Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajkujte nasu fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/fkbacka.bp

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Forumska kafana "Backa"

Ići dole 
+44
Danac
Zttq
ZivJeFudbalUmroNije
miletesic01
maurinjo
Admin
1986Nenad
bossmita
Pera
Ventilvoje
nagib
Киламанија
LjubiteljFudbala
vox populi
Sloboda Ili Ništa
Uzice11
SrpskiIlokBP
NemirnaBacka
Nikola Petrovic BG
marko celarevo
NikolaRadjenovic
PLAVOGARDISTA
Daka5
Gajdobra87
Carapan
Miki Veliki
ZvoneSampione
Crveni Djavoli KG
JovanRaskovic
Joca
Nervno
Vojvoda
aimar
MarjanRnic
Шоне
Daki86
x-man
grnja
DimaBP
napredBacka
dunavska76neman
Gogi
patriota-pancevo
Kleka
48 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 35 ... 66, 67, 68 ... 83 ... 100  Sledeći
AutorPoruka
x-man

Број порука : 1101

Forumska kafana "Backa" - Page 67 Empty
PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 67 Icon_minitimeUto Okt 20, 2015 3:08 am

Cuo sam da je udario Cucka
Nazad na vrh Ići dole
miletesic01

Број порука : 1695

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 67 Icon_minitimeUto Okt 20, 2015 3:11 am

x-man ::
Cuo sam da je udario Cucka
Nije ga udario krenuo je na njega i Vesu vredjanjem i mozda je i hteo da ga udari ali se tu nasao Lazija i sprecio incident...
Nazad na vrh Ići dole
aimar

Број порука : 292

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 67 Icon_minitimeUto Okt 20, 2015 3:46 am

miletesic01 ::
aimar ::
Mile jel tacno da vas uzicani nisu docekali kako bi trebalo i da vas niko nije posetio u hotelu gde ste odseli.
U hotelu gde smo odseli niko nas od domacina nije docekao niti bio sa nama sem sto je u subotu na par minuta navratio predsednik Slobode g-din Josip Ristanovic ,pozdravio se i pitao da li je sve ok i u zurbi otisao...
Razumem ga i zasto ova utamica je bila pod posebnom lupom javnosti zbog pada kvota na kladionicama ,a Backa ne igra fudbal zbog kladionica ...kao sve je dogovoreno da Backa pobedi i pod takvim tenzijama su obe ekipe odigrale vrlo-dobru utakmicu i na kraju se zavrsila nereseno po prikazanom to je najrealnije a svaka od ekipa je bodove posteno zaradila na terenu .
Ono sto me je neprijatno iznenadilo pod Beglukom je vredjanje od nekolicine navijaca uvredljivim recima i uzvicima navodim samo jedan "picke Madjarske " a ovako nesto nismo doziveli nigde u Srbiji ,tacno je da su domacini iz uprave kao i velika vecina navijaca Slobode bili izuzetno korektni pre pocetka,za vreme i posle utakmice prema nama i hvala im na tome ,cak su nas njihovi najverniji navijaci ispratili ispred autobusa sa zeljom budite prvi najbolji ste tim i nemojte se ljutiti na 10-tak nasih navijaca koji su vas vredjali a isti ti su pogodili i cetvrog sudiju upaljacem pri kraju utakmice u glavu ,celu tenziju ove utakmice izazvao je domacin trener Ristanovic svojim opravdanim iskljucenjem jer je vredjao sudijsku trojku i to je diglo na noge navijace Slobode u do tada mirnoj utakmici ovo je prava istina da znate ...
Bilo ih je mnogo vise od desetak koji su bas vredjali,gledao sam ove jeseni sve utakmice Backe na strani i nigde se nisam tako ne prijatno osecao kao u Uzicu,njima smeta oprema koja je dobijena od saveza,smetju im odnosi Rnic-Karadzic i jos mnogo toga.
Nazad na vrh Ići dole
miletesic01

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 67 Icon_minitimeUto Okt 20, 2015 3:57 am

