| 1. Kolo: FK BACKA - FK Moravac Orion | |
|
+22vox populi Vojvoda x-man Admin Напред Бачка joeee bp ПлавоБели napredBacka LosmiLPI shilePG89 RashaShea IstocnaTribina Joca LjubiteljFudbala dunavska76neman sportista BraneBP Danac majstorBP tebra bp Marko 89 Kleka 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Kleka
Број порука : 309 Join date : 24.07.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: 1. Kolo: FK BACKA - FK Moravac Orion Sre Avg 13, 2014 8:42 am | |
| Backa - Moravac, subota 16. avgust 17:30 casova, stadion Slavko Maletin Vava!!!
SVI NA STADION!!!
Poslednji put izmenio Kleka dana Sre Avg 27, 2014 7:02 am, izmenio ukupno 5 puta | |
|
| |
Marko 89
Број порука : 114 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: 1. Kolo: FK BACKA - FK Moravac Orion Sre Avg 13, 2014 9:16 am | |
| Napred plavi do prvog boda ili mozda i sva tri. Ozbiljan protivnik vec u prvom kolu,stvarno ne znam snagu nase ekipe,nismo se mi nesto pojacali u odnosu na proslu sezonu a videli smo i sami koliko smo imali srece a protivnik i konkurent je bio nejaki Dinamo. Bice jako tesko do bodova doci u ovom mecu ali ocekujem da celi grad bude na nogama i da se stadion napuni do kraja pa uz nasu pomoc ko zna!
Svi na istok i sa Plavom Gardom budite! | |
|
| |
tebra bp
Број порука : 37 Join date : 01.08.2014
| Naslov: Re: 1. Kolo: FK BACKA - FK Moravac Orion Sre Avg 13, 2014 9:45 am | |
| Eh konacno i to Mirise mi na 0:0 ili 1:1. Gledao sam nase par meceva u pripremama, dobri smo ali za trecu ligu, ovde bojim se bice borbe za opstanak. Jos pri tom nam bas u prvom kolu dolaze ovi burzuji. Ali dobro lopta je okrugla videcemo. | |
|
| |
majstorBP
Број порука : 48 Join date : 29.07.2014
| Naslov: Re: 1. Kolo: FK BACKA - FK Moravac Orion Sre Avg 13, 2014 1:23 pm | |
| Ajmo plavi mozemo mi to! I ako izgubimo necemo se razocarati samo da vidimo pravu borbu na terenu!
| |
|
| |
Danac
Број порука : 100 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: 1. Kolo: FK BACKA - FK Moravac Orion Sre Avg 13, 2014 2:36 pm | |
| Ja ne bih bio toliki pesimista. Mislim da mozemo i do pobede. Oni imaju jaci i skuplji tim ali mi smo domacini. Doslo vreme da se plasimo ekipe za koju nisu culi ni oni najzagrizeniji ljubitelji fudbala sve do mozda poslednjih par godina kad su usli u Srpsku ligu istok.Ja se nadam osvajanju tri boda ali necu se razocarati ni ako uzmemo bod. | |
|
| |
BraneBP
Број порука : 38 Join date : 30.07.2014 Локација : Juzno-Backi okrug
| Naslov: Re: 1. Kolo: FK BACKA - FK Moravac Orion Sre Avg 13, 2014 3:52 pm | |
| Mare89 што си толики песимиста? Још није ни кренуло првенство Штета је само што се Лаћарак није опоравио друга је прича кад је један такав борац на терену. Прави капитен и ако Дукић није у постави пo мени он заслужује траку. | |
|
| |
sportista
Број порука : 64 Join date : 03.08.2014
| Naslov: Re: 1. Kolo: FK BACKA - FK Moravac Orion Sre Avg 13, 2014 4:58 pm | |
| najverovatnija postava za subotu je labus, jevic, avakumovic, ilic, sasa ivkovic, avric, trivkovic, radovan ivkovic, cekovic... | |
|
| |
sportista
Број порука : 64 Join date : 03.08.2014
| Naslov: Re: 1. Kolo: FK BACKA - FK Moravac Orion Sre Avg 13, 2014 5:02 pm | |
| najverovatnija postava za subotu je labus, jevic, avakumovic, ilic, sasa ivkovic, avric, trivkovic, radovan ivkovic, cekovic. | |
|
| |
dunavska76neman
Број порука : 239 Join date : 25.07.2014
| Naslov: Re: 1. Kolo: FK BACKA - FK Moravac Orion Čet Avg 14, 2014 1:12 am | |
| Iscimajte sve oko sebe da dodju na mec i obavezno dodjite ranije, doce dosta ljudi iz cele opstine ali i iz Baca, Odzaka, Backog Petrovca. Cisto udjite ranije da se ne stvaraju guzve na ulazu kako bi svi usli na vreme..Ocekujem borben i neizvestan mec sa jednim golom nadam se u njihovoj mrezi NAPRED PLAVI | |
|
| |
LjubiteljFudbala
Број порука : 234 Join date : 24.07.2014 Локација : Stadion
| Naslov: Re: 1. Kolo: FK BACKA - FK Moravac Orion Čet Avg 14, 2014 2:14 am | |
| Kad pogledam tim bas se zapitam koliko mi mozemo. Bukvalno osim Sase Ivkovica i Trivunovica i nema promena u odnosu na proslu godinu, nesto minimalno po kvalitetu. Cinjenica je da mi nemamo centarfora. Cekovic nije ni za cetvrtu ligu. Rasa Ivkovic na krilu dobar, Trivkovic ako bude malo manje driblao bice dobar, nek se ugleda na Lacarka. Laca cim prodje odmah ide centarsut bez komplikovanja i stvori se cesto ozbiljna prilika. Golman je iskusan i to je dosta bitno. Videcemo u subotu sve, jedva cekam :D | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 1. Kolo: FK BACKA - FK Moravac Orion | |
| |
|
| |
| 1. Kolo: FK BACKA - FK Moravac Orion | |
|