|
| Forumska kafana "Backa" | |
|
+44Danac Zttq ZivJeFudbalUmroNije miletesic01 maurinjo Admin 1986Nenad bossmita Pera Ventilvoje nagib Киламанија LjubiteljFudbala vox populi Sloboda Ili Ništa Uzice11 SrpskiIlokBP NemirnaBacka Nikola Petrovic BG marko celarevo NikolaRadjenovic PLAVOGARDISTA Daka5 Gajdobra87 Carapan Miki Veliki ZvoneSampione Crveni Djavoli KG JovanRaskovic Joca Nervno Vojvoda aimar MarjanRnic Шоне Daki86 x-man grnja DimaBP napredBacka dunavska76neman Gogi patriota-pancevo Kleka 48 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Okt 24, 2015 2:22 pm | |
| Прича се да ће бити организован превоз у Пећинце следеће недеље, има ли ту неке истине? | |
| | | NikolaRadjenovic
Број порука : 173 Join date : 11.08.2014 Локација : Стадион Славко Малетин Вава!
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Okt 24, 2015 2:36 pm | |
| - Ventilslav ::
- Прича се да ће бити организован превоз у Пећинце следеће недеље, има ли ту неке истине?
Mozda bi trebalo iskulirati do proleca i utakmice sa Indjijom. Ne treba previse razmaziti navijace besplatnim ulazima i prevozima. Najbolje jos pivo i sendvice da dele Podrzavam besplatan istok zbog ozivljavanja te svete tribine koja je bila dugo zapostavljena ali zapad treba da se placa kao i do sad. Podrzavam i besplatan prevoz ali jednom u polusezoni recimo, Pecinci su blizu Beograda. Bolje Indjija na prolece to je moje misljenje naravno ne znaci da sam u pravu samo kazem. | |
| | | Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Okt 24, 2015 3:09 pm | |
| nznm, kako uprava proceni. Mozda im trebamo upravo u Pecincima, jer i ta utakmica je vrlo vazna.
A sto se istoka tice, nikada nisam video vise ljudi na njemu nego danas, mozda samo protiv Javora prosle sezone, ali mozda. | |
| | | miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| | | | dunavska76neman
Број порука : 239 Join date : 25.07.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Okt 30, 2015 4:28 am | |
| ne mozemo govoriti o dobroj organizaciji ako vidimo desetine komentara od ljudi koje svi licno poznajemo. Zoki je konkretno moj kolega u firmi, veliki navijac Backe a ovo je njegov komentar na fb
"svaka cast momcima i puno srece u daljoj karijeri.a dali moyete odgovoriti na pitanje sta cemo mi sto smo kupili karte a nismo bili pusteni na stadion zbog vama poznatog razloga"
Jos jedan od nekom coveka.
'Ulica zatvorena na oba kraja, ljudi koji u njoj zive nisu mogli da izadju iz nje, a oni koji su vec izasli nisu mogli belu maltretiranja da se vrate. Ne znam ko je odgovoran, ali sramota za organizaciju. Ako ce tako biti za svaku utakmicu Superlige onda bolje i da ne ulaze "
Moj mladji brat je jedan od momaka koji nisu mogli na stadion a utakmice Backe je pratio i kad se Backa borila za opstanak u 4. ligi. Receno je da na stadionu vise nema mesta a moglo je stati jos 2000 ljudi sve ukupno. Jos komentara koje citam po raznim sajtovima na netu
"вали смо новинаре и репортере да сниме ситуацију, нас око 300 са купљеним картама који смо остали блокирани на улици од стране полиције, јер је неки баја (вероватно комесар за безбедност или шеф обезбеђења) из клуба дошао до њих и рекао да прекину да пуштају људе, јер на стадион више нико не може да стане, све је пуно. Још је додао и да није његов проблем што ми имамо карте, што су исте плаћене и што су појединци возили 300км за џабе. Веома професионално и "на нивоу"! Неки су се окренули и отишли кући у том тренутку.
После 45 минута натезања, потезања, убеђивања, мучних сцена у којима учествују бабе и деде са унучићима, жене, старци, командир полиције се смиловао да потражи некога из клуба да нам се макар обрати. Долази исти тип са истом причом како нема места на стадиону игла да падне. Ми на лицу места зовемо људе који су унутра и који потврђују да је исток полупразан. Опет убеђивање, расправа. Мало су и пандури стали на нашу страну кад смо се за новине сликали масовно показујући карте. Око 30. минута утакмице одлучују да нас ипак пусте унутра. Трибина солидно попуњена, али стало би још 500 људи поред нас без проблема. Људи су улазли на трибину до почетка 2. полувремена.
Није да ми се тако нешто дешава први пут у земљи Србији, али организација је таква да клубови попут Бачке не би требало да присмрде ни другој лиги. Разумем да је ово куп, има клубова из разних рангова такмичења, али, брате, ако ниси у стању да организујеш утакмицу, замени домаћинство или дај неком другом клубу да организује утакмицу за ваш клуб.
Све у свему, наша посла. Моја пресуда: Што даље од Суперлиге или капитална реконструкција стадиона и организационих "способности"! Није тај стадион лошији од појединих на којима се играло задњих сезона, али не обећава много. Мрка капа да ће се тамо играти неко озбиљно такмичење, али ако на време засучу рукаве није неоствариво.
"U kuću smem da se kladim da kad uđu igraće na stadionu Karađorđe baš kao Donji Srem makar na početku nema teoretske šanse da se sredi što treba ili neće ni ući, Surdulica jeste manja Radnik kao klub isto tako manji od Backe ali ozbiljniji ljudi vode i sve su uspeli mada znamo kako su tribine na kraju neravnomerne i neskladne ali makar nema propusta u organizaciji. U Palanci još nije zabrljano što se tiče stadiona i nada postoji kad bi dobili makar istok poput zapada 7 redova sa plavim stolicama i krovom a dao Bog usput i jug i sever ali celom dužinom terena poput istoka i zapada dakle gotovo spojene tribine ili spojene to bila bombona. Ipak ovo su naša posla ako i budu radili to će biti sačuvaj Bože"
| |
| | | dunavska76neman
Број порука : 239 Join date : 25.07.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Okt 30, 2015 4:33 am | |
| marjane znam da nisi organizator nego da to radi jedan ili dva coveka ocigledno ali zar ne moze on da procita ovo ili da im neko od vas iz uprave prenese? Rezultati su iznad ocekivanja ali neke stvari moraju bolje | |
| | | miletesic01
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Okt 30, 2015 5:17 am | |
| - dunavska76neman ::
- marjane znam da nisi organizator nego da to radi jedan ili dva coveka ocigledno ali zar ne moze on da procita ovo ili da im neko od vas iz uprave prenese? Rezultati su iznad ocekivanja ali neke stvari moraju bolje
svi se iz uprave slazemo da moze bolje Predlozio sam upravi da svi koji nisu usli protiv C Zvezde i imaju cele karte sa te utakmice udju besplatno na utakmicu sa Indjijom sledece subote kada igramo u BP ,kako bi pokazali da stvano nismo krivi za neka neprijatna desavanja i za ne ulazak na stadion | |
| | | Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Okt 31, 2015 3:38 am | |
| znam da sam dosadan, ali jel djedovac nesto radi povodom svog obecanja od 4,5 miliona, i uopste o bilo kakvim parama za klub? o redovnom finansiranju iz budzeta necu ni da pitam, barem dok je on na vlasti... mislim, video sam ga da je nekih pola sata sat pricao sa Toljom ispred stadiona dok smo Pera i ja farbali ogradu, nisu valjda pricali o tome kako su im porodice...doduse poslao je coveka iz komunalca da osisa travu ispred stadiona | |
| | | miletesic01
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Okt 31, 2015 4:51 am | |
| | |
| | | MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Okt 31, 2015 4:55 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" | |
| |
| | | | Forumska kafana "Backa" | |