| Forumska kafana "Backa" | |
|
+44Danac Zttq ZivJeFudbalUmroNije miletesic01 maurinjo Admin 1986Nenad bossmita Pera Ventilvoje nagib Киламанија LjubiteljFudbala vox populi Sloboda Ili Ništa Uzice11 SrpskiIlokBP NemirnaBacka Nikola Petrovic BG marko celarevo NikolaRadjenovic PLAVOGARDISTA Daka5 Gajdobra87 Carapan Miki Veliki ZvoneSampione Crveni Djavoli KG JovanRaskovic Joca Nervno Vojvoda aimar MarjanRnic Шоне Daki86 x-man grnja DimaBP napredBacka dunavska76neman Gogi patriota-pancevo Kleka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Nov 02, 2015 11:49 am | |
| jel Backa usla danas u budzet? mislim da je danas bila ona sednica obornika | |
|
| |
Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Nov 02, 2015 2:32 pm | |
| ah, koliko sam razumeo dodeljena su neka sredstva za sport, a Backa ce morati da se dogovori sa opstinarima koji drze sport koliko ce ona dobijati...tako nekako...sad takva prica, a kad dodjes do njih kazu"ne mozemo mi nista, svim parama odlucuje predsednik opstine"... | |
|
| |
LjubiteljFudbala
Број порука : 234 Join date : 24.07.2014 Локација : Stadion
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Nov 02, 2015 3:52 pm | |
| Uz duzno postovanje previse se cimas oko stvari o kojima ne znas dovoljno. Tu su fudbalske teme za sve nas ljubitelje fudbala, mislim da je od nas dovoljno. | |
|
| |
Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Nov 02, 2015 4:25 pm | |
| cimam se jer se bojim da nece finansijer kluba ovo moci sam izdrzati ukoliko opstina ili bar jos neki finansijer eventualno ne pomognu klubu.
a ova tema je sustinskija od fudbala i od desavanja na terenu svakome kome je stalo da Backa uspe u svome cilju. Pricanje samo o fudbalu je sminka jer bez ovoga nece biti fudbala, barem ne onog koji hocemo, mislim da je to i tikvarskim labudovima jasno.
| |
|
| |
Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Nov 04, 2015 3:51 am | |
| Dobija Backa pare do kraja godine i bice joj placena struja, voda i sl. | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Nov 04, 2015 6:56 am | |
| - Ventilmir ::
- Dobija Backa pare do kraja godine i bice joj placena struja, voda i sl.
oho daj boze ,da ispune obecanje koje je skupstina usvojila ...!!!??? tri miliona do kraja godine i ulazak u budzet u sledecu godinu ako sam dobro razumeo plus placene komunalije za stadion ..??? da li sam dobro cuo i razumeo ili nisam ...??? BILO BI DOBRO AKO NEKO ZNA PRECIZNO STA SU DONELI NA OPSTINSKOM VECU I NA SKUPSTINI LOKALNOG PARLAMENTA U BP DA TO I NAPISE I OBJAVI DA SVI ZNAMO ...!!!! Hvala unapred . | |
|
| |
Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Nov 04, 2015 8:13 am | |
| - miletesic01 ::
- Ventilmir ::
- Dobija Backa pare do kraja godine i bice joj placena struja, voda i sl.
oho daj boze ,da ispune obecanje koje je skupstina usvojila ...!!!??? tri miliona do kraja godine i ulazak u budzet u sledecu godinu ako sam dobro razumeo plus placene komunalije za stadion ..??? da li sam dobro cuo i razumeo ili nisam ...??? BILO BI DOBRO AKO NEKO ZNA PRECIZNO STA SU DONELI NA OPSTINSKOM VECU I NA SKUPSTINI LOKALNOG PARLAMENTA U BP DA TO I NAPISE I OBJAVI DA SVI ZNAMO ...!!!! Hvala unapred . ovo sam dobio na to: "Da,tako ce biti,posto su objekti sada opstinski,opstina ce placati komunalije ,a za sledecu godinu ulazi u finansiranje,samo moramo da vidimo model na koji nacin,jer ako dajemo dosta para Backoj,dosta ostalih klubova nece imati nista a to nije dobro,videcemo koji sve modeli mogu da se izvedu...tri miliona i nesto ce dobiti uskoro." | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Nov 04, 2015 10:16 am | |
| Da nije, ne daj Bože, neko umro. Nešto ste se ućutali zadnjih dana. | |
|
| |
Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Nov 04, 2015 11:09 am | |
| | |
|
| |
Vojvoda
Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Nov 04, 2015 4:15 pm | |
| - Pera ::
- Da nije, ne daj Bože, neko umro. Nešto ste se ućutali zadnjih dana.
Tako nekakav osecaj i ja imam kad udjem na forum Jedan clan se primirio a za njim i svi ostali. x-man Inace danas sam bio do Karadjordjeva i vracam se nazad u susret mi ide autobus Dunavprevoza a na sofersajbni visi Backina zastavica a sal je razvucen tako da se lepo vidi ono FK BACKA - Backa Palanka Vratio se u BP stizem u centar ide drugi bus kad ono i na njemu visi zastavica Samo tako to je pravi marketing!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" | |
| |
|
| |
| Forumska kafana "Backa" | |
|