Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajkujte nasu fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/fkbacka.bp

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Forumska kafana "Backa"

Ići dole 
+44
Danac
Zttq
ZivJeFudbalUmroNije
miletesic01
maurinjo
Admin
1986Nenad
bossmita
Pera
Ventilvoje
nagib
Киламанија
LjubiteljFudbala
vox populi
Sloboda Ili Ništa
Uzice11
SrpskiIlokBP
NemirnaBacka
Nikola Petrovic BG
marko celarevo
NikolaRadjenovic
PLAVOGARDISTA
Daka5
Gajdobra87
Carapan
Miki Veliki
ZvoneSampione
Crveni Djavoli KG
JovanRaskovic
Joca
Nervno
Vojvoda
aimar
MarjanRnic
Шоне
Daki86
x-man
grnja
DimaBP
napredBacka
dunavska76neman
Gogi
patriota-pancevo
Kleka
48 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100  Sledeći
AutorPoruka
miletesic01

Број порука : 1695

Forumska kafana "Backa" - Page 35 Empty
PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 35 Icon_minitimeSre Sep 16, 2015 6:53 am

znas sta mi je Marjan rekao jutros da ga moje ime pod kojim pisem podseca na LIk onog glavnog iz crtanog romana Alan Ford no -1 jer sam napisao miletesic 01 . i da treba da mi iza imena bude njegova cuvena recenica "ako mislis pobediti onda ne smes izgubiti " bounce
mnogi verovatno ni neznaju za Alana Forda hahaha
Nazad na vrh Ići dole
aimar

Број порука : 292

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 35 Icon_minitimeSre Sep 16, 2015 6:54 am

miletesic01 ::
aimar ::
aimar ::
Ventilslav ::
Ja sam nekako uveren da cemo ih pobediti tamo, ne zato sto ih potcenjujem nego jer znam koliko nasi mogu. Doduse jos uvek se mora popraviti igra na gostovanjima.
Mile mislis da je bezanija jaca nego prosle sezone.
ne mislim da je Bezanija jaca  ali mislim da smo mi jaci nego prosle sezone :D
onda iz 2 u 2.
Mene samo interesuje da na kraju bude 2 a u medjuvremenu neka bude sta bude :D
trebalo bi lakse da se dobije nego sindja ja sam siguran u to jedino je veliki problem teren
Nazad na vrh Ići dole
Pera

Pera

Број порука : 914
Локација : Bačka Palanka

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 35 Icon_minitimeSre Sep 16, 2015 6:59 am

znas sta mi je Marjan rekao jutros da ga moje ime pod kojim pisem podseca na LIk onog glavnog iz crtanog romana Alan Ford no -1 jer sam napisao miletesic 01 . i da treba da mi iza imena bude njegova cuvena recenica "ako mislis pobediti onda ne smes izgubiti " bounce
mnogi verovatno ni neznaju za Alana Forda hahaha

... ne znaju? Odrastao s njim, sa Zagorom, Teks Vilerom, Blekom, Komandant Markom, ... 🎅
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

Број порука : 1368
Локација : Backa Palanka

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 35 Icon_minitimeSre Sep 16, 2015 12:18 pm

dobili smo i CEHE u kosarci,bravo momci
Nazad na vrh Ići dole
ZvoneSampione

Број порука : 1

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 35 Icon_minitimePet Sep 18, 2015 1:55 pm

Pozdrav od Zvonimira!Nek vas sreca prati Backopalancani i uzdrmajte drzavne projekte crveno i crno bele.Ne volem forume ali moram da dam podrsku jer mi deluje kao zrela prica,povremeno udjem da vidim sta ima napisano i podosta pisete.Samo redjajte uspehe pobedite drzavne projekte i dobicete duplo vise simpatizera i u Backoj Palanci a i van nje.

ZVONE=SAMPIONE!!!
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 35 Icon_minitimePet Sep 18, 2015 2:28 pm

ZvoneSampione ::
Pozdrav od Zvonimira!Nek vas sreca prati Backopalancani i uzdrmajte drzavne projekte crveno i crno bele.Ne volem forume ali moram da dam podrsku jer mi deluje kao zrela prica,povremeno udjem da vidim sta ima napisano i podosta pisete.Samo redjajte uspehe pobedite drzavne projekte i dobicete duplo vise simpatizera i u Backoj Palanci a i van nje.

ZVONE=SAMPIONE!!!
hvala Zvone radimo na tome cheers
Nazad na vrh Ići dole
Miki Veliki

Miki Veliki

Број порука : 134

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 35 Icon_minitimeSub Sep 19, 2015 2:23 pm

OTKRIVENA ISTINA. NE POSTOJI FUDBALSKI KLUB BACKA NEGO OMLADINSKI FUDBALSKI KLUB BACKA. Mozete da promenite sliku gore gde pise FK jer toga vise nema, pitajte gospodina Rnica iz kog razloga je Backa ugasena? Iz istog razloga kao i Dinamo, finansijskog a sto je zalosno dug je bio i 20 puta manji. Dinamo 45 nastavlja tradiciju starog Dinama ali je ipak novi klub i to moj drugar Patriota mozda nece priznati ali je tako, isto tako zvanicno ovaj novi fudbalski klub iz Backe Palanke nema nikakvu tradiciju nego veliku laz. Najbolje od svega je sto sad ni da se skupi novac koliki je dug bio ne postoji mogucnost da se vrati FK Backa rekao sam vec da ni cuveni Marjan to ne moze.
Nazad na vrh Ići dole
x-man

Број порука : 1101

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 35 Icon_minitimeSub Sep 19, 2015 2:25 pm

Miki Veliki ::
OTKRIVENA ISTINA. NE POSTOJI FUDBALSKI KLUB BACKA NEGO OMLADINSKI FUDBALSKI KLUB BACKA. Mozete da promenite sliku gore gde pise FK jer toga vise nema, pitajte gospodina Rnica iz kog razloga je Backa ugasena? Iz istog razloga kao i Dinamo, finansijskog a sto je zalosno dug je bio i 20 puta manji. Dinamo 45 nastavlja tradiciju starog Dinama ali je ipak novi klub i to moj drugar Patriota mozda nece priznati ali je tako, isto tako zvanicno ovaj novi fudbalski klub iz Backe Palanke nema nikakvu tradiciju nego veliku laz. Najbolje od svega je sto sad ni da se skupi novac koliki je dug bio ne postoji mogucnost da se vrati FK Backa rekao sam vec da ni cuveni Marjan to ne moze.

Dobro rekao si nam ajde sad na leganje sutra igrate derbi.
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 35 Icon_minitimeSub Sep 19, 2015 2:27 pm

Miki Veliki ::
Miki ,nisi u pravu jer ne vladas matreijom ili si zlonameran ...FK Backa i OFK Backa su uradili pravnu radnju pripajanja FK Backe OFK Backoj znas li sta je to ..? ako neznas pitaj da ti objasnim ili procitaj imas u zakonu o sportu od clana 78 do 84 :D
Nazad na vrh Ići dole
Miki Veliki

Miki Veliki

Број порука : 134

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 35 Icon_minitimeSub Sep 19, 2015 2:33 pm

Sve je to ok Marjane samo sto verovatno znas da je sad nemoguc obrnut proces u recimo sledecoj sezoni pa da budete FK Backa kao nekad. I vas je dohvatilo ne radujem se tuzno je to. Isto kao Smederevo, Dinamo, Proleter, Srem a uskoro Radnicki Sombor. Tuzno je sto FK Backa nije docekala da udje u superligu nego umrla pre najveceg uspeha u istoriji kluba pod uslovom da se to desi naravno. A nije Isus pa da vaskrsne.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 35 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Forumska kafana "Backa"
Nazad na vrh 
Strana 35 od 100Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100  Sledeći
 Similar topics
-
» Forumska kafana "Backa"
» Fitnes kafana
» Sajt FK Backa
» Marketing FK Backa
» Partizan-Backa 2.9.2018. 21:00

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Forum :: FK Backa-
Skoči na: