| Grad Pancevo | |
|
+11Bane Ventilvoje Cakson Nervno Шоне DimaBP x-man Rale BP Pera Vojvoda patriota-pancevo 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: Grad Pancevo Sre Maj 13, 2015 3:53 am | |
| Leskovac je unisten 1944 god. | |
|
| |
patriota-pancevo
Број порука : 594 Join date : 20.04.2015
| Naslov: Re: Grad Pancevo Sre Maj 13, 2015 4:05 am | |
| Xmane kao istoriju da studiras . Drago mi je da si upoznat sa tim. Jeste tako nazalost, Leskovac je sravljen sa zemljom ali nije jedini. A gradovi po celoj Srbiji koji nisu potpuno unisteni u drugom svetskom ratu unisteni su posleratnom socijalistickom arhitekturom. Rusena su stara jezgra i na tom mestu su zidane stambene zgrade, betonske robne kuce i tome slicno. Cist zlocin. Nisam ja antikomunista niti sam zagrejan za ideoloske podele govorim o necemu drugom. Potpuno drugacije bi izgledali nasi gradovi da su centar i siri centar ocuvani a izvan toga da su zidani stambeni blokovi kako bi i trebalo. Po centru urediti fasade, poplocati pesacke zone, urediti parkove, setalista kraj reke i imali bi prelepe gradove siguran sam da se slazes. | |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: Grad Pancevo Sre Maj 13, 2015 4:08 am | |
| Svako vreme nosi svoj stil :D | |
|
| |
patriota-pancevo
| Naslov: Re: Grad Pancevo Sre Maj 13, 2015 4:13 am | |
| | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: Grad Pancevo Sre Maj 13, 2015 4:16 am | |
| | |
|
| |
patriota-pancevo
| Naslov: Re: Grad Pancevo Sre Maj 13, 2015 4:23 am | |
| To je gradska kuca u Subotici, napravio sam paralelu izmedju dva stila mislim da je svima jasno sta je lepse za oko. Mozda neko voli ono sivilo na prvoj slici ja ipak ne :lol!: Subotica je cela prelepa ali svaki nas grad ima mnogo prostora da izgleda jos bolje jer su trenutno ruinirani i zapusteni. | |
|
| |
patriota-pancevo
| Naslov: Re: Grad Pancevo Čet Maj 14, 2015 11:27 am | |
| Nastavljam sa slikama Panceva. Ne idem hronoloski niti po nekom redosledu, tema svakako nece biti pretrpana tako da mislim da je u redu sto postavljam nasumice slike. Postujem i rezoluciju pa nemate brige Nocna panorama, sa desne strane u pozadini se vide blokovi i zgrada u kojoj ja zivim. Centar Panceva, slika koja odrazava gradski duh Panceva. Podseca na neki srednjoevropski grad. Tamiski kej, samo se delic vidi Muzej grada Gimnazija u Pancevu Pero, Xmane, Vojvoda, Dima i svi ostali sta kazete? Budite i kriticni slobodno ja volim kad neko kaze iskreno svoje misljenje. Pancevo kao i svaki grad ima svoje vrline i mane ja mu neke mane ne vidim mozda vi budete objektivniji. Takodje pozivam clana Nervno iz Uzica da postavi slike svog grada i otvori temu o Uzicu u ovom delu foruma uz Pivce da vidimo. Ono sto znam to je da Leskovcani i Uzicani ne postavljaju slike svog grada jer nemaju sa cim da se pohvale. To su takozvani gradovi od betona nesto poput Novog Beograda i nema se sta videti. | |
|
| |
patriota-pancevo
| Naslov: Re: Grad Pancevo Čet Maj 14, 2015 11:38 am | |
| Jos nekoliko slika... Statua Vojvode Stevana Supljikca Korzo u Pancevu, kad Pancevke leti prosetaju ovuda milina da vas obuzme Park narodna basta, jedan od mnogobrojnih u Pancevu Centralni gradski park Odbojkasice Dinama posle finala kupa Srbije gde su osvojile drugo mesto, mozda zbog njih vasa mladja publika pocne navijati za Dinamo? :D | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: Grad Pancevo Čet Maj 14, 2015 11:50 am | |
| Lepe slike. Pančevo je lep grad, ima svoj šarm i podseća me na Vršac i Sombor. Vidi se da je vojvođanski grad i ono što mi se sa slika sviđa je da ne vidim gradski krkljanac. Voleo bih da vidim malo i prirodu oko Pančeva. Priroda oko Palanke je upravo ono što Palanci daje šmek. Kako stojite sa aero-zagađenjem.? Pre ste uz Bor bili poznati po tome.
| |
|
| |
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: Grad Pancevo Čet Maj 14, 2015 11:51 am | |
| Лепо је Панчево. Велик је то град знам да само БГ, НС, НИ, КГ и СУ имају више становника а Зрењанин и Панчево имају тренутно исто ЗР тек коју стотину више. Остали су сви далеко иза чак и Краљево, Пазар, Смедерево... Нисам никад био надам се да ћу посетити Панчево некад. Лепе су и слике али последња је мени ипак најлепша, како су згодне Одбојкашице | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Grad Pancevo | |
| |
|
| |
| Grad Pancevo | |
|