| Forumska kafana "Backa" | |
|
+44Danac Zttq ZivJeFudbalUmroNije miletesic01 maurinjo Admin 1986Nenad bossmita Pera Ventilvoje nagib Киламанија LjubiteljFudbala vox populi Sloboda Ili Ništa Uzice11 SrpskiIlokBP NemirnaBacka Nikola Petrovic BG marko celarevo NikolaRadjenovic PLAVOGARDISTA Daka5 Gajdobra87 Carapan Miki Veliki ZvoneSampione Crveni Djavoli KG JovanRaskovic Joca Nervno Vojvoda aimar MarjanRnic Шоне Daki86 x-man grnja DimaBP napredBacka dunavska76neman Gogi patriota-pancevo Kleka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 1:36 pm | |
| | |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 1:36 pm | |
| Ali sam fizicki najslabiji | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 1:37 pm | |
| Ma šta zajednička, neka radi ko šta hoće. Ja sam završio tamo. Lepota individualnog delovanja. | |
|
| |
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 1:42 pm | |
| - x-man ::
- Ali sam fizicki najslabiji
То се никад не зна икс-ман Као што један мој блесави другар каже све су курве док се не докаже супротно :D :D :D | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 3:39 pm | |
| Ne znam ima li već negde, niti da l' je ovo prigodna tema za tako nešto, ali u tom svom sopstvenom neznanju, kontam da bi bilo dobro prezentovati stare slike, snimke i dr. materijal iz istorije kluba na internetu. Pošto sajt nemamo , mislim da je forum pravo mesto za tako nešto. Posao jeste ozbiljan i glomazan, zahteva trud i vreme, kontam da ima mali milion slika, ali bilo bi dobro podići to na net. Bilo bi pristupačno svima, videlo bi se da FKB nije neko instant čudo, već da ima i istoriju i tradiciju. A i sigurno je, kad se digne na net, ne može se izgubiti/izgoreti, itd. | |
|
| |
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 4:24 pm | |
| danas je vise ljudi culo za Backu i uopste za Palanku nego u prethodnih godinu dana hahaha :D
nismo mogli dobiti bolji marketing, kao sto je Dima rekao. | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 10:16 pm | |
| - Ventilslav ::
- danas je vise ljudi culo za Backu i uopste za Palanku nego u prethodnih godinu dana hahaha :D
nismo mogli dobiti bolji marketing, kao sto je Dima rekao. Još veći marketing bi bio kada bismo izbacili Zvezdu iz Kupa. | |
|
| |
Sloboda Ili Ništa
Број порука : 106 Join date : 06.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Okt 14, 2015 2:27 am | |
| - Uzice11 ::
- Ljudi iz Backe Palanke su okupirali forum Uzicke Slobode. Stalno komentarisete o Backoj kao da nekog u Uzicu to zanima. To sto ste vi otvorili temu o Slobodi na vasem forumu je vasa stvar ja osim ovog komentara necu nista napisati ovde ali nas ne intresuje niko drugi niti nam je potreban. Marketing radite na nekim drugim mestima niste mi nista simpaticniji od ostalih meni licno ste cak i najnesimpaticniji. Sloboda ima dovoljno kvalitetan sastav i mnogo je veci klub od vas tako da moze da pobedi i mnogo vece klubove od Backe ne nadajte se previse.
------------------------------------------- Na sajt, forum Slobode, dobrodošao je svako! Postoje određena pravila koja su slična pravilima na ostalim forumima i koja nijedan član iz Bačke Palanke nijednom nije prekršio. Loš glas se čuje dalje i jače od dobrog i znam da će moj post imati manju vrednost od upravo citiranog, ali boldovano je prosto istina... Urednik sajta www.fksloboda.org Clansman | |
|
| |
Pera
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Okt 14, 2015 2:41 am | |
| - Sloboda Ili Ništa ::
- Uzice11 ::
- Ljudi iz Backe Palanke su okupirali forum Uzicke Slobode. Stalno komentarisete o Backoj kao da nekog u Uzicu to zanima. To sto ste vi otvorili temu o Slobodi na vasem forumu je vasa stvar ja osim ovog komentara necu nista napisati ovde ali nas ne intresuje niko drugi niti nam je potreban. Marketing radite na nekim drugim mestima niste mi nista simpaticniji od ostalih meni licno ste cak i najnesimpaticniji. Sloboda ima dovoljno kvalitetan sastav i mnogo je veci klub od vas tako da moze da pobedi i mnogo vece klubove od Backe ne nadajte se previse.
-------------------------------------------
Na sajt, forum Slobode, dobrodošao je svako!
Postoje određena pravila koja su slična pravilima na ostalim forumima i koja nijedan član iz Bačke Palanke nijednom nije prekršio. Loš glas se čuje dalje i jače od dobrog i znam da će moj post imati manju vrednost od upravo citiranog, ali boldovano je prosto istina...
Urednik sajta www.fksloboda.org Clansman Sloboda Ili Ništa potpuno razumem one Tvoje smajlije što se crvene. Svi znaju da vlada prijateljstvo između Bačke i Slobode. Ma kako da se neko trudio da opovrgne da je Bačka prošle godine pustila Slobodi bod kako bi ostala svi mi navijači znamo da je pustila i drago nam je zbog toga što ste zahvaljujući nama ostali. Prijatelji su uvek prijatelji. Sve si dobro rekao. Mogao si se uveriti da su svi članovi Bačkinog foruma na ovaj post odgovorili kulturno i bez vređanja u stilu "Vaš forum vaša pravila". Međutim, ukoliko samo pojedinac tako reaguje na to onda ne treba reagovati. Ukoliko dosta navijača sa foruma Slobode ovako reaguje onda je to druga priča i u tom slučaju se treba dostojanstveno povući sa foruma. Ja ipak mislim da navijači Slobode ovako ne misle a upravo je ovaj Tvoj post dokaz za to. Pozdrav sportskim prijateljima iz Užica. | |
|
| |
Pera
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Okt 14, 2015 2:52 am | |
| - Uzice11 ::
Temu o Slobodi je otvorio Užičanin sa pseudonimom Nervno a ne Bačkopalančani. To što je otvorio temu o svom klubu je nama drago i ništa nemamo ni protiv jednog kluba čak štaviše mislim da svako treba da voli svoj klub a da poštuje ostale klubove. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" | |
| |
|
| |
| Forumska kafana "Backa" | |
|