Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajkujte nasu fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/fkbacka.bp

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Forumska kafana "Backa"

Ići dole 
+44
Danac
Zttq
ZivJeFudbalUmroNije
miletesic01
maurinjo
Admin
1986Nenad
bossmita
Pera
Ventilvoje
nagib
Киламанија
LjubiteljFudbala
vox populi
Sloboda Ili Ništa
Uzice11
SrpskiIlokBP
NemirnaBacka
Nikola Petrovic BG
marko celarevo
NikolaRadjenovic
PLAVOGARDISTA
Daka5
Gajdobra87
Carapan
Miki Veliki
ZvoneSampione
Crveni Djavoli KG
JovanRaskovic
Joca
Nervno
Vojvoda
aimar
MarjanRnic
Шоне
Daki86
x-man
grnja
DimaBP
napredBacka
dunavska76neman
Gogi
patriota-pancevo
Kleka
48 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 59 ... 100  Sledeći
AutorPoruka
Joca

Број порука : 229

Forumska kafana "Backa" - Page 19 Empty
PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 19 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 5:46 am

x-man ::
Ovako bi patriota pravio tabelu:

1. Dinamo Pancevo
2. Dinamo Moskva
3. Dinamo Kijev
4. Dinamo Zagreb
5. Dinamo Drezden
6. Dinamo Minsk
7. Dinamo Bukurest
8. Dinamo Vinkovci (Cibalija)
9. Dinamo Tbilisi
10. Dinamo Hjuston

Klubovi su poredjani po velicini i znacaju
Hahahahaha nije daleko od istine :D
Nazad na vrh Ići dole
miletesic01

Број порука : 1695

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 19 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 5:52 am

Joca ::
x-man ::
Ovako bi patriota pravio tabelu:

1. Dinamo Pancevo
2. Dinamo Moskva
3. Dinamo Kijev
4. Dinamo Zagreb
5. Dinamo Drezden
6. Dinamo Minsk
7. Dinamo Bukurest
8. Dinamo Vinkovci (Cibalija)
9. Dinamo Tbilisi
10. Dinamo Hjuston

Klubovi su poredjani po velicini i znacaju
Hahahahaha nije daleko od istine :D
CISTA ISTINA I TO OBJEKTIVNA :affraid:
Nazad na vrh Ići dole
Joca

Број порука : 229

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 19 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 7:39 am

Ma sta mislio o Patrioti kao liku kao forumas je vise nego uzoran. Uz Peru i jos par clanova jedini vodi racuna gde sta pise. Ako hoce da pita o stadionu on postavi pitanje na temi o stadionu itd. Ovu temu je otvorio Kleka sa namerom da se ovde zezamo i pisemo bilo sta a svaka druga tema ima naslov i jasno je o cemu treba pisati.
Nazad na vrh Ići dole
patriota-pancevo

patriota-pancevo

Број порука : 594

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 19 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 10:40 am

Tako je Joco :D
Nazad na vrh Ići dole
grnja

Број порука : 40

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 19 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 11:45 am

patriota da li je istina da si cinio ratne zlocine po bosni i da li je istina da si hapsen zbog nelegalne privatizacije nekog preduzeca?
Nazad na vrh Ići dole
patriota-pancevo

patriota-pancevo

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 19 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 11:53 am

A da li je istina da si ti klao babe po Vukovaru? To je otprilike to, lupis pa ostanes ziv.

Niti sam se ikad bavio kriminalom niti sam bio ucesnik rata uopste.

Marjane sta je ovo, posle me zezate kad te pitam koliko placas ove tvoje "internet botove" da pisu protiv mene? :lol!:

Vidim da te mnogi vole tu u BP pa ce lupetati za sendvic sa kulenom sta pozelis! :rendeer:
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

Број порука : 1368
Локација : Backa Palanka

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 19 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 11:55 am

patriota-pancevo ::
A da li je istina da si ti klao babe po Vukovaru? To je otprilike to, lupis pa ostanes ziv.

Marjane sta je ovo, posle me zezate kad te pitam koliko placas ove tvoje "internet botove" da pisu protiv mene? :lol!:

Vidim da te mnogi vole tu u BP pa ce lupetati za sendvic sa kulenom sta pozelis! :rendeer:
nemoj tako ,oprosti sto te je Grnja povredio
Patriota i ti sam dobro znas da ja nikoga na ovom forumu ne placam ,zar nije dovoljno sto placam igrace Backe king
Nazad na vrh Ići dole
x-man

Број порука : 1101

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 19 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 11:57 am

patriota-pancevo ::

Ja vise volim kuvano, salu na stranu nema potrebe za takvim pisanjem, jedno je zdravo peckanje a drugo ovakvo nesto tako da molim sve da raspravu odrzimo na nekom zdravom nivou
Nazad na vrh Ići dole
patriota-pancevo

patriota-pancevo

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 19 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 11:58 am

Marjane ne znas ti kako su "internet botovi" jeftini :D U Srbiji ljudi rade za 15 000 mesecno pa neki dinar pride ne moze da skodi Smile
Kakav je ovo forum kad su svi slozni? Nema svadje izmedju Palancana a radi se o sportu, tu uvek mora da dodje do nekih carki i prepirki, nije ovo jedini forum koji pratim. Kad ste mogli publiku u Sidu da platite da vicu "Backa - Backa" a oni Sremci onda je sve moguce. A nama Banacanima vikali da smo ustase. Eto :lol!:
Nazad na vrh Ići dole
patriota-pancevo

patriota-pancevo

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 19 Icon_minitimeUto Sep 08, 2015 12:00 pm

Xmane pa nisam ja prvi nista rekao, covek me uvredio bez razloga a zna Marjan da nisam niti bio ucesnik rata a kamoli cinio zlocine, niti sam se ikad bavio kriminalom zivim u stanu od 65 kvadrata.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 19 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Forumska kafana "Backa"
Nazad na vrh 
Strana 19 od 100Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 59 ... 100  Sledeći
 Similar topics
-
» Forumska kafana "Backa"
» Fitnes kafana
» Sajt FK Backa
» Marketing FK Backa
» Partizan-Backa 2.9.2018. 21:00

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Forum :: FK Backa-
Skoči na: