| Vesti iz Backe Palanke | |
|
+18LjubiteljFudbala Напред Бачка Gogi Daki86 DimaBP Pera PG89BP ПлавоБели tebra bp dunavska76neman Vojvoda majstorBP Joca Marko 89 IstocnaTribina NorDerPG89 Kleka Danac 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Danac
Број порука : 100 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Vesti iz Backe Palanke Pet Jul 25, 2014 6:07 pm | |
| Ovo bi mogla biti odlicna tema jer malo gde na internetu moze da se procita nesto novo o nasem gradu. Postavljajte novosti iz grada. Evo jedne. Mislite li da je realno? :D http://www.ekapija.com/website/sr/page/949188 | |
|
| |
Kleka
Број порука : 309 Join date : 24.07.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Vesti iz Backe Palanke Pet Jul 25, 2014 7:31 pm | |
| Realno kao pozoriste, bazen, poplocavanje centra od robne kuce i tako redom. Stare price koje svi znamo kako se zavrsavaju nazalost | |
|
| |
NorDerPG89
Број порука : 3 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: Vesti iz Backe Palanke Sub Jul 26, 2014 8:32 pm | |
| Nista nisu uradili ne znam ni zasto obecavaju sve ovo. Kao imaju viziju? Imam i ja 100 vizija ali nek urade bar nesto. Grad sa toliko potencijala a 90 % neiskorisceno i tako ce biti nazalost jos neko vreme. | |
|
| |
IstocnaTribina
Број порука : 17 Join date : 27.07.2014 Локација : Plava Garda 1989 - BP
| Naslov: Re: Vesti iz Backe Palanke Ned Jul 27, 2014 10:26 am | |
| Pa to je bukvalno preslikano stanje drzave. Tako je i na lokalu i kod nas ali i u drugim opstinama. Daj Boze da se to ostvari, grad bi procvetao sa tim priblizavanjem vodi ali tesko da ce od toga biti ista. | |
|
| |
Marko 89
Број порука : 114 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: Vesti iz Backe Palanke Ned Jul 27, 2014 5:43 pm | |
| Sanjam da se tako nesto napravi na priobalju. Da se i Bager uredi. Na tome ce nazalost i ostati, u mojim snovima i u vizijama prljavih politicara. | |
|
| |
Joca
Број порука : 229 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: Vesti iz Backe Palanke Pon Jul 28, 2014 3:33 pm | |
| - Mare89 ::
- Sanjam da se tako nesto napravi na priobalju. Da se i Bager uredi.
Na tome ce nazalost i ostati, u mojim snovima i u vizijama prljavih politicara. Isti slucaj i kod mene. Tu bagru od politicara treba najuriti i uspostaviti odrziv sistem. To je jedino resenje ali od toga smo mnogo daleko. | |
|
| |
Kleka
| Naslov: Re: Vesti iz Backe Palanke Pon Jul 28, 2014 6:43 pm | |
| - данац ::
- Ovo bi mogla biti odlicna tema jer malo gde na internetu moze da se procita nesto novo o nasem gradu.
Postavljajte novosti iz grada. Evo jedne. Mislite li da je realno? :D http://www.ekapija.com/website/sr/page/949188 Inace dobro si primetio da je Palanka slabo zastupljena na internetu. Kao da je neka medijska cenzura u pitanju. Spominju nas samo u crnoj hronici. | |
|
| |
majstorBP
Број порука : 48 Join date : 29.07.2014
| Naslov: Re: Vesti iz Backe Palanke Uto Jul 29, 2014 1:11 pm | |
| Aj sto kradu ali nas jos i prave budalama. Kad bi bilo nesto od toga i ovog danasnjeg obecanja, evo link http://www.dnevnik.rs/ekonomija/put-do-500-radnih-mesta bilo bi nesto od naseg grada, zaustavilo bi se propadanje ali stoka je to bahata i lazljiva normalan covek ne moze da veruje sve dok se nesto ne zavrsi do kraja. | |
|
| |
Vojvoda
Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
| Naslov: Re: Vesti iz Backe Palanke Uto Jul 29, 2014 7:26 pm | |
| Propao je sistem, propalo je sve ko vodi ovaj grad i drzavu jos smo i dobri. Potajno se nadam tim radnim mestima i sredjivanju podunavlja samo jako tesko. | |
|
| |
Kleka
| Naslov: Re: Vesti iz Backe Palanke Sre Jul 30, 2014 1:14 pm | |
| Jos malo od Dnevnika o tom slucaju, zvuci kao dobra ideja ako prodje trebalo bi i druge firme tako ali sve je to pod znakom pitanja, videcemo sta ce biti od svega.
http://www.dnevnik.rs/ekonomija/palanacka-mustra-za-spas-fabrika | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vesti iz Backe Palanke | |
| |
|
| |
| Vesti iz Backe Palanke | |
|