Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajkujte nasu fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/fkbacka.bp

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Forumska kafana "Backa"

Ići dole 
+44
Danac
Zttq
ZivJeFudbalUmroNije
miletesic01
maurinjo
Admin
1986Nenad
bossmita
Pera
Ventilvoje
nagib
Киламанија
LjubiteljFudbala
vox populi
Sloboda Ili Ništa
Uzice11
SrpskiIlokBP
NemirnaBacka
Nikola Petrovic BG
marko celarevo
NikolaRadjenovic
PLAVOGARDISTA
Daka5
Gajdobra87
Carapan
Miki Veliki
ZvoneSampione
Crveni Djavoli KG
JovanRaskovic
Joca
Nervno
Vojvoda
aimar
MarjanRnic
Шоне
Daki86
x-man
grnja
DimaBP
napredBacka
dunavska76neman
Gogi
patriota-pancevo
Kleka
48 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100  Sledeći
AutorPoruka
patriota-pancevo

patriota-pancevo

Број порука : 594

Forumska kafana "Backa" - Page 17 Empty
PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 17 Icon_minitimePon Sep 07, 2015 3:35 pm

Ventilslave u pravu si.

Marjane, Xmane kad smo se dohvatili teme o CSK. Ko je objektivno po vama veci klub CSK ili Backa? CSK je igrao 6-7 sezona u drugoj ligi odnosno PLS a sve u poslednjih 15 godina da vas podsetim. Stadion je tu kao i jos mnogo toga, pomocni tereni itd. Ime!
Nazad na vrh Ići dole
x-man

Број порука : 1101

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 17 Icon_minitimePon Sep 07, 2015 3:36 pm

Ja sam mislio da je Dinamo veci klub kad ono CSK ima vise meceva od njih u drugoj ligi jos sam u soku samo 254 a uporedjuje se ovde sa Napretkom
Nazad na vrh Ići dole
patriota-pancevo

patriota-pancevo

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 17 Icon_minitimePon Sep 07, 2015 3:38 pm

x-man ::
Ja sam mislio da je Dinamo veci klub kad ono CSK ima vise meceva od njih u drugoj ligi jos sam u soku samo 254 a uporedjuje se ovde sa Napretkom

Ne lupetaj, tih 254 meca su samo iz doba SFRJ mi smo igrali i posle isto kao i CSK ali vi tek ove dve sezone. Cak i od raspada imamo vise od njih.
Nisi mi odgovorio Wink Izbegavas jer znas i sam.
Nazad na vrh Ići dole
DimaBP

Број порука : 820

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 17 Icon_minitimePon Sep 07, 2015 3:42 pm

Stadion ČSK-a je fenomenalan, voleo bih da igraju pod reflektorima, pa kad ode lopta na groblje, da vidim tog klinca koji će po nju.
Nazad na vrh Ići dole
patriota-pancevo

patriota-pancevo

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 17 Icon_minitimePon Sep 07, 2015 3:44 pm

Jeste odlican im je stadion kao i sve u vezi njih.
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

Број порука : 1499

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 17 Icon_minitimePon Sep 07, 2015 4:00 pm

DimaBP ::
Stadion ČSK-a je fenomenalan, voleo bih da igraju pod reflektorima, pa kad ode lopta na groblje, da vidim tog klinca koji će po nju.

AAHAHAHAHAHAHAAAHAAHAHAHAH :D :D :D
Nazad na vrh Ići dole
x-man

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 17 Icon_minitimePon Sep 07, 2015 4:02 pm

Jedva cekam utakmice sa CSK-om bice super, napravljen je dogovor da Backa udje u super ligu a CSK saceka Dinamo u srpskoj i ne da mu gore (Marjan nije hteo reci Patrioti da ga ne jedi)
Nazad na vrh Ići dole
patriota-pancevo

patriota-pancevo

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 17 Icon_minitimePon Sep 07, 2015 4:06 pm

Marjan i ja smo kolege nema tu tajni, samo za javnost bude po koja :lol!:

Video sam kako su vas pustili pre dve sezone kad ste isto govorili pa iz Celareva u BP otisli placuci sa 2 gola u mrezi a u BP im niste mogli dati gol. U dve utakmice 0 golova :D Ipak je Pivara najveci klub u vasem gradu i opstini.
Nazad na vrh Ići dole
x-man

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 17 Icon_minitimePon Sep 07, 2015 4:08 pm

Steta sto niste kod nas u opstini pa da budete treci
Nazad na vrh Ići dole
patriota-pancevo

patriota-pancevo

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 17 Icon_minitimePon Sep 07, 2015 4:10 pm

x-man ::
Steta sto niste kod nas u opstini pa da budete treci

Samo od raspada Jugoslavije Dinamo ima skoro duplo vise odigranih utakmica u drugoj ligi od Pivare a racunaj jos i SFRJ Wink
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 17 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Forumska kafana "Backa"
Nazad na vrh 
Strana 17 od 100Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100  Sledeći
 Similar topics
-
» Forumska kafana "Backa"
» Fitnes kafana
» Sajt FK Backa
» Marketing FK Backa
» Partizan-Backa 2.9.2018. 21:00

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Forum :: FK Backa-
Skoči na: