| 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik | |
|
+21aca81 Pera JovanRaskovic miletesic Gogi LjubiteljFudbala NikolaRadjenovic RashaShea Danac Momir MarjanRnic Напред Бачка srdjan bp napredBacka tebra bp Rale BP zarupski Шоне Sloboda Ili Ništa x-man Admin 25 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Čet Okt 23, 2014 3:15 am | |
| | |
|
| |
zarupski
Број порука : 4 Join date : 26.09.2014
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Čet Okt 23, 2014 3:18 am | |
| - Sloboda Ili Ništa ::
- x-man tu je po meni caka, a možda i grešim. On u isto vreme baca i na prvu i na drugu, jer lopta nema luk. Leti prilično horizontalno, pa ko je pre zahvati. Zato ispravljam one što kažu da izvodi aut kao korner, jer to radi još bolje. Neverovatan je, to nisam nigde video (toliko jako), čak i u prenosima stranih liga. Dokle li bi stigao da se bavio atletikom...
Inače jako zanimljivo je u Surdulici kada imaju aut. Kreće bodrenje sa tribina, klinci pored terena imaju krpe koje mu daju da očisti loptu... Jao cuo sam za to u nekom SOS izvestaju, lud 100 % :D. Bice zanimljiv mec samo malo ova hladnoca da popusti pa da opet stadion bude lepo popunjen. | |
|
| |
x-man
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Čet Okt 23, 2014 3:25 am | |
| meni hladnoca ne smeta i onako idem na istok | |
|
| |
Rale BP
Број порука : 108 Join date : 20.08.2014
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Čet Okt 23, 2014 3:39 am | |
| - x-man ::
- meni hladnoca ne smeta i onako idem na istok
Mozda i jedini forumas koji ide na istok koliko vidim . Malo vas je al ste glasni nema sta, cesto grupica vas od preko pokrene i nas na reakciju i kad treba i kad ne treba :D. | |
|
| |
x-man
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Čet Okt 23, 2014 4:15 am | |
| Princip je jednostavan, protestujes na svaku odluku sudije koja ide na stranu gostiju a trazis penal i crveni za nas kada nas fauliraju na centru | |
|
| |
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Čet Okt 23, 2014 4:26 am | |
| Хахаха као ја да сам писао, баш тако. Није х-ман једини форумаш који иде на исток, идем и ја редовно некад сам а некад са другарима ако успем да их наговорим а ту је још један другар који је регистрован само што он као и већина само прати, слабо коментарише . | |
|
| |
tebra bp
Број порука : 37 Join date : 01.08.2014
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Čet Okt 23, 2014 5:44 am | |
| Ovi imaju samo jedan poraz u 10. kola i to od Javora u Ivanjici sa igracem manje. Za ovaj rang izuzetno dobra i spremna ekipa. Ako protiv njih odigramo dobro i pobedimo onda mozemo svakoga i s obzirom i na bod iz Ivanjice onda smo ekipa koja moze da jurisa na prva dva(tri) mesta. Aj da kazem da sam neki blagi optimista . | |
|
| |
napredBacka
Број порука : 105 Join date : 04.08.2014
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Čet Okt 23, 2014 7:09 am | |
| ove jace ekipa nam leze valjda ih igraci shvate ozbiljno,gubili smo bodove gde nismo trebali bilo bi mnogo dobro pobediti ili bar uzeti bod | |
|
| |
srdjan bp
Број порука : 5 Join date : 18.08.2014
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Čet Okt 23, 2014 10:40 pm | |
| igraj i pobedi! ajde da nas dodje sto vise i ovaj put stvarno napravimo atmosferu mi sa zapada da povedemo jednom zasto ne, pozoristenazalost i dalje nemamo ali imamo stadion pa hajde da napravimo stadionsku atmosferu.nista nije gotovo kad bi backa ovo pobedila sve nam je otvoreno ekipa nema pritisak niko im nista ne trazi samo da daju sve od sebe dajmo i mi navijaci toliko nas je a nekad zna biti bas monotono ali bilo je utakmica i sa manje publike kad protivnik nije znao sta ih je snaslo i kad je podrska bila sjajna oprostite za malo duzi komentar reko pre posla da napisem i sutra radim prepodne i sigurno sa posla stizem da bodrim plave | |
|
| |
Напред Бачка
Број порука : 69 Join date : 31.07.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Čet Okt 23, 2014 11:59 pm | |
| Неће бити кише биће мало и топлије него данас. Верујем у наше момке да могу да направе један велики корак сутра. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik | |
| |
|
| |
| 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik | |
|