| Forumska kafana "Backa" | |
|
+44Danac Zttq ZivJeFudbalUmroNije miletesic01 maurinjo Admin 1986Nenad bossmita Pera Ventilvoje nagib Киламанија LjubiteljFudbala vox populi Sloboda Ili Ništa Uzice11 SrpskiIlokBP NemirnaBacka Nikola Petrovic BG marko celarevo NikolaRadjenovic PLAVOGARDISTA Daka5 Gajdobra87 Carapan Miki Veliki ZvoneSampione Crveni Djavoli KG JovanRaskovic Joca Nervno Vojvoda aimar MarjanRnic Шоне Daki86 x-man grnja DimaBP napredBacka dunavska76neman Gogi patriota-pancevo Kleka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Joca
Број порука : 229 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 5:46 am | |
| - x-man ::
- Ovako bi patriota pravio tabelu:
1. Dinamo Pancevo 2. Dinamo Moskva 3. Dinamo Kijev 4. Dinamo Zagreb 5. Dinamo Drezden 6. Dinamo Minsk 7. Dinamo Bukurest 8. Dinamo Vinkovci (Cibalija) 9. Dinamo Tbilisi 10. Dinamo Hjuston
Klubovi su poredjani po velicini i znacaju
Hahahahaha nije daleko od istine :D | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 5:52 am | |
| - Joca ::
- x-man ::
- Ovako bi patriota pravio tabelu:
1. Dinamo Pancevo 2. Dinamo Moskva 3. Dinamo Kijev 4. Dinamo Zagreb 5. Dinamo Drezden 6. Dinamo Minsk 7. Dinamo Bukurest 8. Dinamo Vinkovci (Cibalija) 9. Dinamo Tbilisi 10. Dinamo Hjuston
Klubovi su poredjani po velicini i znacaju
Hahahahaha nije daleko od istine :D CISTA ISTINA I TO OBJEKTIVNA :affraid: | |
|
| |
Joca
Број порука : 229 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 7:39 am | |
| Ma sta mislio o Patrioti kao liku kao forumas je vise nego uzoran. Uz Peru i jos par clanova jedini vodi racuna gde sta pise. Ako hoce da pita o stadionu on postavi pitanje na temi o stadionu itd. Ovu temu je otvorio Kleka sa namerom da se ovde zezamo i pisemo bilo sta a svaka druga tema ima naslov i jasno je o cemu treba pisati. | |
|
| |
patriota-pancevo
Број порука : 594 Join date : 20.04.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 10:40 am | |
| | |
|
| |
grnja
Број порука : 40 Join date : 05.09.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 11:45 am | |
| patriota da li je istina da si cinio ratne zlocine po bosni i da li je istina da si hapsen zbog nelegalne privatizacije nekog preduzeca? | |
|
| |
patriota-pancevo
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 11:53 am | |
| A da li je istina da si ti klao babe po Vukovaru? To je otprilike to, lupis pa ostanes ziv.
Niti sam se ikad bavio kriminalom niti sam bio ucesnik rata uopste.
Marjane sta je ovo, posle me zezate kad te pitam koliko placas ove tvoje "internet botove" da pisu protiv mene? :lol!:
Vidim da te mnogi vole tu u BP pa ce lupetati za sendvic sa kulenom sta pozelis! :rendeer: | |
|
| |
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 11:55 am | |
| - patriota-pancevo ::
- A da li je istina da si ti klao babe po Vukovaru? To je otprilike to, lupis pa ostanes ziv.
Marjane sta je ovo, posle me zezate kad te pitam koliko placas ove tvoje "internet botove" da pisu protiv mene? :lol!:
Vidim da te mnogi vole tu u BP pa ce lupetati za sendvic sa kulenom sta pozelis! :rendeer: nemoj tako ,oprosti sto te je Grnja povredio Patriota i ti sam dobro znas da ja nikoga na ovom forumu ne placam ,zar nije dovoljno sto placam igrace Backe | |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 11:57 am | |
| - patriota-pancevo ::
- A da li je istina da si ti klao babe po Vukovaru? To je otprilike to, lupis pa ostanes ziv.
Vidim da te mnogi vole tu u BP pa ce lupetati za sendvic sa kulenom sta pozelis! :rendeer: Ja vise volim kuvano, salu na stranu nema potrebe za takvim pisanjem, jedno je zdravo peckanje a drugo ovakvo nesto tako da molim sve da raspravu odrzimo na nekom zdravom nivou | |
|
| |
patriota-pancevo
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 11:58 am | |
| Marjane ne znas ti kako su "internet botovi" jeftini :D U Srbiji ljudi rade za 15 000 mesecno pa neki dinar pride ne moze da skodi Kakav je ovo forum kad su svi slozni? Nema svadje izmedju Palancana a radi se o sportu, tu uvek mora da dodje do nekih carki i prepirki, nije ovo jedini forum koji pratim. Kad ste mogli publiku u Sidu da platite da vicu "Backa - Backa" a oni Sremci onda je sve moguce. A nama Banacanima vikali da smo ustase. Eto :lol!: | |
|
| |
patriota-pancevo
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 12:00 pm | |
| Xmane pa nisam ja prvi nista rekao, covek me uvredio bez razloga a zna Marjan da nisam niti bio ucesnik rata a kamoli cinio zlocine, niti sam se ikad bavio kriminalom zivim u stanu od 65 kvadrata. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" | |
| |
|
| |
| Forumska kafana "Backa" | |
|