| Sve o forumu | |
|
+28Vojvoda SirkBP majstorBP nagib Ventilvoje NemirnaBacka marko celarevo MarjanRnic Шоне miletesic01 Danac Joca shaneri shabac Ludak NikolaRadjenovic Pera DimaBP Jovan Ristic Daki86 Admin x-man vlada budala Kleka Gogi LjubiteljFudbala Marko 89 RashaShea IstocnaTribina 32 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
IstocnaTribina

Број порука : 17 Join date : 27.07.2014 Локација : Plava Garda 1989 - BP
 | Naslov: Sve o forumu Ned Avg 17, 2014 11:04 am | |
| Mozete dati svoj komentar o radu foruma, izgledu...Mozete uputiti i neki predlog..
Edit:Kleka | |
|
 | |
RashaShea
Број порука : 8 Join date : 02.08.2014
 | Naslov: Re: Sve o forumu Sre Avg 20, 2014 11:01 am | |
| Forum je odlican,navijac sam Backe ali da ne spamujem druge teme, dosta korisnih informacija koje do sada nismo mogli da pronadjemo,pregledno je jako lepo i uredno sve izgleda,samo budite azurni sve pet! | |
|
 | |
Marko 89

Број порука : 114 Join date : 24.07.2014
 | Naslov: Re: Sve o forumu Sub Avg 23, 2014 2:03 pm | |
| Super je, izgleda ozbiljno i uredno kao da je forum Vojvodine ili Radnickog iz Nisa u najmanju ruku Dosta je registrovanih za kratko vreme ali vecina samo cita ne pise, mogli bi mozda da se ukljuce u komentarisanje ali to je vec do njih. | |
|
 | |
LjubiteljFudbala

Број порука : 234 Join date : 24.07.2014 Локација : Stadion
 | Naslov: Re: Sve o forumu Uto Avg 26, 2014 10:16 am | |
| Fejsbuk stranica nam je odlicna jako lepo se radi vidi se da radi neko ko ume sa ljudima a forum je takodje odlican. Prednost foruma u odnosu na fejsbuk i sve drustvene mreze je sto se vise ljudi ukljuci u razgovor i onoga koga zanima taj ce i pogledati sve sto ga zanima a ima zanimljivih stvari.
Sva obavestenja, novosti, zanimljive stvari, istorija puno toga i treba pozvati ljude da se u jos vecem broju pridruze ne samo forumu nego i da ucestvuje svojim komentarima. | |
|
 | |
Gogi

Број порука : 149 Join date : 14.09.2014
 | Naslov: Re: Sve o forumu Pon Sep 22, 2014 8:43 am | |
| Ovo je ako se ne varam jedini forum u celoj opstini uopste????Znam da su ranije postojali forumi abakusa i visitbp o gradu se pisalo tad nije bilo fejsbuka ali ti forumi nisu preziveli masovnu pojavu drustvenih mreza.Samo ozbiljniji klubovi u superligi imaju forum,znam za oba Radnicka,Zvezdu,Partizan,OFK i Vojvodinu,ostali nemaju koliko znam.Dosta clanova imamo treba jos izreklamirati pa da bude jos vise mada manji procenat pise vecina uglavnom cita ali tako je doduse i na ostalim forumima. | |
|
 | |
Gogi

Број порука : 149 Join date : 14.09.2014
 | Naslov: Re: Sve o forumu Čet Okt 02, 2014 3:53 pm | |
| Jos jednom da kazem ovaj forum je jako dobra stvar i ne odustajte.Bas mi se svidja sto imamo i mi Palancani neko mesto gde mozemo otvoreno da pisemo i o Backoj i o gradu.Sve pohvale! | |
|
 | |
Kleka

Број порука : 309 Join date : 24.07.2014 Локација : Backa Palanka
 | Naslov: Re: Sve o forumu Pet Okt 03, 2014 3:21 am | |
| Hvala Gogi. Nikakvog odustajanja nema  | |
|
 | |
vlada budala

Број порука : 85 Join date : 31.07.2014 Локација : Gde i Backa!
 | Naslov: Re: Sve o forumu Sub Nov 15, 2014 2:38 pm | |
| Svidja mi se kako ste preuredili pod forum FK Backa sa onim zakljucavanjem starih tema i slaganjem ispod trenutnih tema dosta je preglednije bravo!!! | |
|
 | |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
 | Naslov: Re: Sve o forumu Sub Nov 15, 2014 2:46 pm | |
| treba uvesti opciju slanja privatnih poruka | |
|
 | |
vlada budala

Број порука : 85 Join date : 31.07.2014 Локација : Gde i Backa!
 | Naslov: Re: Sve o forumu Sub Nov 15, 2014 2:49 pm | |
| x-man ja sam dobio poruku od drugara i uzvratio!!!
Da ti probam nesto poslati!!!??? | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Sve o forumu  | |
| |
|
 | |
| Sve o forumu | |
|