| Forumska kafana "Backa" | |
|
+44Danac Zttq ZivJeFudbalUmroNije miletesic01 maurinjo Admin 1986Nenad bossmita Pera Ventilvoje nagib Киламанија LjubiteljFudbala vox populi Sloboda Ili Ništa Uzice11 SrpskiIlokBP NemirnaBacka Nikola Petrovic BG marko celarevo NikolaRadjenovic PLAVOGARDISTA Daka5 Gajdobra87 Carapan Miki Veliki ZvoneSampione Crveni Djavoli KG JovanRaskovic Joca Nervno Vojvoda aimar MarjanRnic Шоне Daki86 x-man grnja DimaBP napredBacka dunavska76neman Gogi patriota-pancevo Kleka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 11:17 am | |
| A inace moj teca upravoo iz Iloka mi je pricao da je Backa 80ih imala takav tim da bi sadasnju Zvezdu i Partizan ispracali sa petardama. | |
|
| |
SrpskiIlokBP
Број порука : 2 Join date : 13.10.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 11:23 am | |
| Ilok i Bačka Palanka su jedan grad kao što su Petrovaradin i Novi Sad.Srce za granice ne zna.Redovno dolazim u Palanku na kavu u Usku ulicu deli nas samo most.Ne mrzim ni Hrvate rat je zlo jedno veliko verujte mi niko tu ništa nije dobio pa ni oni,možda samo oni najzagriženiji koji od mržnje ne vide ništa. | |
|
| |
Uzice11
Број порука : 1 Join date : 13.10.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 12:23 pm | |
| Ljudi iz Backe Palanke su okupirali forum Uzicke Slobode. Stalno komentarisete o Backoj kao da nekog u Uzicu to zanima. To sto ste vi otvorili temu o Slobodi na vasem forumu je vasa stvar ja osim ovog komentara necu nista napisati ovde ali nas ne intresuje niko drugi niti nam je potreban. Marketing radite na nekim drugim mestima niste mi nista simpaticniji od ostalih meni licno ste cak i najnesimpaticniji. Sloboda ima dovoljno kvalitetan sastav i mnogo je veci klub od vas tako da moze da pobedi i mnogo vece klubove od Backe ne nadajte se previse. | |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 12:44 pm | |
| | |
|
| |
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 12:47 pm | |
| Nemoj tako Uzicanin, da ti nije nas sad bi gledao Slobodu u srpskoj ligi :P | |
|
| |
NikolaRadjenovic
Број порука : 173 Join date : 11.08.2014 Локација : Стадион Славко Малетин Вава!
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 1:06 pm | |
| Od pocetka foruma i veceg ucesca ljudi traje ovo pozitivno ludilo. Ljudi se upoznaju, zajedno na tribinama navijamo za nasu lokalnu ekipu i napredujemo u svakom pogledu. Samo treba da nastavimo a najvise se ocekuje svakako od uprave, na njima je da obezbede uslove mladjim selekcijama i da sve ovo potraje sto duze a ako se radi kako valja sve ovo ce trajati jako dugo! | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 1:22 pm | |
| - Uzice11 ::
- Ljudi iz Backe Palanke su okupirali forum Uzicke Slobode. Stalno komentarisete o Backoj kao da nekog u Uzicu to zanima. To sto ste vi otvorili temu o Slobodi na vasem forumu je vasa stvar ja osim ovog komentara necu nista napisati ovde ali nas ne intresuje niko drugi niti nam je potreban. Marketing radite na nekim drugim mestima niste mi nista simpaticniji od ostalih meni licno ste cak i najnesimpaticniji. Sloboda ima dovoljno kvalitetan sastav i mnogo je veci klub od vas tako da moze da pobedi i mnogo vece klubove od Backe ne nadajte se previse.
Dobrodošao Ramirez, piši češće. Ne treba ići tamo na forum. | |
|
| |
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 1:29 pm | |
| Добродошао Рамирез пиши чешће хахахха :D Слажем се да не треба писати тамо ја сам писао али сметамо људима и то је то. Свакако да то није став свих Ужичана него појединаца попут њега али чисто из поштовања према осталима како не би њихов форум водили у погрешном смеру. | |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 1:33 pm | |
| Ne smetamo ljudima nego njemu ali kako god odlucite, bice mi nekako zao, podrzacu vas. | |
|
| |
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 1:36 pm | |
| Ако је одлука заједничка онда ти одлучујеш х-ман, најстарији си тебе слушамо да не буде белаја | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" | |
| |
|
| |
| Forumska kafana "Backa" | |
|