Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajkujte nasu fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/fkbacka.bp

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Forumska kafana "Backa"

Ići dole 
+44
Danac
Zttq
ZivJeFudbalUmroNije
miletesic01
maurinjo
Admin
1986Nenad
bossmita
Pera
Ventilvoje
nagib
Киламанија
LjubiteljFudbala
vox populi
Sloboda Ili Ništa
Uzice11
SrpskiIlokBP
NemirnaBacka
Nikola Petrovic BG
marko celarevo
NikolaRadjenovic
PLAVOGARDISTA
Daka5
Gajdobra87
Carapan
Miki Veliki
ZvoneSampione
Crveni Djavoli KG
JovanRaskovic
Joca
Nervno
Vojvoda
aimar
MarjanRnic
Шоне
Daki86
x-man
grnja
DimaBP
napredBacka
dunavska76neman
Gogi
patriota-pancevo
Kleka
48 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100  Sledeći
AutorPoruka
aimar

Број порука : 292

Forumska kafana "Backa" - Page 86 Empty
PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 86 Icon_minitimeSub Feb 20, 2016 12:53 pm

nagib ::
Prvo poluvreme danas vrlo dobro. A drugo poluvreme je teško komentarisati.

Ta kombinacija igrača u drugom poluvremenu je prvi put viđena , ako mogu tako reći. Iako su sasvim solidni kao pojedinci, kao tim nisu funkcionisali dobro. ne bih u detalje ali mislim da je takva igra dobro došla Spasi u korist. Jer sad s takvim primerom niko nema prava prigovoriti na Spasin izbor prvih 11.
Dao im je svima šansu da se pokažu. To mu ne može prigovoriti ni jedan igrač. A igra koju su pokazali je viđena i evindentirana. Tako da bez međusobnih rasprava i sa fer pristupom izboru trenutno najspremnijh 11+3 igrači mogu dočekati nastavak sezone.

Verujem da su svi igrači veoma realni i da neće biti nikavih problema.
A verujem da svi imaju želju i da su svi dali od sebe koliko su mogli.

Evo samo još komentar prvog poluvremena. Odbrana je odlična i tu nemam nikakav prigovor. Mislim da ako svi budu zdravi i čitavi odbrana će svoj posao da odradi za ulazak u JSL. Sredina bez Vese će biti veoma ranjiva u prvih 3-4 utakmice. Danas je Bjeloš postigao gol ali je u duel igri nedovoljno jak da ne kažem slab. Nema dovoljno snage (kila) da prođe pored odbrambenih igrača. Damir isto tako a uz to nema ni snage i brzine da sam istrči kontru od pola terena do gola. Nikodijević je u drugom pokazao da je brži ali saradnja sa suigračima - loše. Mojsilović samo reči hvale. Ali mu fali još igrač-dva za saradnju. Ne može sve sam. Pritisak na protivnika u prvom poluvremenu je bio veoma visok , ali nedostaje i dalje realizacija. Fića odličan ali i njemu fali još igrač-dva da realizuje svoju dobru igru.
Stefana Nikolića moram posebno da izdvojim iz odbrane jer je dečko zaista dobar. Videlo se i danas kako odlično prima duge lopte i solidno centrira. A u odbrani odlično markiranje i postavljanje ...itd ...

hvala.
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

Број порука : 1499

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 86 Icon_minitimeSub Feb 20, 2016 1:22 pm

Nikolic zna fudbal, ali ima zelje i zara ko prebijena macka. Kad bi to popravio mogao bi biti odlican bek.
Nazad na vrh Ići dole
Daka5

Број порука : 69

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 86 Icon_minitimeSub Feb 20, 2016 1:37 pm

Nagib svaka cast za komentare koje si do sada pisao.Rekao bi samo da Vesu nema ko da zameni da je opcija sa Rogacom losa i imamo problem sa levim krilom.Da li ce tu igrati Radoja,Galic,ili ko vec ali Kovacevic koji je danas bio na toj pozicili jako slab.Sto se tice komentara Ventilmira ti si decko promasio sport.Lepo te je opisao momak koji je banovan.
Nazad na vrh Ići dole
1986Nenad

Број порука : 140

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 86 Icon_minitimeSub Feb 20, 2016 1:49 pm

Ventilmir ::
Nikolic zna fudbal, ali ima zelje i zara ko prebijena macka. Kad bi to popravio mogao bi biti odlican bek.

Nikolic je levi ili desni bek? Ako je desni slazem se sa tobom za zalaganje bar ono sto sam video protiv Krupe... Danas nisam gledao utakmicu.
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 86 Icon_minitimeSub Feb 20, 2016 1:59 pm

Desni.
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 86 Icon_minitimeSub Feb 20, 2016 2:09 pm

@daka

Reci ti meni lepi sta je tvoj problem? Pa cemo da analiziramo, da ne budem grub u startu.
Nazad na vrh Ići dole
aimar

Број порука : 292

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 86 Icon_minitimeSub Feb 20, 2016 2:43 pm

@daka

Reci ti meni lepi sta je tvoj problem? Pa cemo da analiziramo, da ne budem grub u startu.
Ti si se bas nameracio na Nikolica a Backa trenutno nema boljeg beka.
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 86 Icon_minitimeSub Feb 20, 2016 2:47 pm

Nisam, kazem da decko zna da igra fudbal, to se vidi, ali se ne trudi ili ima neki slican problem. Prosto ne vidim zelju u njegovoj igri...Samo to da popravi, a to se pre svega odnosi na borbenost u defanzivi i on ce biti bek za vece domete od srpskog fudbala, mlad je i ima vremena, ali ja ga sa takvim pristupom igri ne bi stavljao pre Vasiljevica.
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 86 Icon_minitimeSub Feb 20, 2016 2:49 pm

ili je koncentracija problem, stvarno ne znam. Mozda vi drugacjie vidite njegovu igru, ali ja to tako vidim...Odusevio me je na prvih par utakmica koje je igrao, da sam cak mislio da ce biti najbolji Backin igrac, a onda zastao...
Nazad na vrh Ići dole
1986Nenad

Број порука : 140

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 86 Icon_minitimeSub Feb 20, 2016 2:58 pm

ili je koncentracija problem, stvarno ne znam. Mozda vi drugacjie vidite njegovu igru, ali ja to tako vidim...Odusevio me je na prvih par utakmica koje je igrao, da sam cak mislio da ce biti najbolji Backin igrac, a onda zastao...

Ja se slazem sa tobom u vezi Nikolica. Bar je tako ispalo na par pripremnih utakmica koje sam gledao. Bez zara bez srca kao da igra preko one stvari... Mozda ne voli da igra prijateljske utakmice ili je umoran. Neka nas demantuje u prvenstvu Forumska kafana "Backa" - Page 86 1093637683
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 86 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Forumska kafana "Backa"
Nazad na vrh 
Strana 86 od 100Idi na stranu : Prethodni  1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100  Sledeći
 Similar topics
-
» Forumska kafana "Backa"
» Fitnes kafana
» Sajt FK Backa
» Marketing FK Backa
» Partizan-Backa 2.9.2018. 21:00

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Forum :: FK Backa-
Skoči na: