| Forumska kafana "Backa" | |
|
+44Danac Zttq ZivJeFudbalUmroNije miletesic01 maurinjo Admin 1986Nenad bossmita Pera Ventilvoje nagib Киламанија LjubiteljFudbala vox populi Sloboda Ili Ništa Uzice11 SrpskiIlokBP NemirnaBacka Nikola Petrovic BG marko celarevo NikolaRadjenovic PLAVOGARDISTA Daka5 Gajdobra87 Carapan Miki Veliki ZvoneSampione Crveni Djavoli KG JovanRaskovic Joca Nervno Vojvoda aimar MarjanRnic Шоне Daki86 x-man grnja DimaBP napredBacka dunavska76neman Gogi patriota-pancevo Kleka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Sep 07, 2015 4:12 pm | |
| Ja ne tvrdim da su oni veci klub od Dinama vec ti. Sam si lepo rekao da su oni veci klub od Backe sto opet povlaci da su veci i od Dinama jer je Backa veca od Dinama, ja da sam na tvom mestu ne bih to tvrdio. | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Sep 07, 2015 11:51 pm | |
| - patriota-pancevo ::
- Ventilslave u pravu si.
Marjane, Xmane kad smo se dohvatili teme o CSK. Ko je objektivno po vama veci klub CSK ili Backa? CSK je igrao 6-7 sezona u drugoj ligi odnosno PLS a sve u poslednjih 15 godina da vas podsetim. Stadion je tu kao i jos mnogo toga, pomocni tereni itd. Ime! Patriota da ti pomognem "malo"stadion CSK se nalazi na Deltinoj zemlji da dobro si cuo zemljiste na kom je stadion izgradjen je vlasnistvo Delta agrara Marka Miskovica i CSK samo koristi taj stadion dobrom voljom Delte ,kada je pravljen to je bilo vlasnistvo Podunavlja tj.njihove poljoprivrede a ujedno je to podunavlje u svom sastavu imalo i Pivaru pa su se privatizacijom podelili na PIvaru koju je kupio Carlsberg i poljoprivredu koju je kupila Delta i tako postala vlasnik zemljista na kome je teren i stadion CSK -a ali mislim da ce se nasi prijatelji iz CSK dogovoriti sa Deltom da im to zemljiste sa stadionom pokloni po latinskom principu "superficies solo cedit " tj. ukoliko je vrednost izgradjene nekretnine veca od vrednosti zemljista onda zemljiste deli sudbinu nekretnine tj. postaje uz minimalnu naknadu vlasnistvo onoga cija je nekretnina :D ja se radujem tom dogovoru jer CSK je nas prijateljski klub iz iste smo opstine i mi medjusobno igramo utakmice bez namestanja sto pokazuju i postignuti rezultati tj. hocu da kazem ne namestamo medjusobne utakmice ...ovo pisem samo da bi imao pravilne informacije Vojvodo ovo mi je Marjan objasnjavao a ja sam samo pokusao da vam prepricam situaciju oko vlasnistva nad terenima i stadionom CSK-a :D po opstinama koji igraju savezni rang takmicenja iza BG je BP sa rezultatima nasa dva kluba ,da li je to slucajno ili ne hahah ??? mnogo smo jaki hahaha | |
|
| |
Nervno
Број порука : 154 Join date : 03.08.2014 Локација : Ulaz 3 sektor B
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 2:26 am | |
| Realno Backa i ugaseni Fk Dinamo iz predgradja Beograda ne mogu se nikako porediti, Bačka je mnogo zvucnije ime od Dinama uvek bila, uvek kad sam negde cuo ili procitao ime Fk Backa to me asociralo na drugo ligu bivse drzave,dok god sam cuo ime tog Dinama iz Panceva uvek mi kroz glavu proleti misao ko su ti, verovatno igraju neku petu beogradsku ligu | |
|
| |
miletesic01
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 4:05 am | |
| Nervno ,CSK ce pokusati da napravi reciprocitet domacinstava sa Slobodom,tj. da vi njima obezbedite smestaj kod vas a oni da vam to vrate kada dolazite u Celarevo ,mislim da ce takav oblik saradnje da izgradi pravi sportski odnos izmedju dva kluba :D | |
|
| |
miletesic01
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 4:09 am | |
| - Nervno ::
- Realno Backa i ugaseni Fk Dinamo iz predgradja Beograda ne mogu se nikako porediti, Bačka je mnogo zvucnije ime od Dinama uvek bila, uvek kad sam negde cuo ili procitao ime Fk Backa to me asociralo na drugo ligu bivse drzave,dok god sam cuo ime tog Dinama iz Panceva uvek mi kroz glavu proleti misao ko su ti, verovatno igraju neku petu beogradsku ligu
Nervno svaka ti cast ti si objektivan covek a patriota je "opcinjen"Dinamom koga vise nema | |
|
| |
miletesic01
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 5:23 am | |
| Sto se Dejan iz Vranja ne ukljuci ,mi ne pisemo o Dinamu Vranje vec o Dinamu iz Panceva ,najvecem klubu medju klubovima (sad ce Marjan da se ljuti na mene ) Juznog Banata ,stvarno je tu najveci i najrenomiraniji klub | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 5:29 am | |
| - miletesic01 ::
- Sto se Dejan iz Vranja ne ukljuci ,mi ne pisemo o Dinamu Vranje vec o Dinamu iz Panceva ,najvecem klubu medju klubovima (sad ce Marjan da se ljuti na mene ) Juznog Banata ,stvarno je tu najveci i najrenomiraniji klub
Špijunira. :suspect: | |
|
| |
x-man
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 5:30 am | |
| Ovako bi patriota pravio tabelu:
1. Dinamo Pancevo 2. Dinamo Moskva 3. Dinamo Kijev 4. Dinamo Zagreb 5. Dinamo Drezden 6. Dinamo Minsk 7. Dinamo Bukurest 8. Dinamo Vinkovci (Cibalija) 9. Dinamo Tbilisi 10. Dinamo Hjuston
Klubovi su poredjani po velicini i znacaju
| |
|
| |
x-man
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 5:32 am | |
| Danas u 17:15 emisija Prva liga Srbije Arena1 | |
|
| |
miletesic01
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Sep 08, 2015 5:34 am | |
| - x-man ::
- Ovako bi patriota pravio tabelu:
1. Dinamo Pancevo 2. Dinamo Moskva 3. Dinamo Kijev 4. Dinamo Zagreb 5. Dinamo Drezden 6. Dinamo Minsk 7. Dinamo Bukurest 8. Dinamo Vinkovci (Cibalija) 9. Dinamo Tbilisi 10. Dinamo Hjuston
Klubovi su poredjani po velicini i znacaju
pogresio si X-men Dinamo Pancevo pa hiljadu praznih mesta pa onda svi ostli sa nazivom Dinamo :study: nesto razmisljam kada patriota toliko moze da voli pogresan klub koliko bi tek on mogao da voli Backu kao pravi klub ,buduceg clana elite a mi mu damo Pocasnu a on po Pancevu seta i prica ide drug clan :drunken: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" | |
| |
|
| |
| Forumska kafana "Backa" | |
|