| Forumska kafana "Backa" | |
|
+44Danac Zttq ZivJeFudbalUmroNije miletesic01 maurinjo Admin 1986Nenad bossmita Pera Ventilvoje nagib Киламанија LjubiteljFudbala vox populi Sloboda Ili Ništa Uzice11 SrpskiIlokBP NemirnaBacka Nikola Petrovic BG marko celarevo NikolaRadjenovic PLAVOGARDISTA Daka5 Gajdobra87 Carapan Miki Veliki ZvoneSampione Crveni Djavoli KG JovanRaskovic Joca Nervno Vojvoda aimar MarjanRnic Шоне Daki86 x-man grnja DimaBP napredBacka dunavska76neman Gogi patriota-pancevo Kleka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Okt 20, 2015 10:54 pm | |
| - marko celarevo ::
- miletesic01 ::
- marko celarevo ::
- Mile posto vidim da si poranio kao i obicno da pitam oko plakata. Da li ce konacno biti u Celarevu najava pred Loznicu? Vec sam pitao ovo pa me zanima koja sela planirate da izlepite? Celarevo preporucujem pre svega!
Plakate za Loznicu cu po dogovoru doneti u Cetvrtak rano ujutru u Celarevo i ostaviti u radnji kod Vrtica
Jel imate dogovor s nekim da to zalepi? U centar bi trebalo kod autobuske. I jel jos neko selo konacno "blagoslovljeno" osim Celareva? plakate idu u sva sela u cetvrtak i ja ih licno nosim | |
|
| |
aimar
Број порука : 292 Join date : 15.07.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Okt 21, 2015 12:04 am | |
| Mile posto vidim da si ranoranilac a preko dana te nema na forumu,za tebe verovatno vazi poslovica:ko rano rani ceo dan spava. | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Okt 21, 2015 12:07 am | |
| - aimar ::
- Mile posto vidim da si ranoranilac a preko dana te nema na forumu,za tebe verovatno vazi poslovica:ko rano rani ceo dan spava.
Radim moram od negeca i da zivim a da stalno nadzirem rad strucnog staba i igraca DA LI JE NEKO DANAS CITAO "SPORT " KAKAV JE U NJEMU IZASAO TEKST O BACKOJ ..??? MOZE LI NEKO DA GA POSTAVI NA FORUM ILI PROFIL BACKE .? | |
|
| |
dunavska76neman
Број порука : 239 Join date : 25.07.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Okt 21, 2015 7:34 am | |
| | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Okt 21, 2015 10:22 am | |
| - miletesic01 ::
- aimar ::
- Mile posto vidim da si ranoranilac a preko dana te nema na forumu,za tebe verovatno vazi poslovica:ko rano rani ceo dan spava.
Radim moram od negeca i da zivim a da stalno nadzirem rad strucnog staba i igraca DA LI JE NEKO DANAS CITAO "SPORT " KAKAV JE U NJEMU IZASAO TEKST O BACKOJ ..??? MOZE LI NEKO DA GA POSTAVI NA FORUM ILI PROFIL BACKE .? Sport 21.10.2015.: " BAČKA GAZI KA SUPERLIGI, KRAGUJEVČANI FENJERAŠIPrvoligaški fudbalski karavan prevalio je dve trećine jesenjeg dela takmičenja. Bačka je prva i sigurno "vozi" po superligaškim fudbalskim šinama. Osim što je na vrhu tabele u 10 kola postigla je 23 pogotka (2,3 po utakmici). Bački "voz" ima i sedam pobeda i samo jedan poraz. Opšta je ocena da fudbaleri Bačke zasluženo iz ravnice gospodare prvoligaškim vrhom. Napredak ima ..." | |
|
| |
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| |
| |
Kleka
Број порука : 309 Join date : 24.07.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Okt 23, 2015 1:35 pm | |
| Banovao sam Nikolu Petrovica iz Beograda na fb stranici i pored dobre volje da to ne cinim ali sto je mnogo mnogo je.
Molim forumase za misljenje, bar vi koji ste online. Stranica FK Backa je kao sto znate nezvanicna stranica koju vode simpatizeri. Kao i ovaj forum sve radimo iz ciste ljubavi prema Backoj, nikakvu korist nismo imali niti bi pomislili na tako nesto dakle to radimo od srca. Medjutim posle ovog danas mislim da to vise nije dovoljno. Dobro se svi secamo propusta Tolje Karpova kad je bio najavljen besplatan istok a mnogi su ostali ispred jer nije obavestio redare.
Po mom misljenju Backa je kao klub napredovala toliko da jednostavno MORA da ima ZVANICNU fejsbuk stranicu i ZVANICAN sajt kluba koji bi bili azurni sa preciznim informacijama. Mi cemo sa nasom stranicom koja je presla 3000 ljudi imati tu mogucnost da izreklamiramo i sajt i stranicu i naravno nastavicemo dalje da radimo. Za sajt vec postoji domen fkbackabp.com a fejsbuk mi mogao da se zove FK Backa (BP) - Zvanicna prezentacija. | |
|
| |
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Okt 23, 2015 2:40 pm | |
| Fala bogu da je konacno banovan :D a sto se tice zvanicne fejs stranice, neka ta sto je sada postane zvanicna, ionako je vec dotukla preko 3000 dusa,pa da se ne pravi nova. | |
|
| |
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Okt 23, 2015 3:26 pm | |
| - Kleka ::
- Banovao sam Nikolu Petrovica iz Beograda na fb stranici i pored dobre volje da to ne cinim ali sto je mnogo mnogo je.
Molim forumase za misljenje, bar vi koji ste online. Stranica FK Backa je kao sto znate nezvanicna stranica koju vode simpatizeri. Kao i ovaj forum sve radimo iz ciste ljubavi prema Backoj, nikakvu korist nismo imali niti bi pomislili na tako nesto dakle to radimo od srca. Medjutim posle ovog danas mislim da to vise nije dovoljno. Dobro se svi secamo propusta Tolje Karpova kad je bio najavljen besplatan istok a mnogi su ostali ispred jer nije obavestio redare.
Po mom misljenju Backa je kao klub napredovala toliko da jednostavno MORA da ima ZVANICNU fejsbuk stranicu i ZVANICAN sajt kluba koji bi bili azurni sa preciznim informacijama. Mi cemo sa nasom stranicom koja je presla 3000 ljudi imati tu mogucnost da izreklamiramo i sajt i stranicu i naravno nastavicemo dalje da radimo. Za sajt vec postoji domen fkbackabp.com a fejsbuk mi mogao da se zove FK Backa (BP) - Zvanicna prezentacija. Kleka sajt je u izradi ,radi ga Stojan Males molim te da ga kontaktiras | |
|
| |
aimar
Број порука : 292 Join date : 15.07.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Okt 24, 2015 1:38 pm | |
| # Prezime i ime Ocena Klub 1. Mojsilović Nikola 7.44 Bačka 2. Balabanović Milorad 7.33 Bačka 3. Čeković Damir 7.33 Bačka 4. Trivunović Veseljko 7.33 Bačka 5. Kerkez Dejan 7.28 ČSK Pivara 6. Beljić Bojan 7.25 Napredak 7. Manojlović Filip 7.25 Bežanija 8. Pantelić Dušan 7.25 Bežanija 9. Tomanović Saša 7.25 Inđija 10. Georgijević Dejan 7.23 Inđija
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" | |
| |
|
| |
| Forumska kafana "Backa" | |
|