Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajkujte nasu fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/fkbacka.bp

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Forumska kafana "Backa"

Ići dole 
+44
Danac
Zttq
ZivJeFudbalUmroNije
miletesic01
maurinjo
Admin
1986Nenad
bossmita
Pera
Ventilvoje
nagib
Киламанија
LjubiteljFudbala
vox populi
Sloboda Ili Ništa
Uzice11
SrpskiIlokBP
NemirnaBacka
Nikola Petrovic BG
marko celarevo
NikolaRadjenovic
PLAVOGARDISTA
Daka5
Gajdobra87
Carapan
Miki Veliki
ZvoneSampione
Crveni Djavoli KG
JovanRaskovic
Joca
Nervno
Vojvoda
aimar
MarjanRnic
Шоне
Daki86
x-man
grnja
DimaBP
napredBacka
dunavska76neman
Gogi
patriota-pancevo
Kleka
48 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100  Sledeći
AutorPoruka
DimaBP

Број порука : 820

Forumska kafana "Backa" - Page 44 Empty
PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 44 Icon_minitimeNed Okt 04, 2015 3:39 am

MarjanRnic ::
DimaBP ::
Srećno ljudi, i vama, i fudbalerima. Idem na neki rođendan, pa ne mogu u NS.
Nadam se da cete do  Napredka svi odloziti obaveze i da ce stadion biti pun :D  
Naravno, sve je podređeno utakmici. cheers

Nemojte mi persirati.
Nazad na vrh Ići dole
DimaBP

Број порука : 820

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 44 Icon_minitimeNed Okt 04, 2015 2:13 pm

Koliko će Radović odsustvovati?
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

Број порука : 1499

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 44 Icon_minitimeNed Okt 04, 2015 2:32 pm

I jel to Drinic postao rezerva, ili se jos oporavlja? I jel Mojsije izasao na poluvremenu iz taktickih razloga,ili nedobog povrede?
Nazad na vrh Ići dole
aimar

Број порука : 292

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 44 Icon_minitimeNed Okt 04, 2015 2:40 pm

Ventilslav ::
I jel to Drinic postao rezerva, ili se jos oporavlja?  I jel Mojsije izasao na poluvremenu iz taktickih razloga,ili nedobog povrede?
Mojsilovic ima problema sa preponom vec 3-4 kola nije trebao da pocne utakmicu protiv Proletera ali je sam trazio da igra,zato ga Spasa imenja na zadnjih nekoliko utakmica u drugom poluvremenu,koliko ja znam.
Nazad na vrh Ići dole
x-man

Број порука : 1101

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 44 Icon_minitimeNed Okt 04, 2015 2:47 pm

Spasi stvarno nije lako ima na klupi Tomcica, Noskovica evo sad i Bajica pa jos kada se Galic oporavi. :scratch:
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 44 Icon_minitimeNed Okt 04, 2015 2:53 pm

Zanimljivo, nisam znao da ima problema sa preponama...valjda ce biti spreman za Napredak, barem 60/70 min.

A i voleo bih konacno da vidim Marka Bajica na terenu, verujem da je rec o vrlo kvalitetnom igracu, pogotovo za ovu ligu, jer da nije tako ne bi bio u Poljskoj prvoj ligi tolke godine.

Mozda ne bi bilo lose staviti njega za povucenog napadaca, a Mojsija na krilo. Mada mi se nekako cini da je Mojsije i dosao u Backu zbog toga sto mu je Spasa obecao da ce biti standardna 10tka, da se konacno pokaze, jer ni u Vosi, Jagodini ni Surdulici nije dobijao sansu.
Nazad na vrh Ići dole
aimar

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 44 Icon_minitimeNed Okt 04, 2015 3:08 pm

Zanimljivo, nisam znao da ima problema sa preponama...valjda ce biti spreman za Napredak, barem 60/70 min.

A i voleo bih konacno da vidim Marka Bajica na terenu, verujem da je rec o vrlo kvalitetnom igracu, pogotovo za ovu ligu, jer da nije tako ne bi bio u Poljskoj prvoj ligi tolke godine.

Mozda ne bi bilo lose staviti njega za povucenog napadaca, a Mojsija na krilo. Mada mi se nekako cini da je Mojsije i dosao u Backu zbog toga sto mu je Spasa obecao da ce biti standardna 10tka, da se konacno pokaze, jer ni u Vosi, Jagodini ni Surdulici nije dobijao sansu.
Ne verujem da mu je obecao da ce biti standardan ako to ne zasluzi ali je ocigledno da Spasa zna posao,koliko znam ni Balabanovic nije nesto igrao u Spartaku a nih dvoje su postigli skoro polovinu golova do sada.
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 44 Icon_minitimeNed Okt 04, 2015 3:10 pm

Ma da, ne mislim da je rec o "obecanom" mestu u timu, nego sansi koju nije dobijao u ostalim ekipama. A i sve je to moja konstrukcija, ko zna kako Spasa sastavlja tim :D verovatno po zasluzi.
Nazad na vrh Ići dole
aimar

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 44 Icon_minitimeNed Okt 04, 2015 3:26 pm

Ma da, ne mislim da je rec o "obecanom" mestu u timu, nego sansi koju nije dobijao u ostalim ekipama. A i sve je to moja konstrukcija, ko zna kako Spasa sastavlja tim :D verovatno po zasluzi.
Bas je skockao dobru ekipu u koju sa strane niko nije verovao a to moze samo covek koji se razume u svoj posao pod uslovom da mu se uprava ne mesa u sastavljanju ekipe a ocigledno je da se ne mesaju i bas je steta bar za ona dva boda protiv Bezanije.
Nazad na vrh Ići dole
PLAVOGARDISTA

Број порука : 234

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 44 Icon_minitimeNed Okt 04, 2015 4:01 pm

Pustimo strucni stab na celu sa Spasom. Ne mojte da bude svaki lik selektor.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 44 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Forumska kafana "Backa"
Nazad na vrh 
Strana 44 od 100Idi na stranu : Prethodni  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100  Sledeći
 Similar topics
-
» Forumska kafana "Backa"
» Fitnes kafana
» Sajt FK Backa
» Marketing FK Backa
» Partizan-Backa 2.9.2018. 21:00

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Forum :: FK Backa-
Skoči na: