| Devojke iz Backe Palanke | |
|
+13LjubiteljFudbala miletesic01 Nervno Киламанија Daki86 Шоне dunavska76neman x-man DimaBP Danac patriota-pancevo Vojvoda mare-bp 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Киламанија
Број порука : 40 Join date : 30.04.2015 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: Devojke iz Backe Palanke Sre Maj 27, 2015 2:39 am | |
| Дођи у Панчево и понеси гас маску, злу не требало :D
Што се тиче жена-девојчица-девојака и тд :D То је већ филозофско питање. Отиће ова тема и до 100 страница :D | |
|
| |
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: Devojke iz Backe Palanke Sre Maj 27, 2015 2:49 am | |
| Кила морамо отићи једном у то Панчево да видимо и то чудо од града :D А што се тиче теме занимљив феномен је у питању | |
|
| |
Nervno
Број порука : 154 Join date : 03.08.2014 Локација : Ulaz 3 sektor B
| Naslov: Re: Devojke iz Backe Palanke Sre Maj 27, 2015 3:44 am | |
| Nije to tako samo kod vas svuda je takva situacija sa nasim devojkama www.tarzanija.com/zasto-momci-vise-ne-prilaze-curama/ Sem u Pancevu naravno tamo ti devojke same prilaze i pitaju oš pi.ke | |
|
| |
patriota-pancevo
Број порука : 594 Join date : 20.04.2015
| Naslov: Re: Devojke iz Backe Palanke Sre Maj 27, 2015 4:52 am | |
| Intresantan je tekst. U moje vreme zene nisu bile takve ali ruku na srce i danas ima normalnih zena samo se treba potruditi. Sto ne odete u biblioteku? Sto ne odete u kulturni centar, drustvo za zastitu zivotinja i slicne organizacije gde se okupljaju i devojke? Boli vas patka nego se nazderete vinjaka i nadrogirate po kojekakvim parkovima pa se usput pobijete a onda odete u neki nocni klub gde se jos vise olesite i takvi prilazite istim takvim "ribama". Sta ocekujete?
@Nervno mozes se sprdati koliko hoces ali drugaciji je mentalitet gradskih devojaka Panceva i mentalitet varosanki po Backoj Palanci i Uzicu. Kod vas su toliko isfolirane jer ih drmaju kompleksi sto zive u maloj sredini, takvih je pun Beograd ali i Novi Sad. Nazalost i Pancevo je primilo dosta takvih poslednjih godina kao i jos nekoliko najvecih gradova Srbije. U Pancevu su jednostavno mogucnosti mnogo vece svidelo se to vama ili ne. Moj kvart veci od Uzica povrsinom, Uzice obidjen sa kraja na kraj za 15 minuta idi bre. | |
|
| |
dunavska76neman
Број порука : 239 Join date : 25.07.2014
| Naslov: Re: Devojke iz Backe Palanke Sre Maj 27, 2015 5:16 am | |
| patriota prvi deo si u pravu, sa drugim si uprskao. | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Devojke iz Backe Palanke Pet Avg 21, 2015 3:31 am | |
| ZNAM PATRIOTA PRICAO MI JE MARJAN HAHAH @Nervno mozes se sprdati koliko hoces ali drugaciji je mentalitet gradskih devojaka Panceva i mentalitet varosanki po Backoj Palanci i Uzicu. Kod vas su toliko isfolirane jer ih drmaju kompleksi sto zive u maloj sredini, takvih je pun Beograd ali i Novi Sad. Nazalost i Pancevo je primilo dosta takvih poslednjih godina kao i jos nekoliko najvecih gradova Srbije. U Pancevu su jednostavno mogucnosti mnogo vece svidelo se to vama ili ne. Moj kvart veci od Uzica povrsinom, Uzice obidjen sa kraja na kraj za 15 minuta idi bre. MISLIM O DEVOJKAMA IZ PANCEVA HAHAAH | |
|
| |
LjubiteljFudbala
Број порука : 234 Join date : 24.07.2014 Локација : Stadion
| Naslov: Re: Devojke iz Backe Palanke Pet Avg 21, 2015 3:32 am | |
| Hahahahahahahahaha :lol!: | |
|
| |
napredBacka
Број порука : 105 Join date : 04.08.2014
| Naslov: Re: Devojke iz Backe Palanke Pon Avg 24, 2015 1:30 am | |
| - DimaBP ::
- Ma tripuju da žive u "Seks i gradu". :lol:
tako je plus sto stave polugole slike fejsbuk dobiju 1000+ lajkova i onda krece umisljenost bez pokrica. - patriota-pancevo ::
- Intresantan je tekst. U moje vreme zene nisu bile takve ali ruku na srce i danas ima normalnih zena samo se treba potruditi. Sto ne odete u biblioteku? Sto ne odete u kulturni centar, drustvo za zastitu zivotinja i slicne organizacije gde se okupljaju i devojke? Boli vas patka nego se nazderete vinjaka i nadrogirate po kojekakvim parkovima pa se usput pobijete a onda odete u neki nocni klub gde se jos vise olesite i takvi prilazite istim takvim "ribama". Sta ocekujete?
legendarno :D u pravu si patriota ima i toga | |
|
| |
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: Devojke iz Backe Palanke Pon Avg 24, 2015 3:52 pm | |
| Hahahahaha pazi ovog patriotu kako govori za Pancevo kao da je Menhtetn, a ne varos od 70ak hiljada dusa :D A ako neko vec hoce da bezi iz Palanke, u Srbiji je jedino iole ok u Beogradu i Novom Sadu, kakvo crno Pancevo :D a najbolje u inostrastvo... Lik nas troluje zesce haha
Zanimljivo je sto se tice nase Palanke da sam naziv "Palanka" je dobio strasno negativnu konotaciju, skoro goru nego selo, verujem dosta i zbog popularne i svima poznate barem po naslovu Konstantinoviceve knjige "Filozofija Palanke", a i zbog generalnog forsiranja "centra" na raznim nivoima. ljudima koji nista ne znaju bolje zvuci naziv Bac, Srbobran, Vrbas i sl. nego Backa Palanka, ali sta je tu je :D
Takodje sam tokom studija nailazio na pitanja "da li je Backa Palanka selo?", "imate zgrade u Palanci??","Backa Palanka ima pozoriste??" i sl...dok ja o njihovim Secnjima, Kulama,Beskama itd. znam bar osnovno da ne ispadam glupander. | |
|
| |
Joca
Број порука : 229 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: Devojke iz Backe Palanke Uto Avg 25, 2015 9:36 am | |
| Malo ko zna da smo veci od Indjije, Stare Pazove, Vrbasa, Beceja, Gornjeg Milanovca a da smo po broju stanovnika veci od navedenih taman koliko smo manji od Vrsca, Sremske Mitrovice, Jagodine, Pirota Dobro si ovo primetio Ventilslave da zbog "Palanka" ljudi misle da je u pitanju krajnje malo mesto a kad dodju a posebno kad izadju iz kola i protegnu noge sto po centru sto izvan centra vide da je mesto daleko vece od onoga sto su zamisljali. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Devojke iz Backe Palanke | |
| |
|
| |
| Devojke iz Backe Palanke | |
|