Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajkujte nasu fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/fkbacka.bp

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Forumska kafana "Backa"

Ići dole 
+44
Danac
Zttq
ZivJeFudbalUmroNije
miletesic01
maurinjo
Admin
1986Nenad
bossmita
Pera
Ventilvoje
nagib
Киламанија
LjubiteljFudbala
vox populi
Sloboda Ili Ništa
Uzice11
SrpskiIlokBP
NemirnaBacka
Nikola Petrovic BG
marko celarevo
NikolaRadjenovic
PLAVOGARDISTA
Daka5
Gajdobra87
Carapan
Miki Veliki
ZvoneSampione
Crveni Djavoli KG
JovanRaskovic
Joca
Nervno
Vojvoda
aimar
MarjanRnic
Шоне
Daki86
x-man
grnja
DimaBP
napredBacka
dunavska76neman
Gogi
patriota-pancevo
Kleka
48 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 80 ... 100  Sledeći
AutorPoruka
Шоне

Шоне

Број порука : 370
Локација : Бачка Паланка

Forumska kafana "Backa" - Page 61 Empty
PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 61 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 1:36 pm

Овде се зна ред :D
Nazad na vrh Ići dole
x-man

Број порука : 1101

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 61 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 1:36 pm

Ali sam fizicki najslabiji
Nazad na vrh Ići dole
DimaBP

Број порука : 820

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 61 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 1:37 pm

Ma šta zajednička, neka radi ko šta hoće. Ja sam završio tamo. Lepota individualnog delovanja.
Nazad na vrh Ići dole
Шоне

Шоне

Број порука : 370
Локација : Бачка Паланка

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 61 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 1:42 pm

x-man ::
Ali sam fizicki najslabiji

То се никад не зна икс-ман Smile Као што један мој блесави другар каже све су курве док се не докаже супротно :D :D :D
Nazad na vrh Ići dole
DimaBP

Број порука : 820

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 61 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 3:39 pm

Ne znam ima li već negde, niti da l' je ovo prigodna tema za tako nešto, ali u tom svom sopstvenom neznanju, kontam da bi bilo dobro prezentovati stare slike, snimke i dr. materijal iz istorije kluba na internetu. Pošto sajt nemamo Embarassed , mislim da je forum pravo mesto za tako nešto.

Posao jeste ozbiljan i glomazan, zahteva trud i vreme, kontam da ima mali milion slika, ali bilo bi dobro podići to na net. Bilo bi pristupačno svima, videlo bi se da FKB nije neko instant čudo, već da ima i istoriju i tradiciju.

A i sigurno je, kad se digne na net, ne može se izgubiti/izgoreti, itd.
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

Број порука : 1499

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 61 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 4:24 pm

danas je vise ljudi culo za Backu i uopste za Palanku nego u prethodnih godinu dana hahaha :D

nismo mogli dobiti bolji marketing, kao sto je Dima rekao.
Nazad na vrh Ići dole
Pera

Pera

Број порука : 914
Локација : Bačka Palanka

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 61 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 10:16 pm

Ventilslav ::
danas je vise ljudi culo za Backu i uopste za Palanku nego u prethodnih godinu dana hahaha :D

nismo mogli dobiti bolji marketing, kao sto je Dima rekao.

Još veći marketing bi bio kada bismo izbacili Zvezdu iz Kupa.
Nazad na vrh Ići dole
Sloboda Ili Ništa

Sloboda Ili Ništa

Број порука : 106

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 61 Icon_minitimeSre Okt 14, 2015 2:27 am

Uzice11 ::
Ljudi iz Backe Palanke su okupirali forum Uzicke Slobode. Stalno komentarisete o Backoj kao da nekog u Uzicu to zanima. To sto ste vi otvorili temu o Slobodi na vasem forumu je vasa stvar ja osim ovog komentara necu nista napisati ovde ali nas ne intresuje niko drugi niti nam je potreban. Marketing radite na nekim drugim mestima niste mi nista simpaticniji od ostalih meni licno ste cak i najnesimpaticniji. Sloboda ima dovoljno kvalitetan sastav i mnogo je veci klub od vas tako da moze da pobedi i mnogo vece klubove od Backe ne nadajte se previse.

Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed

-------------------------------------------

Na sajt, forum Slobode, dobrodošao je svako!

Postoje određena pravila koja su slična pravilima na ostalim forumima i koja nijedan član iz Bačke Palanke nijednom nije prekršio.
Loš glas se čuje dalje i jače od dobrog i znam da će moj post imati manju vrednost od upravo citiranog, ali boldovano je prosto istina...

Urednik sajta www.fksloboda.org
Clansman
Nazad na vrh Ići dole
http://www.fksloboda.org
Pera

Pera

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 61 Icon_minitimeSre Okt 14, 2015 2:41 am

Sloboda Ili Ništa ::
Ljudi iz Backe Palanke su okupirali forum Uzicke Slobode. Stalno komentarisete o Backoj kao da nekog u Uzicu to zanima. To sto ste vi otvorili temu o Slobodi na vasem forumu je vasa stvar ja osim ovog komentara necu nista napisati ovde ali nas ne intresuje niko drugi niti nam je potreban. Marketing radite na nekim drugim mestima niste mi nista simpaticniji od ostalih meni licno ste cak i najnesimpaticniji. Sloboda ima dovoljno kvalitetan sastav i mnogo je veci klub od vas tako da moze da pobedi i mnogo vece klubove od Backe ne nadajte se previse.

Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed

-------------------------------------------

Na sajt, forum Slobode, dobrodošao je svako!

Postoje određena pravila koja su slična pravilima na ostalim forumima i koja nijedan član iz Bačke Palanke nijednom nije prekršio.
Loš glas se čuje dalje i jače od dobrog i znam da će moj post imati manju vrednost od upravo citiranog, ali boldovano je prosto istina...

Urednik sajta www.fksloboda.org
Clansman

Sloboda Ili Ništa potpuno razumem one Tvoje smajlije što se crvene. Svi znaju da vlada prijateljstvo između Bačke i Slobode. Ma kako da se neko trudio da opovrgne da je Bačka prošle godine pustila Slobodi bod kako bi ostala svi mi navijači znamo da je pustila i drago nam je zbog toga što ste zahvaljujući nama ostali. Prijatelji su uvek prijatelji. Sve si dobro rekao. Mogao si se uveriti da su svi članovi Bačkinog foruma na ovaj post odgovorili kulturno i bez vređanja u stilu "Vaš forum vaša pravila". Međutim, ukoliko samo pojedinac tako reaguje na to onda ne treba reagovati. Ukoliko dosta navijača sa foruma Slobode ovako reaguje onda je to druga priča i u tom slučaju se treba dostojanstveno povući sa foruma.
Ja ipak mislim da navijači Slobode ovako ne misle a upravo je ovaj Tvoj post dokaz za to.

Pozdrav sportskim prijateljima iz Užica.
Nazad na vrh Ići dole
Pera

Pera

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 61 Icon_minitimeSre Okt 14, 2015 2:52 am

Temu o Slobodi je otvorio Užičanin sa pseudonimom Nervno a ne Bačkopalančani. To što je otvorio temu o svom klubu je nama drago i ništa nemamo ni protiv jednog kluba čak štaviše mislim da svako treba da voli svoj klub a da poštuje ostale klubove.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 61 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Forumska kafana "Backa"
Nazad na vrh 
Strana 61 od 100Idi na stranu : Prethodni  1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 80 ... 100  Sledeći
 Similar topics
-
» Forumska kafana "Backa"
» Fitnes kafana
» Sajt FK Backa
» Marketing FK Backa
» Partizan-Backa 2.9.2018. 21:00

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Forum :: FK Backa-
Skoči na: