LjubiteljFudbala

Број порука : 234 Join date : 24.07.2014 Локација : Stadion
 | Naslov: Re: 16.kolo: FK Moravac Orion (Mrštane) - FK BAČKA Sub Mar 14, 2015 5:56 pm | |
| - 1986Nenad ::
- Sramota u Mrstanima...Sudije profesionalno odradile posao. Kvota na domacina prosli vikend 2,4 u cetvrtak 1,8...sinoc 1,35. Zao mi je tih igraca koji predju toliki put da bi odradili formalnost= utakmicu na kojoj nista ne mogu....Sramota!
Sa ovim se mogu sloziti nazalost. Sudija nas je masakrirao. | |
|
1986Nenad
Број порука : 140 Join date : 31.08.2014
 | Naslov: Re: 16.kolo: FK Moravac Orion (Mrštane) - FK BAČKA Sub Mar 14, 2015 7:24 pm | |
| Masakriralo je nas nazalost nesto drugo, a i sudije...svaka cast igracima! | |
|
Gogi

Број порука : 149 Join date : 14.09.2014
 | Naslov: Re: 16.kolo: FK Moravac Orion (Mrštane) - FK BAČKA Sub Mar 14, 2015 11:09 pm | |
| Mora bolje ako mislimo bar opstanak da izborimo na srecu ima tu jos kandidata za ispadanje. | |
|
MarjanRnic

Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
 | Naslov: Re: 16.kolo: FK Moravac Orion (Mrštane) - FK BAČKA Ned Mar 15, 2015 12:02 am | |
| Nas nije toliko ostetio sudija koliko smo mi sami "kumovali "porazu ,domacin je imao dve sanse a dao je tri gola mi smo imali najmanje osam sansi a dali smo samo jedan gol ,lopta je bila u nasem posedu preko 70% vremena domacini se nista nisu pitali koliko smo se mi ispromasivali ako cete mi verovati to je za Ginisa ...odlicno smo trcali ,cuvali loptu pravili sanse ali nije htela u gol ...a golove smo dobili nasim greskama ,prvi oni centriraju negde na 15 metara od naseg gola Klisura podize visoko nogu i sudija svira penal za njih ... :D kod drugog gola pogresi Mijic i njihov igrac ni kriv ni duzan sa 20 tak metara u sam levi donji ugao Drinicevog gola a onda pocetkom drugog poluvremena Veseljko odigra pogresan pas i spoji njihovog igraca u sansu i ovaj to rutinski odradi ,a onda se redjaju kao i u prvom poluvremnu nase sanse kao na traci ...Ivelja,Zecevic,Ivkovic ,Zogovic sta da vam kazem pogodili smo tri precke i dve stative i onda par minuta pre kraja "majstorija"sudije Sreckovica Klisura je u prodoru ulazi dva tri metra u njihov sesnaesterac igrac ga rusi sudija svira svi mislimo penal za nas ali on izvlaci slobodan uradarac za nas na ivicu sesnaesterca ...Ipak moj zakljucak je da smo sami krivi jer ko ne iskoristi ovoliki broj sansi a verujte da ih je bilo vise nego na treningu on mora da izgubi utakmicu jer je to nepisano fudbalsko pravilo ali sta je tu je u SREDU 18.MARTA KUCI U 14.H SA SLOGOM IZ KRALJEVA pobeda nam donosi sigurnost na tabeli ...verujem u nase momke :D Po onome sto smo prikazali sem realizacije koja je najbitnija svi bi vi bili prezadovoljni ,pokazali smo da znamo da igramo :D Sreda nam je popravni ...  :D :D | |
|
Pera

Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
 | Naslov: Re: 16.kolo: FK Moravac Orion (Mrštane) - FK BAČKA Ned Mar 15, 2015 1:40 am | |
| Čim postoje tolike promašene šanse i suđenje protiv nas to je znak da smo dobra ekipa. Kada lopta neće u gol onda neće ali to bude na jednoj ili dve utakmice. Bitno je da igramo napadački a rezultati će doći sami po sebi. Ne bismo trebali da psihološki padamo zbog poraza; glavu gore i da u sredu prvo pobedimo Slogu a zatim sigurnim korakom napred. | |
|
MarjanRnic

Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
 | Naslov: Re: 16.kolo: FK Moravac Orion (Mrštane) - FK BAČKA Ned Mar 15, 2015 7:06 am | |
| Tako je Pero ,na pobedu protiv Sloge i ulazak u mirnu luku :D | |
|
Pera

Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
 | Naslov: Zapisnicii sa utakmica 16. kola Pon Mar 16, 2015 11:39 pm | |
| | |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: 16.kolo: FK Moravac Orion (Mrštane) - FK BAČKA  | |
| |
|