| Forumska kafana "Backa" | |
|
+44Danac Zttq ZivJeFudbalUmroNije miletesic01 maurinjo Admin 1986Nenad bossmita Pera Ventilvoje nagib Киламанија LjubiteljFudbala vox populi Sloboda Ili Ništa Uzice11 SrpskiIlokBP NemirnaBacka Nikola Petrovic BG marko celarevo NikolaRadjenovic PLAVOGARDISTA Daka5 Gajdobra87 Carapan Miki Veliki ZvoneSampione Crveni Djavoli KG JovanRaskovic Joca Nervno Vojvoda aimar MarjanRnic Шоне Daki86 x-man grnja DimaBP napredBacka dunavska76neman Gogi patriota-pancevo Kleka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
JovanRaskovic
Број порука : 56 Join date : 18.10.2014 Локација : Indjija
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Sep 09, 2015 2:33 pm | |
| Da se prebacim na ovu temu vidim da je ovo za dopisivanje tema.
Patak je bio najbolji igrac iz te generacije po meni, jel on bio kapiten gospodine Rnicu? Ako me secanje dobro sluzi tako je bilo. Onda je otisao u Ljubljanu u Olimpuju. Igracina. | |
|
| |
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Sep 09, 2015 2:36 pm | |
| - JovanRaskovic ::
- Da se prebacim na ovu temu vidim da je ovo za dopisivanje tema.
Patak je bio najbolji igrac iz te generacije po meni, jel on bio kapiten gospodine Rnicu? Ako me secanje dobro sluzi tako je bilo. Onda je otisao u Ljubljanu u Olimpuju. Igracina. tako je sve ste tacno rekli i on je proglasen 2008,g u anketi svih bivsih igraca kao najbolji igrac Backe svih vremena Patriota je se sinoc predvece odjavio sa foruma i rekao da ide da proseta i popije pice ,izgleda da se jos nije vratio kuci :D | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Sep 09, 2015 10:54 pm | |
| u nastavku sam iz sportin biz preuzeo tekst o Dinamu ,na zalost Dinamo se ugasio bar tako pisu a patrita zna da li je to istina : "Pred Omladincem novi Banovci je u subotu utakmica petog kola u kom je ovaj tim domaćin. U Nove banovce stiže ekipa Borca iz Sakula. Borac je u trećeligaškom društvu zamenio ekipu pančevačkog Dinama koji se praktično po završetku proletnog dela takmičenja ugasio. Inđija će takođe biti domaćin u subotu. Pred Inđijom je takođe utakmica petog prvoligaškog kola, a u goste im stiže vranjanski Dinamo." | |
|
| |
Kleka
Број порука : 309 Join date : 24.07.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Čet Sep 10, 2015 1:26 am | |
| Marjane, Mile znam da niste jedini na forumu od clanova uprave, strucnog staba i igraca ali pozovite sve da se registruju na forum i neka se slobodno ukljuce u rad foruma. Za vreme letnje pauze forum je stagnirao. Sada se ponovo registruju novi clanovi i forum raste sto je svakako jako dobro. | |
|
| |
Kleka
Број порука : 309 Join date : 24.07.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Čet Sep 10, 2015 1:28 am | |
| A ja pozivam sve clanove koji samo posmatraju ili retko komentarisu da se sto vise ukljuce kako bi svojim postovima dodatno obogatili forum i pomogli promociji FK Backe.
Poslednji izmenio Kleka dana Čet Sep 10, 2015 1:38 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
miletesic01
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Čet Sep 10, 2015 1:32 am | |
| - Kleka ::
- A ja pozivam sve clanove koji samo posmatraju ili retko komentarisu kako bi svojim postovima dodatno obogatili forum i pomogli promociji FK Backe.
tako je Kleka pridruzejem se tvojoj ideji da se nas sto vise uclani i uzme ucesca u radu foruma :D | |
|
| |
miletesic01
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Čet Sep 10, 2015 2:09 am | |
| Nema nam patriote vec dva dana ,sta je sa njim .? Mozda nam sredjuje da u KUP izvucemo OFK Beograd i da igramo sa njima na Karaburmi ,da mu bude blizu i da dodje na utakmicu | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Čet Sep 10, 2015 11:52 pm | |
| - MarjanRnic ::
- JovanRaskovic ::
Patak je bio najbolji igrac iz te generacije po meni, jel on bio kapiten gospodine Rnicu? Ako me secanje dobro sluzi tako je bilo. Onda je otisao u Ljubljanu u Olimpuju. Igracina. tako je sve ste tacno rekli i on je proglasen 2008,g u anketi svih bivsih igraca kao najbolji igrac Backe svih vremena Patriota je se sinoc predvece odjavio sa foruma i rekao da ide da proseta i popije pice ,izgleda da se jos nije vratio kuci :D Koliko mi je poznato, patriota je preuzeo mesto trenera Borca iz Sakula. Neki dan sam pročitao da su igrali prijateljsku utakmicu u Pančevu sa timom Dinamo 1945 i da su ga pobedili 3:1. | |
|
| |
miletesic01
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Sep 11, 2015 12:32 am | |
| - Pera ::
- MarjanRnic ::
- JovanRaskovic ::
Patak je bio najbolji igrac iz te generacije po meni, jel on bio kapiten gospodine Rnicu? Ako me secanje dobro sluzi tako je bilo. Onda je otisao u Ljubljanu u Olimpuju. Igracina. tako je sve ste tacno rekli i on je proglasen 2008,g u anketi svih bivsih igraca kao najbolji igrac Backe svih vremena Patriota je se sinoc predvece odjavio sa foruma i rekao da ide da proseta i popije pice ,izgleda da se jos nije vratio kuci :D Koliko mi je poznato, patriota je preuzeo mesto trenera Borca iz Sakula. Neki dan sam pročitao da su igrali prijateljsku utakmicu u Pančevu sa timom Dinamo 1945 i da su ga pobedili 3:1. AKo je tako ,Patriota CESTITAM od srca ...puno srece ti zelim i dobrih rezultata i da napravis dva tri igraca Backi za super ligu :D | |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Sep 11, 2015 2:41 am | |
| I ja se iskreno pridruzujem cestitkama, konacno je shvatio da od Dinama nema nista, napred Sakule | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" | |
| |
|
| |
| Forumska kafana "Backa" | |
|