
Шоне
Daki86
x-man
grnja
DimaBP
napredBacka
dunavska76neman
Gogi
patriota-pancevo
Kleka
48 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 60 ... 100  Sledeći
AutorPoruka
JovanRaskovic

JovanRaskovic

Број порука : 56
Локација : Indjija

Forumska kafana "Backa" - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 21 Icon_minitimeSre Sep 09, 2015 2:33 pm

Da se prebacim na ovu temu vidim da je ovo za dopisivanje tema.

Patak je bio najbolji igrac iz te generacije po meni, jel on bio kapiten gospodine Rnicu? Ako me secanje dobro sluzi tako je bilo. Onda je otisao u Ljubljanu u Olimpuju. Igracina.
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

Број порука : 1368
Локација : Backa Palanka

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 21 Icon_minitimeSre Sep 09, 2015 2:36 pm

JovanRaskovic ::

Patak je bio najbolji igrac iz te generacije po meni, jel on bio kapiten gospodine Rnicu? Ako me secanje dobro sluzi tako je bilo. Onda je otisao u Ljubljanu u Olimpuju. Igracina.
tako je sve ste tacno rekli i on je proglasen 2008,g u anketi svih bivsih igraca kao najbolji igrac Backe svih vremena
Patriota je se sinoc predvece odjavio sa foruma i rekao da ide da proseta i popije pice ,izgleda da se jos nije vratio kuci :D
Nazad na vrh Ići dole
miletesic01

Број порука : 1695

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 21 Icon_minitimeSre Sep 09, 2015 10:54 pm

u nastavku sam iz sportin biz preuzeo tekst o Dinamu ,na zalost Dinamo se ugasio bar tako pisu a patrita zna da li je to istina :
"Pred Omladincem novi Banovci je u subotu utakmica petog kola u kom je ovaj tim domaćin. U Nove banovce stiže ekipa Borca iz Sakula. Borac je u trećeligaškom društvu zamenio ekipu pančevačkog Dinama koji se praktično po završetku proletnog dela takmičenja ugasio.
Inđija će takođe biti domaćin u subotu. Pred Inđijom je takođe utakmica petog prvoligaškog kola, a u goste im stiže vranjanski Dinamo."
Nazad na vrh Ići dole
Kleka

Kleka

Број порука : 309

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 21 Icon_minitimeČet Sep 10, 2015 1:26 am

Marjane, Mile znam da niste jedini na forumu od clanova uprave, strucnog staba i igraca ali pozovite sve da se registruju na forum i neka se slobodno ukljuce u rad foruma. Za vreme letnje pauze forum je stagnirao. Sada se ponovo registruju novi clanovi i forum raste sto je svakako jako dobro.
Nazad na vrh Ići dole
Kleka

Kleka

Број порука : 309

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 21 Icon_minitimeČet Sep 10, 2015 1:28 am

A ja pozivam sve clanove koji samo posmatraju ili retko komentarisu da se sto vise ukljuce kako bi svojim postovima dodatno obogatili forum i pomogli promociji FK Backe.

Poslednji izmenio Kleka dana Čet Sep 10, 2015 1:38 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
miletesic01

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 21 Icon_minitimeČet Sep 10, 2015 1:32 am

Kleka ::
A ja pozivam sve clanove koji samo posmatraju ili retko komentarisu kako bi svojim postovima dodatno obogatili forum i pomogli promociji FK Backe.
tako je Kleka pridruzejem se tvojoj ideji da se nas sto vise uclani i uzme ucesca u radu foruma :D
Nazad na vrh Ići dole
miletesic01

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 21 Icon_minitimeČet Sep 10, 2015 2:09 am

Nema nam patriote vec dva dana ,sta je sa njim .? Mozda nam sredjuje da u KUP izvucemo OFK Beograd i da igramo sa njima na Karaburmi ,da mu bude blizu i da dodje na utakmicu Basketball
Nazad na vrh Ići dole
Pera

Pera

Број порука : 914
Локација : Bačka Palanka

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 21 Icon_minitimeČet Sep 10, 2015 11:52 pm

MarjanRnic ::

tako je sve ste tacno rekli i on je proglasen 2008,g u anketi svih bivsih igraca kao najbolji igrac Backe svih vremena
Patriota je se sinoc predvece odjavio sa foruma i rekao da ide da proseta i popije pice ,izgleda da se jos nije vratio kuci :D

Koliko mi je poznato, patriota je preuzeo mesto trenera Borca iz Sakula. Neki dan sam pročitao da su igrali prijateljsku utakmicu u Pančevu sa timom Dinamo 1945 i da su ga pobedili 3:1.
Nazad na vrh Ići dole
miletesic01

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 21 Icon_minitimePet Sep 11, 2015 12:32 am

Pera ::
MarjanRnic ::

Koliko mi je poznato, patriota je preuzeo mesto trenera Borca iz Sakula. Neki dan sam pročitao da su igrali prijateljsku utakmicu u Pančevu sa timom Dinamo 1945 i da su ga pobedili 3:1.
AKo je tako ,Patriota CESTITAM od srca ...puno srece ti zelim i dobrih rezultata i da napravis dva tri igraca Backi za super ligu :D
Nazad na vrh Ići dole
x-man

Број порука : 1101

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 21 Icon_minitimePet Sep 11, 2015 2:41 am

I ja se iskreno pridruzujem cestitkama, konacno je shvatio da od Dinama nema nista, napred Sakule cheers
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 21 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Forumska kafana "Backa"
Nazad na vrh 
Strana 21 od 100Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 60 ... 100  Sledeći
 Similar topics
-
» Forumska kafana "Backa"
» Fitnes kafana
» Sajt FK Backa
» Marketing FK Backa
» Partizan-Backa 2.9.2018. 21:00

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Forum :: FK Backa-
Skoči na: