| Forumska kafana "Backa" | |
|
+44Danac Zttq ZivJeFudbalUmroNije miletesic01 maurinjo Admin 1986Nenad bossmita Pera Ventilvoje nagib Киламанија LjubiteljFudbala vox populi Sloboda Ili Ništa Uzice11 SrpskiIlokBP NemirnaBacka Nikola Petrovic BG marko celarevo NikolaRadjenovic PLAVOGARDISTA Daka5 Gajdobra87 Carapan Miki Veliki ZvoneSampione Crveni Djavoli KG JovanRaskovic Joca Nervno Vojvoda aimar MarjanRnic Шоне Daki86 x-man grnja DimaBP napredBacka dunavska76neman Gogi patriota-pancevo Kleka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Sep 11, 2015 3:46 pm | |
| - MarjanRnic ::
- Ventilslav ::
- A i da ove stvari ako je moguce ne dodju do igraca, da ih ne poremete mozda. Treba im reci da nemaju oni za sta da brinu i da se ne obaziru van terena...Ionako su im plate redovne, a koliko sam cuo i atmosfera je super.
IGRACI SU U PETAK 4.SEPTEMBRA DOBILI STIPENDIJE SVOJE PRINADLEZNOSTI ZA AVGUST A ATMOSFERA JE ZAISTA SJAJNA JER SU I ONI ODLICNI MOMCI Znam, to smo culi i od Mileta i drago mi je sto je tako, i sto klub stoji na zdravim nogama. Svi mi ovde to prepoznajemo i hocemo da pomognemo klubu koliko je u nasoj moci, jer se konacno radi nesto veliko, i sto to rade sposobni ljudi kojima nije u interesu samo svoj dzep kao nekima u opstini. | |
|
| |
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Sep 11, 2015 3:48 pm | |
| - Ventilslav ::
- MarjanRnic ::
- Ventilslav ::
- A i da ove stvari ako je moguce ne dodju do igraca, da ih ne poremete mozda. Treba im reci da nemaju oni za sta da brinu i da se ne obaziru van terena...Ionako su im plate redovne, a koliko sam cuo i atmosfera je super.
IGRACI SU U PETAK 4.SEPTEMBRA DOBILI STIPENDIJE SVOJE PRINADLEZNOSTI ZA AVGUST A ATMOSFERA JE ZAISTA SJAJNA JER SU I ONI ODLICNI MOMCI Znam, to smo culi i od Mileta i drago mi je sto je tako, i sto klub stoji na zdravim nogama. Svi mi ovde to prepoznajemo i hocemo da pomognemo klubu koliko je u nasoj moci, jer se konacno radi nesto veliko, i sto to rade sposobni ljudi kojima nije u interesu samo svoj dzep kao nekima u opstini. za razliku od njih mi vadimo iz svog dzepa a ne tudjeg | |
|
| |
Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Sep 11, 2015 3:52 pm | |
| Da :D nece omesti Backu to sa opstinarima, dobro je krenulo i klub ce uskoro postati finansijski stabilan, jer ako za recimo godinu dana prodamo nekog igraca za ok pare, i te pare odu u klub, jer ionako igraci Backe nemaju menadzere to ce biti dobro, a kako budemo imali bolje igrace, skuplje cemo ih prodavati, a posto nemamo lopove u klubu bice to sve na zdravim osnovama za buducnost. | |
|
| |
MarjanRnic
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Sep 11, 2015 3:55 pm | |
- Da :D nece omesti Backu to sa opstinarima, dobro je krenulo i klub ce uskoro postati finansijski stabilan, jer ako za recimo godinu dana prodamo nekog igraca za ok pare, i te pare odu u klub, jer ionako igraci Backe nemaju menadzere to ce biti dobro, a kako budemo imali bolje igrace, skuplje cemo ih prodavati, a posto nemamo lopove u klubu bice to sve na zdravim osnovama za buducnost.
tako je daj boze a pre toga puno rada i truda | |
|
| |
Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Sep 11, 2015 3:55 pm | |
| Evo npr. video sam na transfermarketu da je trenutna trzisna cena(ili otkad je azurirano) Mojsilovica 150.000 evra, to moze da bude i vece ako igraci budu super igrali kao do sad, tako da uz pametan rad kao sto imaju recimo portugalski klubovi i Arsenal(do nedavno) gde se dovode jefitni a visokokvalitetni igraci moze se biti vrlo jak. | |
|
| |
Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Sep 11, 2015 3:58 pm | |
| Bahati glupsoni iz opstine ne mogu da procene da ulaganje u Backu sada ce se pozitivno odraziti i za samu opstinu u buducnosti, mada kad ih je interesovala buducnost, vec samo svoj mandat da uzmu sto vise mogu. | |
|
| |
MarjanRnic
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Sep 11, 2015 4:04 pm | |
- Bahati glupsoni iz opstine ne mogu da procene da ulaganje u Backu sada ce se pozitivno odraziti i za samu opstinu u buducnosti, mada kad ih je interesovala buducnost, vec samo svoj mandat da uzmu sto vise mogu.
sve si u pravu ali na nasu zalost | |
|
| |
Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Sep 11, 2015 4:04 pm | |
| Dzomba je recimo svojevremeno prodao Fejsu Partizanu za milion evra. Ko kaze da Backa nece moci prodavati igrace za te sume, pa i one duplo manje uskoro? I Mamic kako prodaje na zapad igrace za ogromne sume, dok ih Partizan i Zvezda davaju menadzerima za dzabe. Najbitnije je da nema menadzera koji kupe kajmak i odredjuju cene i mislim da ce se moci igraci prodavati uskoro za ok pare da klub vise nego dobro stoji. E onda ce razni opstinari trcati da budu u upravi Backe i sl. ali im onda ne treba dati :D | |
|
| |
MarjanRnic
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Sep 11, 2015 4:07 pm | |
- Dzomba je recimo svojevremeno prodao Fejsu Partizanu za milion evra. Ko kaze da Backa nece moci prodavati igrace za te sume, pa i one duplo manje uskoro? I Mamic kako prodaje na zapad igrace za ogromne sume, dok ih Partizan i Zvezda davaju menadzerima za dzabe. Najbitnije je da nema menadzera koji kupe kajmak i odredjuju cene i mislim da ce se moci igraci prodavati uskoro za ok pare da klub vise nego dobro stoji. E onda ce razni opstinari trcati da budu u upravi Backe i sl. ali im onda ne treba dati :D
hahah drago mi ja kada si tako optimistican hahaha | |
|
| |
Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Sep 11, 2015 4:15 pm | |
| Ja zaista mislim da je tako nesto moguce kad klubom ne vlada hrpa mafijasa , menadzera i onih "sto ni kera nisu sutnuli" :D A dobro je krenulo, zadovoljni su i igraci, a to je na terenu i najbitnije. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" | |
| |
|
| |
| Forumska kafana "Backa" | |
|