Mile jel tacno da vas uzicani nisu docekali kako bi trebalo i da vas niko nije posetio u hotelu gde ste odseli.
U hotelu gde smo odseli niko nas od domacina nije docekao niti bio sa nama sem sto je u subotu na par minuta navratio predsednik Slobode g-din Josip Ristanovic ,pozdravio se i pitao da li je sve ok i u zurbi otisao...
Razumem ga i zasto ova utamica je bila pod posebnom lupom javnosti zbog pada kvota na kladionicama ,a Backa ne igra fudbal zbog kladionica ...kao sve je dogovoreno da Backa pobedi i pod takvim tenzijama su obe ekipe odigrale vrlo-dobru utakmicu i na kraju se zavrsila nereseno po prikazanom to je najrealnije a svaka od ekipa je bodove posteno zaradila na terenu .
Ono sto me je neprijatno iznenadilo pod Beglukom je vredjanje od nekolicine navijaca uvredljivim recima i uzvicima navodim samo jedan "picke Madjarske " a ovako nesto nismo doziveli nigde u Srbiji ,tacno je da su domacini iz uprave kao i velika vecina navijaca Slobode bili izuzetno korektni pre pocetka,za vreme i posle utakmice prema nama i hvala im na tome ,cak su nas njihovi najverniji navijaci ispratili ispred autobusa sa zeljom budite prvi najbolji ste tim i nemojte se ljutiti na 10-tak nasih navijaca koji su vas vredjali a isti ti su pogodili i cetvrog sudiju upaljacem pri kraju utakmice u glavu ,celu tenziju ove utakmice izazvao je domacin trener Ristanovic svojim opravdanim iskljucenjem jer je vredjao sudijsku trojku i to je diglo na noge navijace Slobode u do tada mirnoj utakmici ovo je prava istina da znate ...
Bilo ih je mnogo vise od desetak koji su bas vredjali,gledao sam ove jeseni sve utakmice Backe na strani i nigde se nisam tako ne prijatno osecao kao u Uzicu,njima smeta oprema koja je dobijena od saveza,smetju im odnosi Rnic-Karadzic i jos mnogo toga.
da kazemo onda Marjanu da izadje iz saveza ..???
Nazad na vrh Ići dole
Sloboda Ili Ništa

Sloboda Ili Ništa

Број порука : 106

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 67 Icon_minitimeUto Okt 20, 2015 4:17 am

Aimar, na kom si sektoru bio? Onom do severne (stepenaste) tribine ili?

--------------------------------------

Mile... za našu upravu nemam komentar (nevezano sya vas). Meni je jako žao što takvi ljudi vode klub (ne svi od njih doduše), ali očigledno... izgleda da trenutno i ne možemo bolje.

Nedeljković (4. sudija) je mazohista, pa mu je možda i prijao upaljač (ne opravdavam, ali...). On je naš stari znanac. Pred start utakmice, dok je bila tišina, viknem "Nedeljkoviću, da li je moguće da si se usudio da ponovo dođeš", a on me pogleda i uz osmeh onako nadmeno potvrdno klima glavom. Zna da diže tenzije kada priđe našoj klupi i uvek to radi sa namerom. Vole da su u prvom planu, a posao im je upravo suprotan.

Citat :
celu tenziju ove utakmice izazvao je domacin trener Ristanovic svojim opravdanim iskljucenjem jer je vredjao sudijsku trojku i to je diglo na noge navijace Slobode u do tada mirnoj utakmici ovo je prava istina da znate ...

Možda je problem da razumete, ali ovo se i traži od trenera Slobode, da zakuva. Taj delirijum na tribinama je prouzrokovao par izglednih prilika za Slobodu na kraju.
Naravno da sam protiv nacionalnih prozivki, i ostalih ozbiljnijih gluposti ( a priznajem i sam da sam baš ovom utakmicom i stvarima posle nje negativno šokiran), ali neke stvari ne treba doživljavati suviše lično. Npr kada se uhvatimo za još jednog starog znanca, Veseljka (možda samo golman Supić ima veći "dosije" NA Begluku od njega). Zato nam Veseljko pokaže međunožje, a utakmica inije ni počela. Ili kada vas prozovemo za neke odnose sa savezom koji ne moraju da budu tačni, ili kada kažemo da vam je trener obučen kao džokej, da Bajić skine "trenerku" itd itd.
Evo primer u linku gde je Đukanović izluđen na utakmici sa nama. Većina ga u Užicu doživljava veoma, veoma pozitivno. Ipak, bio je rival Slobode to veče, pa smo ga baš provocirali (tom prilikom bez nekih uvreda i sl). https://www.youtube.com/watch?v=7W4nE7I1y1Q
Nazad na vrh Ići dole
http://www.fksloboda.org
miletesic01

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 67 Icon_minitimeUto Okt 20, 2015 9:47 am

Sloboda Ili Ništa ::
Aimar, na kom si sektoru bio? Onom do severne (stepenaste) tribine ili?

--------------------------------------

Mile... za našu upravu nemam komentar (nevezano sya vas). Meni je jako žao što takvi ljudi vode klub (ne svi od njih doduše), ali očigledno... izgleda da trenutno i ne možemo bolje.

Nedeljković (4. sudija) je mazohista, pa mu je možda i prijao upaljač (ne opravdavam, ali...). On je naš stari znanac. Pred start utakmice, dok je bila tišina, viknem "Nedeljkoviću, da li je moguće da si se usudio da ponovo dođeš", a on me pogleda i uz osmeh onako nadmeno potvrdno klima glavom. Zna da diže tenzije kada priđe našoj klupi i uvek to radi sa namerom. Vole da su u prvom planu, a posao im je upravo suprotan.

Citat :
celu tenziju ove utakmice izazvao je domacin trener Ristanovic svojim opravdanim iskljucenjem jer je vredjao sudijsku trojku i to je diglo na noge navijace Slobode u do tada mirnoj utakmici ovo je prava istina da znate ...

Možda je problem da razumete, ali ovo se i traži od trenera Slobode, da zakuva. Taj delirijum na tribinama je prouzrokovao par izglednih prilika za Slobodu na kraju.
Naravno da sam protiv nacionalnih prozivki, i ostalih ozbiljnijih gluposti ( a priznajem i sam da sam baš ovom utakmicom i stvarima posle nje negativno šokiran), ali neke stvari ne treba doživljavati suviše lično. Npr kada se uhvatimo za još jednog starog znanca, Veseljka (možda samo golman Supić ima veći "dosije" NA Begluku od njega). Zato nam Veseljko pokaže međunožje, a utakmica inije ni počela. Ili kada vas prozovemo za neke odnose sa savezom koji ne moraju da budu tačni, ili kada kažemo da vam je trener obučen kao džokej, da Bajić skine "trenerku" itd itd.
Evo primer u linku gde je Đukanović izluđen na utakmici sa nama. Većina ga u Užicu doživljava veoma, veoma pozitivno. Ipak, bio je rival Slobode to veče, pa smo ga baš provocirali (tom prilikom bez nekih uvreda i sl). https://www.youtube.com/watch?v=7W4nE7I1y1Q
bilo pa proslo niti je Veseljko Backa a ni par neprijatnih navijaca Sloboda ... king zivot ide dalje ,ne mogu i ne zelim da gubim energiju na negativnosti ,zato sam sve vec i zaboravio ..pozdrav Forumska kafana "Backa" - Page 67 1093637683
Nazad na vrh Ići dole
marko celarevo

marko celarevo

Број порука : 42
Локација : Челарево

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 67 Icon_minitimeUto Okt 20, 2015 10:29 pm

Mile posto vidim da si poranio kao i obicno da pitam oko plakata. Da li ce konacno biti u Celarevu najava pred Loznicu? Vec sam pitao ovo pa me zanima koja sela planirate da izlepite? Celarevo preporucujem pre svega!
Nazad na vrh Ići dole
miletesic01

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 67 Icon_minitimeUto Okt 20, 2015 10:34 pm

marko celarevo ::
Mile posto vidim da si poranio kao i obicno da pitam oko plakata. Da li ce konacno biti u Celarevu najava pred Loznicu? Vec sam pitao ovo pa me zanima koja sela planirate da izlepite? Celarevo preporucujem pre svega!
Plakate za Loznicu cu po dogovoru doneti u Cetvrtak rano ujutru u Celarevo i ostaviti u radnji kod Vrtica

Nazad na vrh Ići dole
miletesic01

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 67 Icon_minitimeUto Okt 20, 2015 10:37 pm

Mislim da je 99% sve vec dogovoreno da se u subotu 24.oktobra pocne sa prodajamom karata ,ideja je da se na salteru za prodaju pored ulaznice za Loznicu moze kupiti i karta za KUP utakmicu sa Zvezdom ,cena 300 istok a 500 zapad .Karta za istok je u crvenoj boji sa bar kodom a plava za zapad ,do tada ce proraditi i drugi istocni ulaz na stadion pored kafane gde se nekada ulazilo kada smo mi igrali a na zapad gde je i bio do sada s tim sto ce fizicki biti ogradjeni ulazi ,danas se betonira prilaz od puta ka restriktivnom prostoru stadiona do zapadne tribine i pocinje ogradjivanje zapadnog i istocnog ulaza od cetvrtka bi u tom delu trebalo da naspemo taj prostor sa lomljenim asfaltom i da ga nivelisemo povaljamo ,da do cetvrtka postavimo i novu kapiju za istocni ulaz cheers
zamolio bi sve koji imaju vremena da danas,sutra i prekosutra dodju do stadiona i pomognu nam na radovima oko ciscenja i pranja tribina i ostalim sitnim detaljima ([ zatezanja reklama oko samog terena ,a mozda cak i farbanja konstrukcije nadkrivenog dela a to nam je najveci problem jer farbu mozemo da kupimo ali kako da ofarbamo jer je na velikoj visini ..??? )
Svi koji volimo Backu smo dobrodosli i molim vas kao nekada da napravimo dobrovoljnu radnu akciju jer Backa je nas klub .Hvala svima Forumska kafana "Backa" - Page 67 1093637683
ocekujemo vas od 8 h pa do kasno popodne cheers
Nazad na vrh Ići dole
marko celarevo

marko celarevo

Број порука : 42
Локација : Челарево

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 67 Icon_minitimeUto Okt 20, 2015 10:39 pm

marko celarevo ::
Plakate za Loznicu cu po dogovoru doneti u Cetvrtak rano ujutru u Celarevo i ostaviti u radnji kod Vrtica

Jel imate dogovor s nekim da to zalepi? U centar bi trebalo kod autobuske.
I jel jos neko selo konacno "blagoslovljeno" osim Celareva? king
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 67 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Forumska kafana "Backa"
Nazad na vrh 
Strana 67 od 100Idi na stranu : Prethodni  1 ... 35 ... 66, 67, 68 ... 83 ... 100  Sledeći
 Similar topics
-
» Forumska kafana "Backa"
» Fitnes kafana
» Sajt FK Backa
» Marketing FK Backa
» Partizan-Backa 2.9.2018. 21:00

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Forum :: FK Backa-
Skoči na: