| Forumska kafana "Backa" | |
|
+44Danac Zttq ZivJeFudbalUmroNije miletesic01 maurinjo Admin 1986Nenad bossmita Pera Ventilvoje nagib Киламанија LjubiteljFudbala vox populi Sloboda Ili Ništa Uzice11 SrpskiIlokBP NemirnaBacka Nikola Petrovic BG marko celarevo NikolaRadjenovic PLAVOGARDISTA Daka5 Gajdobra87 Carapan Miki Veliki ZvoneSampione Crveni Djavoli KG JovanRaskovic Joca Nervno Vojvoda aimar MarjanRnic Шоне Daki86 x-man grnja DimaBP napredBacka dunavska76neman Gogi patriota-pancevo Kleka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Čet Okt 01, 2015 11:46 am | |
| - Miki Veliki ::
- Necu ulaziti vise u rasprave ne znam zasto se Mile i Marjan nadjose uvredjeni kad protiv njih niko nista nije rekao. Vlasnik autoprevoza Milenko Damjanic Damil je takodje oteran kad je hteo Backu uvesti u 1. ligu a oterali su ga oni koji ce i tebe Marjane i to zato sto jedan od dvojice nije dobio kes koji je trazio a ovaj drugi je dobio velike novce. Sve znam a tek o Celarevu koliko znam ne bi mi poverovali. Zemun, Bezanija, Sindjelic to mi je druga kuca.
Ma ok ne ljutim se ja na tebe ,ja nisam da nikoga teramo iz fudbala ,ko god hoce da pomogne dobro je dosao | |
|
| |
PLAVOGARDISTA
Број порука : 234 Join date : 23.09.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Čet Okt 01, 2015 12:00 pm | |
| X-man svaka cast na komentaru o damilu. To je i moj stav. Jos jednom svaka cast. | |
|
| |
MarjanRnic
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Čet Okt 01, 2015 12:31 pm | |
| Vidi vidi Partizana dobro se drzi svaka cast vodi 3-1 | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Čet Okt 01, 2015 12:38 pm | |
| Iznenađujuće dobro igraju. | |
|
| |
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Čet Okt 01, 2015 12:53 pm | |
| http://www.partisan-prague.cz/?section=home hahahahahahaha | |
|
| |
MarjanRnic
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Čet Okt 01, 2015 1:12 pm | |
| ovo je odlicno za nas fudbal ,sto vise Partizan osvoji bodova to sa nam veci izgledi da povecamo broj ucesnika u Evropskim kupovima :D a znate i sami da Backa kad udje u JSL osvoji na primer 4 mesto red bi bio da ide u Evropu pa da dodju nasi pirjatelji iz okoline BG da nas gledaju | |
|
| |
PLAVOGARDISTA
Број порука : 234 Join date : 23.09.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Čet Okt 01, 2015 1:15 pm | |
| Ne moramo osvojiti 4. mesto, moze i 5. ali da uzmemo Kup, ha,ha... | |
|
| |
MarjanRnic
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Čet Okt 01, 2015 1:22 pm | |
| - PLAVOGARDISTA ::
- Ne moramo osvojiti 4. mesto, moze i 5. ali da uzmemo Kup, ha,ha...
t i stvarno hoces da se patriota i Miki slogiraju | |
|
| |
Miki Veliki
Број порука : 134 Join date : 30.08.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Čet Okt 01, 2015 10:33 pm | |
| Necu se ja slogirati. Ako zasluzite i ako ne budete poltroni neke od dve strane Terzic/Karadzic, ako ne budete davali bodove Beogradjanima ali i jos nekim mafijaskim klubovima imacete moju punu podrsku bez obzira na sve prethodno i na zlu sudbinu Dinama. | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Čet Okt 01, 2015 10:54 pm | |
| - Miki Veliki ::
- Necu se ja slogirati. Ako zasluzite i ako ne budete poltroni neke od dve strane Terzic/Karadzic, ako ne budete davali bodove Beogradjanima ali i jos nekim mafijaskim klubovima imacete moju punu podrsku bez obzira na sve prethodno i na zlu sudbinu Dinama.
Miki ,valjda nas poznajes "neprijatelju ni zrno zita " hahahah kod nas u klubu nema mafijasa,vec su svi kao sto i sam znas sve bivsi fudbaleri ,to sto se desilo Dinamo mi ne zelimo ni jednom klubu ,Necemo biti poltroni to ti je sigurno a i sam znas da mi ne zelimo da ucestvujemo u poltronstvu .Dobro poznajes Marjana ,secas se skupstine koju je vodio kada je 2008.g bilo dva kandidata Aca Dragan Bulic i Tomislav Tole Karadzic ,da li je stao na bilo ciju stranu ili je to odradio pravedno i profesionalno ,bio sam prisutan pre ,za vreme i posle te skupstine i jedan i drugi kandidat su trazili da on vodi skupstinu i da su sigurni u njegovu objektivnost a onda su posle skupstine i jedan i drugi kandidat prisli Marjanu i cestitali mu i rekli nismo pogresili stvarno si fer covek i postupao si po Statutu .Mi svi ubedjujemo Marjana da se kandiduje za predsednika Vojvodine ali on to za sada nece da prihvati iz samo jednog razloga a to je zato sto nece da lobira clanove skupstine na nacin da im obecava razne ustupke i mesta u organima saveza i da bude onda zavisan u donosenju odluka jer kako on kaze "revolucija jede svoju decu ",kandidovao bi se on ako moze da sastavi organe bez obaveza,sa ljudima koji su kako on kaze pametniji od njega koji su u fudbalu i koji nisu poltroni a da pri tome svako dobije tacno odredjeni zadatak i rok u kome treba da ga realizuje ...Sta su prioriteti Srpskog fudbala o tome pricamo svaki dan ...Infrastruktura u klubovima kako materijalna ( uredjenje stadiona po jasnim kriterijumima npr.kao sto ste vi sredili stadion Dinama ) isto tako ako ne i bitnija ljudska infrastruktura,...Mladje selekcije i rad sa njima treneri ,treneri ,treneri ...Sudijska komisija koja ce biti potpuno nezavisna i koja ce odgovorati za kvalitetno sudjenje ...Privatizacija u klubovima na nacin da lokalna samouprava bude vlasnik kluba 51% a 49% akcionari ,zasto ,zato da niko ne moze otudjiti imovinu kluba i da se 49% akcionara iskljucivo bavi unapredjenjem kluba da se ako bude dobiti ona reinvestira u potrebno u klubu (nesto kao Real Madrid ili tzv Rumunski model ) a ne da svako uzima pare iz klubova od prodaje igraca ni kriv ni duzan a da klubovi dobijaju svoj deo na kasikicu ,da na stadionima napravimo sve preduslove da se na njega vrate porodice sa decom i da budu potpuno bezbedni ,da se napravi kult reprezentacije ,ma jednom recju da je fudbal na prvom mestu a ne sitni interesi pojedinaca ...nadam se da sada razumes nas pristup,viziju i filozofiju koju imamo ... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" | |
| |
|
| |
| Forumska kafana "Backa" | |
|