| Forumska kafana "Backa" | |
|
+44Danac Zttq ZivJeFudbalUmroNije miletesic01 maurinjo Admin 1986Nenad bossmita Pera Ventilvoje nagib Киламанија LjubiteljFudbala vox populi Sloboda Ili Ništa Uzice11 SrpskiIlokBP NemirnaBacka Nikola Petrovic BG marko celarevo NikolaRadjenovic PLAVOGARDISTA Daka5 Gajdobra87 Carapan Miki Veliki ZvoneSampione Crveni Djavoli KG JovanRaskovic Joca Nervno Vojvoda aimar MarjanRnic Шоне Daki86 x-man grnja DimaBP napredBacka dunavska76neman Gogi patriota-pancevo Kleka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sre Feb 17, 2016 11:30 pm | |
| http://fkbacka.com/fudbalari-i-strucni-stab-backe-veceras-u-gradskom-bioskopu/
| |
|
| |
miletesic01
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Feb 19, 2016 5:23 am | |
| - miletesic01 ::
- http://fkbacka.com/fudbalari-i-strucni-stab-backe-veceras-u-gradskom-bioskopu/
http://ilovebackapalanka.com/nije-mit-fudbaleri-backe-gledali-pozorisni-komad-stevana-koprivice-plastika/ | |
|
| |
nagib
Број порука : 875 Join date : 08.11.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pet Feb 19, 2016 10:17 am | |
| Svaka čast za ideju i organizaciju za gledanje pozorišne predstave Iskreno hteo sam da dođem i ja ali sam imao mnogo posla i obaveza tako da nisam stigao. Ali zato sutra susret u Mladenovu sa S. Mitorovicom se ne propušta mile svaka čast za aktivnost na forumu. I kao što neko napisa tu neđe na forumu , pravi si P.R. svaka čast | |
|
| |
miletesic01
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Feb 20, 2016 12:28 am | |
| - nagib ::
- Svaka čast za ideju i organizaciju za gledanje pozorišne predstave
Iskreno hteo sam da dođem i ja ali sam imao mnogo posla i obaveza tako da nisam stigao. Ali zato sutra susret u Mladenovu sa S. Mitorovicom se ne propušta
mile svaka čast za aktivnost na forumu. I kao što neko napisa tu neđe na forumu , pravi si P.R.
svaka čast
hvala ,hvala evo jos malo novosti od P.R hahah Luj je dao odlicne ideje i sugestije u uredjenju stadiona .Po njegovoj ideji nova severna tribina bi trebala da ima pet redova i da bude siroka 32 metra po jednoj varijanti ili 39 metara po drugoj varijanti da pocinje i zavrsava sa linijom od sesnaesteca te da ima kolski prolaz do zida ka Drobanjaku ali i kolski prolaz do severne ograde iza gola .Zao mi je sto smo zbog propisa i zahteva komisije FSS morali da povadimo svo drvece sa stadiona do severne i istocne tribine .Ideja mi je da "pritisnem i nateram" Marjana da na magacinu promeni krov tj. da skine crveni crp i da krov pokrije krovnim plavim limenim plocama,da nam stadion bude sav u plavom ,u bojama naseg kluba .!? Ovu ideju je dao Rade Jelic i podrzavam je a nadam se i svi vi verni navijaci . Sto se radova u restriktivnom prostoru tice ( svlacionice ,sudijske i delegatske kancelarije tice ,VIP loze ,nove i stare,svecane sale za docek gostiju tice sve ide po planu i bice zavrseno kada je i predvidjeno ,stepenice za ulaz na VIP lozu su postavljene sa severne strane zgrade stadiona,prosirena je prostorija za konferenciju za stampu i logo sponzora i donatora JEDVA CEKA DA SE PROSIRI SA LJUDIMA I FIRMAMA DOBRE VOLJE i za 10-tak dana ce taj prostor dobiti sasvim drugaciji izgled...pitanje elektro instalacija je sada dovedeno u pristojno stanje ,zamenom postojecih starih kablova odgovarajucim ,zamenom stekara i saltera ,novim led osvetljenjem i slicno kako nasi stari kazu ne da se siromahu sitno samleti ...morali smo da kupimo jos jednu masinu za susenje opreme jer sa postojecom ne moze da se stigne da se sva oprema osusi ali ne lezi vraze ,procuriO nam i kazan u kome se greje topla voda za kupanje igraca ,tako da i to moramo da kupimo i resimo do srede ,GDE god zagrebes ono trazi popravku i novo ...puno posla za koje treba puno para a bez njih nema ni daljeg renoviranja ,zato je i svako donatorsvo - sponzorstvo dobro doslo kao boziji dar jer sve ovo ostaje nasoj deci na koriscenje ... | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Feb 20, 2016 4:39 am | |
| Данашњи "СПОРТ" | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Feb 20, 2016 7:49 am | |
| Припремна утакмица Бачка - Раднички (Сремска Мктровица) 1:1 | |
|
| |
miletesic01
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Feb 20, 2016 8:03 am | |
| - Pera ::
- Припремна утакмица Бачка - Раднички (Сремска Мктровица) 1:1
Prvo poluvreme odlicno a drugo "mrsavo " | |
|
| |
miletesic01
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Feb 20, 2016 8:04 am | |
| - Pera ::
- Припремна утакмица Бачка - Раднички (Сремска Мктровица) 1:1
Prvo poluvreme odlicno a drugo "mrsavo " Sada neka se neki igraci zapitaju sto ne ulaze u standardnu postavu i koliko jos moraju da poprave formu da bi bili u prvih 11 .? | |
|
| |
aimar
Број порука : 292 Join date : 15.07.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Feb 20, 2016 12:04 pm | |
| nagib da li mogu da cujem tvoje vidjenje danasnje utakmice ako si gledao. | |
|
| |
nagib
Број порука : 875 Join date : 08.11.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Feb 20, 2016 12:25 pm | |
| Prvo poluvreme danas vrlo dobro. A drugo poluvreme je teško komentarisati.
Ta kombinacija igrača u drugom poluvremenu je prvi put viđena , ako mogu tako reći. Iako su sasvim solidni kao pojedinci, kao tim nisu funkcionisali dobro. ne bih u detalje ali mislim da je takva igra dobro došla Spasi u korist. Jer sad s takvim primerom niko nema prava prigovoriti na Spasin izbor prvih 11. Dao im je svima šansu da se pokažu. To mu ne može prigovoriti ni jedan igrač. A igra koju su pokazali je viđena i evindentirana. Tako da bez međusobnih rasprava i sa fer pristupom izboru trenutno najspremnijh 11+3 igrači mogu dočekati nastavak sezone.
Verujem da su svi igrači veoma realni i da neće biti nikavih problema. A verujem da svi imaju želju i da su svi dali od sebe koliko su mogli.
Evo samo još komentar prvog poluvremena. Odbrana je odlična i tu nemam nikakav prigovor. Mislim da ako svi budu zdravi i čitavi odbrana će svoj posao da odradi za ulazak u JSL. Sredina bez Vese će biti veoma ranjiva u prvih 3-4 utakmice. Danas je Bjeloš postigao gol ali je u duel igri nedovoljno jak da ne kažem slab. Nema dovoljno snage (kila) da prođe pored odbrambenih igrača. Damir isto tako a uz to nema ni snage i brzine da sam istrči kontru od pola terena do gola. Nikodijević je u drugom pokazao da je brži ali saradnja sa suigračima - loše. Mojsilović samo reči hvale. Ali mu fali još igrač-dva za saradnju. Ne može sve sam. Pritisak na protivnika u prvom poluvremenu je bio veoma visok , ali nedostaje i dalje realizacija. Fića odličan ali i njemu fali još igrač-dva da realizuje svoju dobru igru. Stefana Nikolića moram posebno da izdvojim iz odbrane jer je dečko zaista dobar. Videlo se i danas kako odlično prima duge lopte i solidno centrira. A u odbrani odlično markiranje i postavljanje ...itd ...
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" | |
| |
|
| |
| Forumska kafana "Backa" | |
|