Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajkujte nasu fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/fkbacka.bp

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Forumska kafana "Backa"

Ići dole 
+44
Danac
Zttq
ZivJeFudbalUmroNije
miletesic01
maurinjo
Admin
1986Nenad
bossmita
Pera
Ventilvoje
nagib
Киламанија
LjubiteljFudbala
vox populi
Sloboda Ili Ništa
Uzice11
SrpskiIlokBP
NemirnaBacka
Nikola Petrovic BG
marko celarevo
NikolaRadjenovic
PLAVOGARDISTA
Daka5
Gajdobra87
Carapan
Miki Veliki
ZvoneSampione
Crveni Djavoli KG
JovanRaskovic
Joca
Nervno
Vojvoda
aimar
MarjanRnic
Шоне
Daki86
x-man
grnja
DimaBP
napredBacka
dunavska76neman
Gogi
patriota-pancevo
Kleka
48 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100  Sledeći
AutorPoruka
Ventilvoje

Ventilvoje

Број порука : 1499

Forumska kafana "Backa" - Page 69 Empty
PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 69 Icon_minitimeSub Okt 24, 2015 2:22 pm

Прича се да ће бити организован превоз у Пећинце следеће недеље, има ли ту неке истине?
Nazad na vrh Ići dole
NikolaRadjenovic

NikolaRadjenovic

Број порука : 173
Локација : Стадион Славко Малетин Вава!

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 69 Icon_minitimeSub Okt 24, 2015 2:36 pm

Ventilslav ::
Прича се да ће бити организован превоз у Пећинце следеће недеље, има ли ту неке истине?

Mozda bi trebalo iskulirati do proleca i utakmice sa Indjijom. Ne treba previse razmaziti navijace besplatnim ulazima i prevozima. Najbolje jos pivo i sendvice da dele Forumska kafana "Backa" - Page 69 1353276769 Podrzavam besplatan istok zbog ozivljavanja te svete tribine koja je bila dugo zapostavljena ali zapad treba da se placa kao i do sad. Podrzavam i besplatan prevoz ali jednom u polusezoni recimo, Pecinci su blizu Beograda. Bolje Indjija na prolece to je moje misljenje naravno ne znaci da sam u pravu samo kazem.
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 69 Icon_minitimeSub Okt 24, 2015 3:09 pm

nznm, kako uprava proceni. Mozda im trebamo upravo u Pecincima, jer i ta utakmica je vrlo vazna.

A sto se istoka tice, nikada nisam video vise ljudi na njemu nego danas, mozda samo protiv Javora prosle sezone, ali mozda.
Nazad na vrh Ići dole
miletesic01

Број порука : 1695

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 69 Icon_minitimeSub Okt 24, 2015 11:13 pm

nznm, kako uprava proceni. Mozda im trebamo upravo u Pecincima, jer i ta utakmica je vrlo vazna.

A sto se istoka tice, nikada nisam video vise ljudi na njemu nego danas, mozda samo protiv Javora prosle sezone, ali mozda.
Ako bude interesovanja za Pecince mislim da nece biti problem da se obezbedi prevoz . cheers
Bilo bi dobro da to znam u cetvrtak 29.oktobra da bi mogao da prenesem Tolji da naruci autobus a vi vec znate sta treba ,spisak putnika i vodja puta ... Forumska kafana "Backa" - Page 69 1093637683 Forumska kafana "Backa" - Page 69 3733535733
Nazad na vrh Ići dole
dunavska76neman

dunavska76neman

Број порука : 239

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 69 Icon_minitimePet Okt 30, 2015 4:28 am

ne mozemo govoriti o dobroj organizaciji ako vidimo desetine komentara od ljudi koje svi licno poznajemo. Zoki je konkretno moj kolega u firmi, veliki navijac Backe a ovo je njegov komentar na fb

"svaka cast momcima i puno srece u daljoj karijeri.a dali moyete odgovoriti na pitanje sta cemo mi sto smo kupili karte a nismo bili pusteni na stadion zbog vama poznatog razloga"

Jos jedan od nekom coveka.

'Ulica zatvorena na oba kraja, ljudi koji u njoj zive nisu mogli da izadju iz nje, a oni koji su vec izasli nisu mogli belu maltretiranja da se vrate. Ne znam ko je odgovoran, ali sramota za organizaciju. Ako ce tako biti za svaku utakmicu Superlige onda bolje i da ne ulaze "

Moj mladji brat je jedan od momaka koji nisu mogli na stadion a utakmice Backe je pratio i kad se Backa borila za opstanak u 4. ligi. Receno je da na stadionu vise nema mesta a moglo je stati jos 2000 ljudi sve ukupno. Jos komentara koje citam po raznim sajtovima na netu

"вали смо новинаре и репортере да сниме ситуацију, нас око 300 са купљеним картама који смо остали блокирани на улици од стране полиције, јер је неки баја (вероватно комесар за безбедност или шеф обезбеђења) из клуба дошао до њих и рекао да прекину да пуштају људе, јер на стадион више нико не може да стане, све је пуно. Још је додао и да није његов проблем што ми имамо карте, што су исте плаћене и што су појединци возили 300км за џабе. Веома професионално и "на нивоу"! Неки су се окренули и отишли кући у том тренутку.

После 45 минута натезања, потезања, убеђивања, мучних сцена у којима учествују бабе и деде са унучићима, жене, старци, командир полиције се смиловао да потражи некога из клуба да нам се макар обрати. Долази исти тип са истом причом како нема места на стадиону игла да падне. Ми на лицу места зовемо људе који су унутра и који потврђују да је исток полупразан. Опет убеђивање, расправа. Мало су и пандури стали на нашу страну кад смо се за новине сликали масовно показујући карте. Око 30. минута утакмице одлучују да нас ипак пусте унутра. Трибина солидно попуњена, али стало би још 500 људи поред нас без проблема. Људи су улазли на трибину до почетка 2. полувремена.

Није да ми се тако нешто дешава први пут у земљи Србији, али организација је таква да клубови попут Бачке не би требало да присмрде ни другој лиги. Разумем да је ово куп, има клубова из разних рангова такмичења, али, брате, ако ниси у стању да организујеш утакмицу, замени домаћинство или дај неком другом клубу да организује утакмицу за ваш клуб.

Све у свему, наша посла. Моја пресуда:
Што даље од Суперлиге или капитална реконструкција стадиона и организационих "способности"! Није тај стадион лошији од појединих на којима се играло задњих сезона, али не обећава много. Мрка капа да ће се тамо играти неко озбиљно такмичење, али ако на време засучу рукаве није неоствариво.

"U kuću smem da se kladim da kad uđu igraće na stadionu Karađorđe baš kao Donji Srem makar na početku nema teoretske šanse da se sredi što treba ili neće ni ući, Surdulica jeste manja Radnik kao klub isto tako manji od Backe ali ozbiljniji ljudi vode i sve su uspeli mada znamo kako su tribine na kraju neravnomerne i neskladne ali makar nema propusta u organizaciji. U Palanci još nije zabrljano što se tiče stadiona i nada postoji kad bi dobili makar istok poput zapada 7 redova sa plavim stolicama i krovom a dao Bog usput i jug i sever ali celom dužinom terena poput istoka i zapada dakle gotovo spojene tribine ili spojene to bila bombona. Ipak ovo su naša posla ako i budu radili to će biti sačuvaj Bože"

Nazad na vrh Ići dole
dunavska76neman

dunavska76neman

Број порука : 239

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 69 Icon_minitimePet Okt 30, 2015 4:33 am

marjane znam da nisi organizator nego da to radi jedan ili dva coveka ocigledno ali zar ne moze on da procita ovo ili da im neko od vas iz uprave prenese? Rezultati su iznad ocekivanja ali neke stvari moraju bolje
Nazad na vrh Ići dole
miletesic01

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 69 Icon_minitimePet Okt 30, 2015 5:17 am

dunavska76neman ::
marjane znam da nisi organizator nego da to radi jedan ili dva coveka ocigledno ali zar ne moze on da procita ovo ili da im neko od vas iz uprave prenese? Rezultati su iznad ocekivanja ali neke stvari moraju bolje
svi se iz uprave slazemo da moze bolje
Predlozio sam upravi da svi koji nisu usli protiv C Zvezde i imaju cele karte sa te utakmice udju besplatno na utakmicu sa Indjijom sledece subote kada igramo u BP ,kako bi pokazali da stvano nismo krivi za neka neprijatna desavanja i za ne ulazak na stadion Forumska kafana "Backa" - Page 69 3733535733
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 69 Icon_minitimeSub Okt 31, 2015 3:38 am

znam da sam dosadan, ali jel djedovac nesto radi povodom svog obecanja od 4,5 miliona, i uopste o bilo kakvim parama za klub? o redovnom finansiranju iz budzeta necu ni da pitam, barem dok je on na vlasti...

mislim, video sam ga da je nekih pola sata sat pricao sa Toljom ispred stadiona dok smo Pera i ja farbali ogradu, nisu valjda pricali o tome kako su im porodice...doduse poslao je coveka iz komunalca da osisa travu ispred stadiona Forumska kafana "Backa" - Page 69 4174080217 Forumska kafana "Backa" - Page 69 1093637683
Nazad na vrh Ići dole
miletesic01

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 69 Icon_minitimeSub Okt 31, 2015 4:51 am

znam da sam dosadan, ali jel djedovac nesto radi povodom svog obecanja od 4,5 miliona, i uopste o bilo kakvim parama za klub? o redovnom finansiranju iz budzeta necu ni da pitam, barem dok je on na vlasti...

mislim, video sam ga da je nekih pola sata sat pricao sa Toljom ispred stadiona dok smo Pera i ja farbali ogradu, nisu valjda pricali o tome kako su im porodice...doduse poslao je coveka iz komunalca da osisa travu ispred stadiona Forumska kafana "Backa" - Page 69 4174080217 Forumska kafana "Backa" - Page 69 1093637683
bice valjda bolje ,da mi samo izguramo ovu jesen i budemo prvi ...a onda da vidimo koga interesuje nas klub a koga ne ko treba a ko ne treba da bude u njemu ,pa makar to bili i ja i Marjan ..ako ne valjamo ne treba da budemo u klubu a samo da klubu bude bolje i stabilna sigurnost da udjemo u ligu JSL a onda se iz nje ne ispada jer je to elita i izazov za sve ne samo u BP i okolini vec i na sirem nivou Forumska kafana "Backa" - Page 69 1093637683
zato vas molim za podrsku da uspemo na ovom putu do jesenjeg prvaka cheers king Forumska kafana "Backa" - Page 69 3553797800
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

Број порука : 1368
Локација : Backa Palanka

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 69 Icon_minitimeSub Okt 31, 2015 4:55 am

miletesic01 ::

bice valjda bolje ,da mi samo izguramo ovu jesen i budemo prvi ...a onda da vidimo koga interesuje nas klub a koga ne ko treba a ko ne treba da bude u njemu ,pa makar to bili i ja i Marjan ..ako ne valjamo ne treba da budemo u klubu a samo da klubu bude bolje i stabilna sigurnost da udjemo u ligu JSL a onda se iz nje ne ispada jer je to elita i izazov za sve ne samo u BP i okolini vec i na sirem nivou Forumska kafana "Backa" - Page 69 1093637683
zato vas molim za podrsku da uspemo na ovom putu do jesenjeg prvaka cheers king Forumska kafana "Backa" - Page 69 3553797800
Bravo Mile pozdravljam tu ideju i zelju Forumska kafana "Backa" - Page 69 3553797800 Forumska kafana "Backa" - Page 69 1093637683 Forumska kafana "Backa" - Page 69 3733535733
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 69 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Forumska kafana "Backa"
Nazad na vrh 
Strana 69 od 100Idi na stranu : Prethodni  1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100  Sledeći
 Similar topics
-
» Forumska kafana "Backa"
» Fitnes kafana
» Sajt FK Backa
» Marketing FK Backa
» Partizan-Backa 2.9.2018. 21:00

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Forum :: FK Backa-
Skoči na: