| 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik | |
|
+21aca81 Pera JovanRaskovic miletesic Gogi LjubiteljFudbala NikolaRadjenovic RashaShea Danac Momir MarjanRnic Напред Бачка srdjan bp napredBacka tebra bp Rale BP zarupski Шоне Sloboda Ili Ništa x-man Admin 25 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Pet Okt 24, 2014 1:31 am | |
| ovu visinu ograde je jos davne 1988.g. propisao tadasnji komesar za bezbednost SFRJ general Jovo Popovic i bas ta visina od najmanje dva metra je bila uslov da igramo u jedinstvenoj drugoj ligi ... Ako se dogovorimo i napravimo radnu akciju skracenja visine ograde sve se moze zavrsiti za dan dva ... :D | |
|
| |
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Pet Okt 24, 2014 1:38 am | |
| - MarjanRnic ::
- ovu visinu ograde je jos davne 1988.g. propisao tadasnji komesar za bezbednost SFRJ general Jovo Popovic i bas ta visina od najmanje dva metra je bila uslov da igramo u jedinstvenoj drugoj ligi ...
Ako se dogovorimo i napravimo radnu akciju skracenja visine ograde sve se moze zavrsiti za dan dva ... :D Било би супер, може се то урадити и за два сата а не два дана у суштини само треба са брусилицом или чиме већ сећи редом. Било би јако добро зарад прегледности игре, буквално једина битна мана на стадиону. Преглед терена је ипак најбитнији. | |
|
| |
MarjanRnic
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Pet Okt 24, 2014 1:48 am | |
| Slazem se sa tobom ,predlozicu upravi kluba da donese takvu Odluku... :D Pitanje je samo da li to uraditi i na istoku ili samo na zapadnom delu stadiona ..? | |
|
| |
MarjanRnic
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Pet Okt 24, 2014 1:48 am | |
| Slazem se sa tobom ,predlozicu upravi kluba da donese takvu Odluku... :D Pitanje je samo da li to uraditi i na istoku ili samo na zapadnom delu stadiona ..? | |
|
| |
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Pet Okt 24, 2014 1:54 am | |
| - MarjanRnic ::
- Slazem se sa tobom ,predlozicu upravi kluba da donese takvu Odluku... :D
Pitanje je samo da li to uraditi i na istoku ili samo na zapadnom delu stadiona ..? На обе стране ако је могуће. Ја сам иначе стално на источној страни некад сам а некад са другарима и нама често смета ограда, седети и гледати је скоро немогуће ту. | |
|
| |
NikolaRadjenovic
Број порука : 173 Join date : 11.08.2014 Локација : Стадион Славко Малетин Вава!
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Pet Okt 24, 2014 1:57 am | |
| Ja sam vise u Novom Sadu zbog studija i nisam redovan na tribini nazalost pa ne znam jel imam pravo glasa ali i ja se slazem da treba na obe strane spustiti ogradu to bi bio veliki plus. To mogu dva coveka za cas da urade. Od kad idem na stadion uvek mi je smetalo sto je toliko visoka ograda to sam samo u Apatinu i na Marakani video. | |
|
| |
LjubiteljFudbala
Број порука : 234 Join date : 24.07.2014 Локација : Stadion
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Pet Okt 24, 2014 2:04 am | |
| - NikolaRadjenovic ::
- Ja sam vise u Novom Sadu zbog studija i nisam redovan na tribini nazalost pa ne znam jel imam pravo glasa ali i ja se slazem da treba na obe strane spustiti ogradu to bi bio veliki plus. To mogu dva coveka za cas da urade. Od kad idem na stadion uvek mi je smetalo sto je toliko visoka ograda to sam samo u Apatinu i na Marakani video.
Ovde svi imaju pravo glasa. Ja pratim Backu decenijama i ta ograda me je uvek terala na 5,6,7 red jer volim da imam cist pogled na teren i ovo je jedan od boljih predloga koji se mogu lako sprovesti. Drago mi je da smo svi jednoglasni. | |
|
| |
Gogi
Број порука : 149 Join date : 14.09.2014
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Pet Okt 24, 2014 2:38 am | |
| Nego sta.Iseci nepotrebnu gvozdjuriju samo smeta gledaocima nismo stoka pa da nas treba ogradjivati.Ajmo protiv Radnika ko god je slobodan da dodje makar da zadrzimo sadasnju posetu,ako bude hladno nije realno ocekivati kao protiv BSK-a recimo ali bar ovo da odrzavamo za sada pa na prolece jos bolji da budemo.Nadam se da je ekipa maksimalno spremna i koncentrisana na mec da je Marko Zecevic spreman bio bih optimista ovako sam umereni optimista.Napred plavi. | |
|
| |
miletesic
Број порука : 10 Join date : 24.10.2014
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik Pet Okt 24, 2014 2:45 am | |
| postovani navijaci molim vas da u sto vecem broju dodjete i navijanjem date podrsku nasim igracima kako bi pobedili ekipu Radnika iz Surdulice Vas Mile Tesic -Pace | |
|
| |
Gogi
Број порука : 149 Join date : 14.09.2014
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik | |
| |
|
| |
| 11. kolo: FK BACKA - FK Radnik | |