| Forumska kafana "Backa" | |
|
+44Danac Zttq ZivJeFudbalUmroNije miletesic01 maurinjo Admin 1986Nenad bossmita Pera Ventilvoje nagib Киламанија LjubiteljFudbala vox populi Sloboda Ili Ništa Uzice11 SrpskiIlokBP NemirnaBacka Nikola Petrovic BG marko celarevo NikolaRadjenovic PLAVOGARDISTA Daka5 Gajdobra87 Carapan Miki Veliki ZvoneSampione Crveni Djavoli KG JovanRaskovic Joca Nervno Vojvoda aimar MarjanRnic Шоне Daki86 x-man grnja DimaBP napredBacka dunavska76neman Gogi patriota-pancevo Kleka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Nikola Petrovic BG
Број порука : 20 Join date : 12.10.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Okt 12, 2015 12:08 pm | |
| - MarjanRnic ::
- Nikola Petrovic BG ::
- I da igrate JSL u Novom Sadu :D
ne da igramo u NS vec cemo se boriti da svim silama igramo u BP ..Nikola ja nisam rodjenjem B.Palancanin vec opredeljenjem a to je jace veruj mi :D u Backoj sam zavrsio fudbalsku karijeru i ostao da zivim i radim u BP ...covek sam koji tesko daje obecanja to znaju oni koji me poznaju jer ih redovno ispunim pa moram da dobro razmislim sta obecavam ... :D Uradicu sve sto mi je moci da mi JSL igramo u Bp .. Marjane ne znam da li je to izvodljiv jer vi morate da imate reflektor i jos 1500 dodatnih stolica. Ona mala tribina ne znam da je dovoljna za toliko a iza se nalazi neka velika kuca sa crepovima i nema prostora za dalje jel tako? | |
|
| |
aimar
Број порука : 292 Join date : 15.07.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Okt 12, 2015 12:09 pm | |
| - Kleka ::
- DimaBP ::
- Ajde neka neko banuje budalu dok forum nije otišao u tri lepe kao što je otišla FB stranica Napretka.
Za sad nemamo elemenata da ga banujemo jer na svakoj temi pise o temi doduse na samoj je granici dozvoljenog, ako bude nekih tezih provokacija bice sankcionisan to je sigurno. Nemoj Kleka lebati pa zar nije zanimljiv | |
|
| |
Nikola Petrovic BG
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Okt 12, 2015 12:12 pm | |
| Ne sme covek nista ni da pita. | |
|
| |
Nikola Petrovic BG
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Okt 12, 2015 12:19 pm | |
| Ne treba mene niko da banuje. Povucu se sam dostojanstveno kako mi i prilici. Sve do okrsaja izmedju Partizana i Backe a to bi moglo da bude i sad u kupu? Niste vi bas tako tolerantni kao sto pricate. Dovidjenja, prijatno. | |
|
| |
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Okt 12, 2015 12:19 pm | |
| - Nikola Petrovic BG ::
- MarjanRnic ::
- Nikola Petrovic BG ::
- I da igrate JSL u Novom Sadu :D
ne da igramo u NS vec cemo se boriti da svim silama igramo u BP ..Nikola ja nisam rodjenjem B.Palancanin vec opredeljenjem a to je jace veruj mi :D u Backoj sam zavrsio fudbalsku karijeru i ostao da zivim i radim u BP ...covek sam koji tesko daje obecanja to znaju oni koji me poznaju jer ih redovno ispunim pa moram da dobro razmislim sta obecavam ... :D Uradicu sve sto mi je moci da mi JSL igramo u Bp .. Marjane ne znam da li je to izvodljiv jer vi morate da imate reflektor i jos 1500 dodatnih stolica. Ona mala tribina ne znam da je dovoljna za toliko a iza se nalazi neka velika kuca sa crepovima i nema prostora za dalje jel tako? sve je izvodljivo ta kuca nije problem to su magacini firme :D | |
|
| |
NemirnaBacka
Број порука : 22 Join date : 12.10.2015 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Okt 12, 2015 4:42 pm | |
| | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Okt 12, 2015 10:41 pm | |
| - NemirnaBacka ::
- Ima li koga ovde?
dobro dosao ,uvek ima mora neko i kucu da cuva :D | |
|
| |
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 12:56 am | |
| Jel dao Djedovac pare Tolji? | |
|
| |
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 1:06 am | |
| - Ventilslav ::
- Jel dao Djedovac pare Tolji?
obezbedio je prevoz za Uzice ,krenuo je u realizaciju obecanja :D 15.oktobra je rebalans budzeta i u njega treba da udju sredstva za Backu ,sacekacemo da vidimo kako ce se to dogovoriti i realizovati ... :D moramo biti strpljivi jos par dana | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 13, 2015 1:53 am | |
| - MarjanRnic ::
- Ventilslav ::
- Jel dao Djedovac pare Tolji?
obezbedio je prevoz za Uzice ,krenuo je u realizaciju obecanja :D 15.oktobra je rebalans budzeta i u njega treba da udju sredstva za Backu ,sacekacemo da vidimo kako ce se to dogovoriti i realizovati ... :D moramo biti strpljivi jos par dana Konačno da se krenulo s mrtve tačke :lol!: :lol!: :lol!: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" | |
| |
|
| |
| Forumska kafana "Backa" | |
|