| Sve o forumu | |
|
+28Vojvoda SirkBP majstorBP nagib Ventilvoje NemirnaBacka marko celarevo MarjanRnic Шоне miletesic01 Danac Joca shaneri shabac Ludak NikolaRadjenovic Pera DimaBP Jovan Ristic Daki86 Admin x-man vlada budala Kleka Gogi LjubiteljFudbala Marko 89 RashaShea IstocnaTribina 32 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: Sve o forumu Sre Maj 06, 2015 7:28 am | |
| Svima koji danas slave Đurđevdan srećna slava! | |
|
| |
dunavska76neman
Број порука : 239 Join date : 25.07.2014
| Naslov: Re: Sve o forumu Sre Maj 06, 2015 7:40 am | |
| pridruzujem se cestitkama. | |
|
| |
NikolaRadjenovic
Број порука : 173 Join date : 11.08.2014 Локација : Стадион Славко Малетин Вава!
| Naslov: Re: Sve o forumu Čet Maj 07, 2015 6:12 am | |
| Vole ljudi forume, ovde mogu anonimno da iznesu svoje misljenje bez i udju u neku raspravu sto na fejsbuku nije slucaj ne samo kad su fudbalski klubovi u pitanju. Forum je jako dobar hvale ga svi a juce u La Stradi pored mene cujem neke momke cak i devjke sa njima koje su bile kako hvale forum. | |
|
| |
Vojvoda
Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
| Naslov: Re: Sve o forumu Pet Maj 15, 2015 2:15 pm | |
| Ko ce vas sve pohvatati sta ste danas ispisali dobro je sto je forum ovako aktivan i treba nastaviti reklamirati ga medju sportskim svetom a vidimo i neke clanove koji nemaju veze sa sportom Samo tako. | |
|
| |
Ludak
Број порука : 17 Join date : 30.10.2014 Локација : Sa istočne tribine
| Naslov: Re: Sve o forumu Pet Maj 15, 2015 6:11 pm | |
| - NikolaRadjenovic ::
- Vole ljudi forume, ovde mogu anonimno da iznesu svoje misljenje bez i udju u neku raspravu sto na fejsbuku nije slucaj ne samo kad su fudbalski klubovi u pitanju. Forum je jako dobar hvale ga svi a juce u La Stradi pored mene cujem neke momke cak i devjke sa njima koje su bile kako hvale forum.
Slicna situacija. Bas veceras u kafani pored mene cujem neki momak prica ostalima i poziva ih da se registruju. Sutra cu ostaviti link foruma na fejsbuku mislim da je to najbolji nacin za pozivanje jos ljudi | |
|
| |
shaneri shabac
Број порука : 9 Join date : 12.10.2014
| Naslov: Re: Sve o forumu Pet Maj 15, 2015 6:18 pm | |
| vidim da i drugi predstavljaju svoje gradove ja bih hteo shabac predstaviti mislim da ima shta pokazati sutra bih recimo otvorio temu stavio neke slike i napisao mozda par rechenica.u ovom delu foruma moze da se otvara shta hocemo jel tako? | |
|
| |
dunavska76neman
Број порука : 239 Join date : 25.07.2014
| Naslov: Re: Sve o forumu Pet Maj 15, 2015 6:20 pm | |
| slobodno otvori sta zelis. tema o gradu Sapcu je odlicna ideja mogli bi svi clanovi predstati svoj grad u ovom delu foruma zasto ne koga god ne mrzi edit: svi clanovi iz drugih gradova podrazumeva se | |
|
| |
Admin Admin
Број порука : 92 Join date : 23.07.2014 Локација : Backa Palanka
| |
| |
Kleka
Број порука : 309 Join date : 24.07.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Sve o forumu Pon Maj 18, 2015 1:13 pm | |
| Poslednja nedelja je bila ubitacna jako puno registrovanih i dosta pisaja. Nadam se da ce nasi clanovi nastaviti da reklamiraju forum i dalje svuda gde se pise o fudbalu jer ocigledno donosi rezultate. Za manje od 10 meseci od kako smo osvezili i azurirali forum registrovalo se vise od 400 ljudi sto je svakako brojka za respekt kad je u pitanju jedan lokalni fudbalski klub.
| |
|
| |
Vojvoda
Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
| Naslov: Re: Sve o forumu Pon Maj 18, 2015 4:53 pm | |
| Reklamirao sam forum po fejsbuku i stavio na status pozivnicu da se ljudi registruju. Nisam jedini Samo nastaviti svi zajedno da reklamiramo bice jos clanova. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sve o forumu | |
| |
|
| |
| Sve o forumu | |
|