Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajkujte nasu fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/fkbacka.bp

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Forumska kafana "Backa"

Ići dole 
+44
Danac
Zttq
ZivJeFudbalUmroNije
miletesic01
maurinjo
Admin
1986Nenad
bossmita
Pera
Ventilvoje
nagib
Киламанија
LjubiteljFudbala
vox populi
Sloboda Ili Ništa
Uzice11
SrpskiIlokBP
NemirnaBacka
Nikola Petrovic BG
marko celarevo
NikolaRadjenovic
PLAVOGARDISTA
Daka5
Gajdobra87
Carapan
Miki Veliki
ZvoneSampione
Crveni Djavoli KG
JovanRaskovic
Joca
Nervno
Vojvoda
aimar
MarjanRnic
Шоне
Daki86
x-man
grnja
DimaBP
napredBacka
dunavska76neman
Gogi
patriota-pancevo
Kleka
48 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 79 ... 100  Sledeći
AutorPoruka
Nikola Petrovic BG

Број порука : 20

Forumska kafana "Backa" - Page 58 Empty
PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 58 Icon_minitimePon Okt 12, 2015 12:08 pm

MarjanRnic ::
Nikola Petrovic BG ::
I da igrate JSL u Novom Sadu :D
ne da igramo u NS vec cemo se boriti da svim silama igramo u BP ..Nikola ja nisam rodjenjem B.Palancanin vec opredeljenjem a to je jace veruj mi :D u Backoj sam zavrsio fudbalsku karijeru i ostao da zivim i radim u BP ...covek sam koji tesko daje obecanja to znaju oni koji me poznaju jer ih redovno ispunim pa moram da dobro razmislim sta obecavam ... :D
Uradicu sve sto mi je moci da mi JSL igramo u Bp .. cheers

Marjane ne znam da li je to izvodljiv jer vi morate da imate reflektor i jos 1500 dodatnih stolica. Ona mala tribina ne znam da je dovoljna za toliko a iza se nalazi neka velika kuca sa crepovima i nema prostora za dalje jel tako?
Nazad na vrh Ići dole
aimar

Број порука : 292

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 58 Icon_minitimePon Okt 12, 2015 12:09 pm

Kleka ::
DimaBP ::
Ajde neka neko banuje budalu dok forum nije otišao u tri lepe kao što je otišla FB stranica Napretka.

Za sad nemamo elemenata da ga banujemo jer na svakoj temi pise o temi doduse na samoj je granici dozvoljenog, ako bude nekih tezih provokacija bice sankcionisan to je sigurno.
Nemoj Kleka lebati pa zar nije zanimljiv
Nazad na vrh Ići dole
Nikola Petrovic BG

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 58 Icon_minitimePon Okt 12, 2015 12:12 pm

Ne sme covek nista ni da pita. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Nikola Petrovic BG

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 58 Icon_minitimePon Okt 12, 2015 12:19 pm

Ne treba mene niko da banuje. Povucu se sam dostojanstveno kako mi i prilici. Sve do okrsaja izmedju Partizana i Backe a to bi moglo da bude i sad u kupu? Wink Niste vi bas tako tolerantni kao sto pricate. Dovidjenja, prijatno.
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

Број порука : 1368
Локација : Backa Palanka

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 58 Icon_minitimePon Okt 12, 2015 12:19 pm

I da igrate JSL u Novom Sadu :D
ne da igramo u NS vec cemo se boriti da svim silama igramo u BP ..Nikola ja nisam rodjenjem B.Palancanin vec opredeljenjem a to je jace veruj mi :D u Backoj sam zavrsio fudbalsku karijeru i ostao da zivim i radim u BP ...covek sam koji tesko daje obecanja to znaju oni koji me poznaju jer ih redovno ispunim pa moram da dobro razmislim sta obecavam ... :D
Uradicu sve sto mi je moci da mi JSL igramo u Bp .. cheers

Marjane ne znam da li je to izvodljiv jer vi morate da imate reflektor i jos 1500 dodatnih stolica. Ona mala tribina ne znam da je dovoljna za toliko a iza se nalazi neka velika kuca sa crepovima i nema prostora za dalje jel tako?
sve je izvodljivo ta kuca nije problem to su magacini firme :D
Nazad na vrh Ići dole
NemirnaBacka

NemirnaBacka

Број порука : 22

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 58 Icon_minitimePon Okt 12, 2015 4:42 pm

Ima li koga ovde?
Nazad na vrh Ići dole
miletesic01

Број порука : 1695

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 58 Icon_minitimePon Okt 12, 2015 10:41 pm

NemirnaBacka ::
Ima li koga ovde?
dobro dosao ,uvek ima mora neko i kucu da cuva :D
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

Број порука : 1499

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 58 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 12:56 am

Jel dao Djedovac pare Tolji?
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

Број порука : 1368

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 58 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 1:06 am

Ventilslav ::
obezbedio je prevoz za Uzice ,krenuo je u realizaciju obecanja :D 15.oktobra je rebalans budzeta i u njega treba da udju sredstva za Backu ,sacekacemo da vidimo kako ce se to dogovoriti i realizovati ... :D moramo biti strpljivi jos par dana cheers
Nazad na vrh Ići dole
Pera

Pera

Број порука : 914
Локација : Bačka Palanka

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 58 Icon_minitimeUto Okt 13, 2015 1:53 am

Ventilslav ::
obezbedio je prevoz za Uzice ,krenuo je u realizaciju obecanja :D  15.oktobra je rebalans budzeta i u njega treba da udju sredstva za Backu ,sacekacemo da vidimo kako ce se to dogovoriti i realizovati ... :D  moramo biti strpljivi jos par dana  cheers

Konačno da se krenulo s mrtve tačke cheers :lol!: cheers :lol!: cheers :lol!:
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 58 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Forumska kafana "Backa"
Nazad na vrh 
Strana 58 od 100Idi na stranu : Prethodni  1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 79 ... 100  Sledeći
 Similar topics
-
» Forumska kafana "Backa"
» Fitnes kafana
» Sajt FK Backa
» Marketing FK Backa
» Partizan-Backa 2.9.2018. 21:00

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Forum :: FK Backa-
Skoči na: