| Sve o forumu | |
|
+28Vojvoda SirkBP majstorBP nagib Ventilvoje NemirnaBacka marko celarevo MarjanRnic Шоне miletesic01 Danac Joca shaneri shabac Ludak NikolaRadjenovic Pera DimaBP Jovan Ristic Daki86 Admin x-man vlada budala Kleka Gogi LjubiteljFudbala Marko 89 RashaShea IstocnaTribina 32 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Kleka
Број порука : 309 Join date : 24.07.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Sve o forumu Pet Jun 12, 2015 4:31 pm | |
| Pero imamo 102 korisnika koji imaju 20 ili vise komentara sto je sasvim zadovoljavajuce. 262 clana imaju po 1 ili vise komentara a ostali nisu komentarisali. Oko 70 % clanova se s vremena na vreme prijavi na forum i pogleda sta ga zanima sto znaci da je vecina clanova aktivna. Moram da napomenem da su neki nasi clanovi reklamirali forum po fejsbuku. Vidjao sam neke momke da ostave link foruma na svoj status i zovu ljude da se registruju sto je za svaku pohvalu. Hvala svima koji su dali doprinos da imamo jedan ovakav forum. | |
|
| |
Kleka
Број порука : 309 Join date : 24.07.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Sve o forumu Pet Sep 18, 2015 12:54 pm | |
| Da napravimo paralelu sa junom ove godine. Samo za ljubitelje statistike Jun 262 clana imaju 1 ili vise komentara. Septembar 301 clan ima 1 ili vise komentara. Jun 102 clana sa 20 ili vise komentara. Septembar 127 clanova sa 20 ili vise komentara. Jun 41 clan sa 50 ili vise komentara. Septembar 57 clanova sa 50 ili vise komentara. Jun 494 registrovana clana. Septembar 545 registrovanih clanova. Imamo i otprilike 10 zenskih clanova 8) Kazem otprilike jer ne mogu da garantujem za svaki zenski mejl da je zensko u pitanju :D Napredujemo i dalje. Pozivajte ljude da se registruju | |
|
| |
Danac
Број порука : 100 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: Sve o forumu Sub Sep 19, 2015 6:44 am | |
| | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Sve o forumu Ned Sep 20, 2015 10:58 pm | |
| - Danac ::
- Moze to mnogo bolje.
Moze a recept je da se svi ukljucimo i pozovemo sve nase rodjake,prijatelje da se registruju .. ZAJEDNO SMO JACI :lol!: | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: Sve o forumu Pon Sep 21, 2015 2:09 am | |
| Siguran sam da ovako posećen, poznat i aktivan forum osnivači ni u ludilu nisu očekivali. | |
|
| |
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: Sve o forumu Pon Sep 21, 2015 2:38 am | |
| Данац може увек боље али ово је форум једног спортског клуба из малог места. Преко свих очекивања а највише су заслужни најактивнији форумаши и модератори који су направили ово овако како изгледа. Дима и ја мислим исто. Миле слажем се, треба рекламирати, треба све позвати како на форум тако и на стадион | |
|
| |
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| |
| |
marko celarevo
Број порука : 42 Join date : 03.08.2014 Локација : Челарево
| Naslov: Re: Sve o forumu Pet Okt 09, 2015 10:53 am | |
| Mislim da bi mogli vise da se ukljucujemo u rad foruma svi mi koji manje pisemo, prvi ja. Odsutan sam od kuce previse i retko ulazim uopste na net ali vidim da ima dosta onih koji imaju tek po koji komentar ili samo posmatraju sta se pise. Cenim da mnogi koji gledaju a ne pisu i nisu iz BP nego recimo menadzeri, treneri, clanovi drugih uprava i slicno kojima je Backa zanimljiva. A zanimljiva je mnogima da se primetiti | |
|
| |
NikolaRadjenovic
Број порука : 173 Join date : 11.08.2014 Локација : Стадион Славко Малетин Вава!
| Naslov: Re: Sve o forumu Sub Okt 10, 2015 3:41 am | |
| Pozivam cesto preko fejsbuka tako sto ostavim link da li kao svoj status ili na fb ekipe sa kojom se sastajemo pa na taj nacin dodju i ljudi iz drugih gradova. 571 registrovan u ovom trenutku je zaista za respekt i treba nastaviti jer ovaj forum moze biti jos veci i jos aktivniji ako se svi zajedno potrudimo. Da nas je umesto 500 svega 50 ne bi ovo sve izgledalo ovako i ne bi bilo ni priblizno komentara samim tim forum bi bio manje intresantan i ne bi imao ni pribliznu popularnost. Kad udjemo u superligu ako udjemo naravno mislim da ce biti preko 1000 registrovanih clanova, tad ce verovatno forum biti jos aktivniji jer ce puno ljudi sa strane biti zaintresovano za nas, navijaci drugih klubova ali i Palancani ce se u dobrom broju registrovati. Samo napred. | |
|
| |
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Sve o forumu Ned Okt 11, 2015 12:09 am | |
| - NikolaRadjenovic ::
- Pozivam cesto preko fejsbuka tako sto ostavim link da li kao svoj status ili na fb ekipe sa kojom se sastajemo pa na taj nacin dodju i ljudi iz drugih gradova. 571 registrovan u ovom trenutku je zaista za respekt i treba nastaviti jer ovaj forum moze biti jos veci i jos aktivniji ako se svi zajedno potrudimo. Da nas je umesto 500 svega 50 ne bi ovo sve izgledalo ovako i ne bi bilo ni priblizno komentara samim tim forum bi bio manje intresantan i ne bi imao ni pribliznu popularnost. Kad udjemo u superligu ako udjemo naravno mislim da ce biti preko 1000 registrovanih clanova, tad ce verovatno forum biti jos aktivniji jer ce puno ljudi sa strane biti zaintresovano za nas, navijaci drugih klubova ali i Palancani ce se u dobrom broju registrovati. Samo napred.
naravno samo napred ,nazad ne mozemo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sve o forumu | |
| |
|
| |
| Sve o forumu | |
|