| Forumska kafana "Backa" | |
|
+44Danac Zttq ZivJeFudbalUmroNije miletesic01 maurinjo Admin 1986Nenad bossmita Pera Ventilvoje nagib Киламанија LjubiteljFudbala vox populi Sloboda Ili Ništa Uzice11 SrpskiIlokBP NemirnaBacka Nikola Petrovic BG marko celarevo NikolaRadjenovic PLAVOGARDISTA Daka5 Gajdobra87 Carapan Miki Veliki ZvoneSampione Crveni Djavoli KG JovanRaskovic Joca Nervno Vojvoda aimar MarjanRnic Шоне Daki86 x-man grnja DimaBP napredBacka dunavska76neman Gogi patriota-pancevo Kleka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Okt 04, 2015 3:39 am | |
| - MarjanRnic ::
- DimaBP ::
- Srećno ljudi, i vama, i fudbalerima. Idem na neki rođendan, pa ne mogu u NS.
Nadam se da cete do Napredka svi odloziti obaveze i da ce stadion biti pun :D Naravno, sve je podređeno utakmici. Nemojte mi persirati. | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Okt 04, 2015 2:13 pm | |
| Koliko će Radović odsustvovati? | |
|
| |
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Okt 04, 2015 2:32 pm | |
| I jel to Drinic postao rezerva, ili se jos oporavlja? I jel Mojsije izasao na poluvremenu iz taktickih razloga,ili nedobog povrede? | |
|
| |
aimar
Број порука : 292 Join date : 15.07.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Okt 04, 2015 2:40 pm | |
| - Ventilslav ::
- I jel to Drinic postao rezerva, ili se jos oporavlja? I jel Mojsije izasao na poluvremenu iz taktickih razloga,ili nedobog povrede?
Mojsilovic ima problema sa preponom vec 3-4 kola nije trebao da pocne utakmicu protiv Proletera ali je sam trazio da igra,zato ga Spasa imenja na zadnjih nekoliko utakmica u drugom poluvremenu,koliko ja znam. | |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Okt 04, 2015 2:47 pm | |
| Spasi stvarno nije lako ima na klupi Tomcica, Noskovica evo sad i Bajica pa jos kada se Galic oporavi. :scratch: | |
|
| |
Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Okt 04, 2015 2:53 pm | |
| Zanimljivo, nisam znao da ima problema sa preponama...valjda ce biti spreman za Napredak, barem 60/70 min.
A i voleo bih konacno da vidim Marka Bajica na terenu, verujem da je rec o vrlo kvalitetnom igracu, pogotovo za ovu ligu, jer da nije tako ne bi bio u Poljskoj prvoj ligi tolke godine.
Mozda ne bi bilo lose staviti njega za povucenog napadaca, a Mojsija na krilo. Mada mi se nekako cini da je Mojsije i dosao u Backu zbog toga sto mu je Spasa obecao da ce biti standardna 10tka, da se konacno pokaze, jer ni u Vosi, Jagodini ni Surdulici nije dobijao sansu.
| |
|
| |
aimar
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Okt 04, 2015 3:08 pm | |
- Zanimljivo, nisam znao da ima problema sa preponama...valjda ce biti spreman za Napredak, barem 60/70 min.
A i voleo bih konacno da vidim Marka Bajica na terenu, verujem da je rec o vrlo kvalitetnom igracu, pogotovo za ovu ligu, jer da nije tako ne bi bio u Poljskoj prvoj ligi tolke godine.
Mozda ne bi bilo lose staviti njega za povucenog napadaca, a Mojsija na krilo. Mada mi se nekako cini da je Mojsije i dosao u Backu zbog toga sto mu je Spasa obecao da ce biti standardna 10tka, da se konacno pokaze, jer ni u Vosi, Jagodini ni Surdulici nije dobijao sansu.
Ne verujem da mu je obecao da ce biti standardan ako to ne zasluzi ali je ocigledno da Spasa zna posao,koliko znam ni Balabanovic nije nesto igrao u Spartaku a nih dvoje su postigli skoro polovinu golova do sada. | |
|
| |
Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Okt 04, 2015 3:10 pm | |
| Ma da, ne mislim da je rec o "obecanom" mestu u timu, nego sansi koju nije dobijao u ostalim ekipama. A i sve je to moja konstrukcija, ko zna kako Spasa sastavlja tim :D verovatno po zasluzi. | |
|
| |
aimar
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Okt 04, 2015 3:26 pm | |
- Ma da, ne mislim da je rec o "obecanom" mestu u timu, nego sansi koju nije dobijao u ostalim ekipama. A i sve je to moja konstrukcija, ko zna kako Spasa sastavlja tim :D verovatno po zasluzi.
Bas je skockao dobru ekipu u koju sa strane niko nije verovao a to moze samo covek koji se razume u svoj posao pod uslovom da mu se uprava ne mesa u sastavljanju ekipe a ocigledno je da se ne mesaju i bas je steta bar za ona dva boda protiv Bezanije. | |
|
| |
PLAVOGARDISTA
Број порука : 234 Join date : 23.09.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Okt 04, 2015 4:01 pm | |
| Pustimo strucni stab na celu sa Spasom. Ne mojte da bude svaki lik selektor. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" | |
| |
|
| |
| Forumska kafana "Backa" | |
|