| Forumska kafana "Backa" | |
|
+44Danac Zttq ZivJeFudbalUmroNije miletesic01 maurinjo Admin 1986Nenad bossmita Pera Ventilvoje nagib Киламанија LjubiteljFudbala vox populi Sloboda Ili Ništa Uzice11 SrpskiIlokBP NemirnaBacka Nikola Petrovic BG marko celarevo NikolaRadjenovic PLAVOGARDISTA Daka5 Gajdobra87 Carapan Miki Veliki ZvoneSampione Crveni Djavoli KG JovanRaskovic Joca Nervno Vojvoda aimar MarjanRnic Шоне Daki86 x-man grnja DimaBP napredBacka dunavska76neman Gogi patriota-pancevo Kleka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Sep 16, 2015 6:53 am | |
| znas sta mi je Marjan rekao jutros da ga moje ime pod kojim pisem podseca na LIk onog glavnog iz crtanog romana Alan Ford no -1 jer sam napisao miletesic 01 . i da treba da mi iza imena bude njegova cuvena recenica "ako mislis pobediti onda ne smes izgubiti " mnogi verovatno ni neznaju za Alana Forda hahaha | |
|
| |
aimar
Број порука : 292 Join date : 15.07.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Sep 16, 2015 6:54 am | |
| - miletesic01 ::
- aimar ::
- miletesic01 ::
- aimar ::
- Ventilslav ::
- Ja sam nekako uveren da cemo ih pobediti tamo, ne zato sto ih potcenjujem nego jer znam koliko nasi mogu. Doduse jos uvek se mora popraviti igra na gostovanjima.
Mile mislis da je bezanija jaca nego prosle sezone. ne mislim da je Bezanija jaca ali mislim da smo mi jaci nego prosle sezone :D onda iz 2 u 2. Mene samo interesuje da na kraju bude 2 a u medjuvremenu neka bude sta bude :D trebalo bi lakse da se dobije nego sindja ja sam siguran u to jedino je veliki problem teren | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| |
| |
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Sep 16, 2015 12:18 pm | |
| dobili smo i CEHE u kosarci,bravo momci | |
|
| |
ZvoneSampione
Број порука : 1 Join date : 24.05.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Sep 18, 2015 1:55 pm | |
| Pozdrav od Zvonimira!Nek vas sreca prati Backopalancani i uzdrmajte drzavne projekte crveno i crno bele.Ne volem forume ali moram da dam podrsku jer mi deluje kao zrela prica,povremeno udjem da vidim sta ima napisano i podosta pisete.Samo redjajte uspehe pobedite drzavne projekte i dobicete duplo vise simpatizera i u Backoj Palanci a i van nje.
ZVONE=SAMPIONE!!! | |
|
| |
MarjanRnic
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Sep 18, 2015 2:28 pm | |
| - ZvoneSampione ::
- Pozdrav od Zvonimira!Nek vas sreca prati Backopalancani i uzdrmajte drzavne projekte crveno i crno bele.Ne volem forume ali moram da dam podrsku jer mi deluje kao zrela prica,povremeno udjem da vidim sta ima napisano i podosta pisete.Samo redjajte uspehe pobedite drzavne projekte i dobicete duplo vise simpatizera i u Backoj Palanci a i van nje.
ZVONE=SAMPIONE!!! hvala Zvone radimo na tome | |
|
| |
Miki Veliki
Број порука : 134 Join date : 30.08.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Sep 19, 2015 2:23 pm | |
| OTKRIVENA ISTINA. NE POSTOJI FUDBALSKI KLUB BACKA NEGO OMLADINSKI FUDBALSKI KLUB BACKA. Mozete da promenite sliku gore gde pise FK jer toga vise nema, pitajte gospodina Rnica iz kog razloga je Backa ugasena? Iz istog razloga kao i Dinamo, finansijskog a sto je zalosno dug je bio i 20 puta manji. Dinamo 45 nastavlja tradiciju starog Dinama ali je ipak novi klub i to moj drugar Patriota mozda nece priznati ali je tako, isto tako zvanicno ovaj novi fudbalski klub iz Backe Palanke nema nikakvu tradiciju nego veliku laz. Najbolje od svega je sto sad ni da se skupi novac koliki je dug bio ne postoji mogucnost da se vrati FK Backa rekao sam vec da ni cuveni Marjan to ne moze. | |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Sep 19, 2015 2:25 pm | |
| - Miki Veliki ::
- OTKRIVENA ISTINA. NE POSTOJI FUDBALSKI KLUB BACKA NEGO OMLADINSKI FUDBALSKI KLUB BACKA. Mozete da promenite sliku gore gde pise FK jer toga vise nema, pitajte gospodina Rnica iz kog razloga je Backa ugasena? Iz istog razloga kao i Dinamo, finansijskog a sto je zalosno dug je bio i 20 puta manji. Dinamo 45 nastavlja tradiciju starog Dinama ali je ipak novi klub i to moj drugar Patriota mozda nece priznati ali je tako, isto tako zvanicno ovaj novi fudbalski klub iz Backe Palanke nema nikakvu tradiciju nego veliku laz. Najbolje od svega je sto sad ni da se skupi novac koliki je dug bio ne postoji mogucnost da se vrati FK Backa rekao sam vec da ni cuveni Marjan to ne moze.
Dobro rekao si nam ajde sad na leganje sutra igrate derbi. | |
|
| |
MarjanRnic
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Sep 19, 2015 2:27 pm | |
| - Miki Veliki ::
- OTKRIVENA ISTINA. NE POSTOJI FUDBALSKI KLUB BACKA NEGO OMLADINSKI FUDBALSKI KLUB BACKA. Mozete da promenite sliku gore gde pise FK jer toga vise nema, pitajte gospodina Rnica iz kog razloga je Backa ugasena? Iz istog razloga kao i Dinamo, finansijskog a sto je zalosno dug je bio i 20 puta manji. Dinamo 45 nastavlja tradiciju starog Dinama ali je ipak novi klub i to moj drugar Patriota mozda nece priznati ali je tako, isto tako zvanicno ovaj novi fudbalski klub iz Backe Palanke nema nikakvu tradiciju nego veliku laz. Najbolje od svega je sto sad ni da se skupi novac koliki je dug bio ne postoji mogucnost da se vrati FK Backa rekao sam vec da ni cuveni Marjan to ne moze.
Miki ,nisi u pravu jer ne vladas matreijom ili si zlonameran ...FK Backa i OFK Backa su uradili pravnu radnju pripajanja FK Backe OFK Backoj znas li sta je to ..? ako neznas pitaj da ti objasnim ili procitaj imas u zakonu o sportu od clana 78 do 84 :D | |
|
| |
Miki Veliki
Број порука : 134 Join date : 30.08.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Sep 19, 2015 2:33 pm | |
| Sve je to ok Marjane samo sto verovatno znas da je sad nemoguc obrnut proces u recimo sledecoj sezoni pa da budete FK Backa kao nekad. I vas je dohvatilo ne radujem se tuzno je to. Isto kao Smederevo, Dinamo, Proleter, Srem a uskoro Radnicki Sombor. Tuzno je sto FK Backa nije docekala da udje u superligu nego umrla pre najveceg uspeha u istoriji kluba pod uslovom da se to desi naravno. A nije Isus pa da vaskrsne. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" | |
| |
|
| |
| Forumska kafana "Backa" | |
|