Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajkujte nasu fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/fkbacka.bp

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Forumska kafana "Backa"

Ići dole 
+44
Danac
Zttq
ZivJeFudbalUmroNije
miletesic01
maurinjo
Admin
1986Nenad
bossmita
Pera
Ventilvoje
nagib
Киламанија
LjubiteljFudbala
vox populi
Sloboda Ili Ništa
Uzice11
SrpskiIlokBP
NemirnaBacka
Nikola Petrovic BG
marko celarevo
NikolaRadjenovic
PLAVOGARDISTA
Daka5
Gajdobra87
Carapan
Miki Veliki
ZvoneSampione
Crveni Djavoli KG
JovanRaskovic
Joca
Nervno
Vojvoda
aimar
MarjanRnic
Шоне
Daki86
x-man
grnja
DimaBP
napredBacka
dunavska76neman
Gogi
patriota-pancevo
Kleka
48 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100  Sledeći
AutorPoruka
Ventilvoje

Ventilvoje

Број порука : 1499

Forumska kafana "Backa" - Page 60 Empty
PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 60 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 11:17 am

A inace moj teca upravoo iz Iloka mi je pricao da je Backa 80ih imala takav tim da bi sadasnju Zvezdu i Partizan ispracali sa petardama.
Nazad na vrh Ići dole
SrpskiIlokBP

Број порука : 2

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 60 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 11:23 am

Ilok i Bačka Palanka su jedan grad kao što su Petrovaradin i Novi Sad.Srce za granice ne zna.Redovno dolazim u Palanku na kavu u Usku ulicu deli nas samo most.Ne mrzim ni Hrvate rat je zlo jedno veliko verujte mi niko tu ništa nije dobio pa ni oni,možda samo oni najzagriženiji koji od mržnje ne vide ništa.
Nazad na vrh Ići dole
Uzice11

Број порука : 1

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 60 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 12:23 pm

Ljudi iz Backe Palanke su okupirali forum Uzicke Slobode. Stalno komentarisete o Backoj kao da nekog u Uzicu to zanima. To sto ste vi otvorili temu o Slobodi na vasem forumu je vasa stvar ja osim ovog komentara necu nista napisati ovde ali nas ne intresuje niko drugi niti nam je potreban. Marketing radite na nekim drugim mestima niste mi nista simpaticniji od ostalih meni licno ste cak i najnesimpaticniji. Sloboda ima dovoljno kvalitetan sastav i mnogo je veci klub od vas tako da moze da pobedi i mnogo vece klubove od Backe ne nadajte se previse.
Nazad na vrh Ići dole
x-man

Број порука : 1101

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 60 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 12:44 pm

Uzice11 ::
Ljudi iz Backe Palanke su okupirali forum Uzicke Slobode. Stalno komentarisete o Backoj kao da nekog u Uzicu to zanima. To sto ste vi otvorili temu o Slobodi na vasem forumu je vasa stvar ja osim ovog komentara necu nista napisati ovde ali nas ne intresuje niko drugi niti nam je potreban. Marketing radite na nekim drugim mestima niste mi nista simpaticniji od ostalih meni licno ste cak i najnesimpaticniji. Sloboda ima dovoljno kvalitetan sastav i mnogo je veci klub od vas tako da moze da pobedi i mnogo vece klubove od Backe ne nadajte se previse.

E bravo ti ga bate cheers cheers cheers cheers cheers neka si nam rekao.
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

Број порука : 1499

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 60 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 12:47 pm

Nemoj tako Uzicanin, da ti nije nas sad bi gledao Slobodu u srpskoj ligi :P
Nazad na vrh Ići dole
NikolaRadjenovic

NikolaRadjenovic

Број порука : 173
Локација : Стадион Славко Малетин Вава!

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 60 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 1:06 pm

Od pocetka foruma i veceg ucesca ljudi traje ovo pozitivno ludilo. Ljudi se upoznaju, zajedno na tribinama navijamo za nasu lokalnu ekipu i napredujemo u svakom pogledu. Samo treba da nastavimo a najvise se ocekuje svakako od uprave, na njima je da obezbede uslove mladjim selekcijama i da sve ovo potraje sto duze a ako se radi kako valja sve ovo ce trajati jako dugo!
Nazad na vrh Ići dole
DimaBP

Број порука : 820

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 60 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 1:22 pm

Uzice11 ::
Dobrodošao Ramirez, piši češće.

Ne treba ići tamo na forum.
Nazad na vrh Ići dole
Шоне

Шоне

Број порука : 370
Локација : Бачка Паланка

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 60 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 1:29 pm

Добродошао Рамирез пиши чешће хахахха :D
Слажем се да не треба писати тамо ја сам писао али сметамо људима и то је то. Свакако да то није став свих Ужичана него појединаца попут њега али чисто из поштовања према осталима како не би њихов форум водили у погрешном смеру.
Nazad na vrh Ići dole
x-man

Број порука : 1101

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 60 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 1:33 pm

Ne smetamo ljudima nego njemu ali kako god odlucite, bice mi nekako zao, podrzacu vas.
Nazad na vrh Ići dole
Шоне

Шоне

Број порука : 370
Локација : Бачка Паланка

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 60 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 1:36 pm

Ако је одлука заједничка онда ти одлучујеш х-ман, најстарији си тебе слушамо да не буде белаја Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 60 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Forumska kafana "Backa"
Nazad na vrh 
Strana 60 od 100Idi na stranu : Prethodni  1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100  Sledeći
 Similar topics
-
» Forumska kafana "Backa"
» Fitnes kafana
» Sajt FK Backa
» Marketing FK Backa
» Partizan-Backa 2.9.2018. 21:00

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Forum :: FK Backa-
Skoči na: