| Marketing FK Backa | |
|
+54maurinjo martick JovanRaskovic vlada budala nagib Micko123 Miki Veliki mesa111 PLAVOGARDISTA Neko napredBacka Carapan Ventilvoje Gogi Pera deki Младеново за Бачку навија pdvfc vule djomla bgd grnja Nervno Киламанија Шоне 1986Nenad patriota-pancevo DimaBP miletesic01 NikolaRadjenovic Neca BP Ludak Rale BP ajmo plavi x-man MarjanRnic rasha sportista Корида Детелинара Напред Бачка Sloboda Ili Ništa Joca SirkBP tebra bp RashaShea BraneBP dunavska76neman Vojvoda majstorBP Kleka Danac Marko 89 IstocnaTribina Ланми Admin 58 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Шоне

Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa Pon Sep 19, 2016 2:24 pm | |
| Морам га купити мени се баш допада али 4000 немам. Надам се да је лична куповина ипак јефтинија од нет куповине и надам се да се те 4000 односе само на куповину преко сајта... | |
|
 | |
nagib

Број порука : 875 Join date : 08.11.2015
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa Pon Sep 19, 2016 2:36 pm | |
| - vlada budala ::
- Nije puno al na nase uslove jeste!!! Nije tema za kukanje ali sve je ovo slika nase zemlje nazalost. Ko nema srece da mu roditelji rade u nekoj jakoj firmi poput Tarketa jadna mu majka!!! Moji rade kod privatnika a ja subotom nemam za kafic nego kao i ostatak mog drustva prosetam pa sednemo i uzmemo rakiju ili pivo u dvolitri!!! Sajt radi vrlo dobar posao i ovo je jedan veliki plus i nadam se samo jedan od marketinskih koraka!!! Himna je pustana na pocetku komentator je animirao publiku a uprava obezbedila koreografiju koju nazalost publika nije podigla jer nije navikla na to!!! Iako je publika odlicna uprava je i ispred nas moramo priznati!!!
To je iskreno i ok. Ne treba da te bude stid. Mlad si imaš vremena da zaradiš. I ja sam kao mlad bio dekintos. Ali eto nisam ni sad pri nekim velikim parama ali neke stvari koje volem mogu da si priuštim. Uostalom recimo eto ne pušim i onda ima za dres | |
|
 | |
Vojvoda

Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa Sre Sep 21, 2016 8:50 am | |
| Ne zaboraviti ovu temu, jedna od najbitnijih na forumu svakako! Bar deset puta smo pricali o plakatima najava utakmica Backe po selima u opstini makar ovim najblizim (Gajdobra, Celarevo, Karadjordjevo, Mladenovo, Obrovac...) ali nista nije uradjeno. To je potencijalnih 500 novih gledalaca na nasem stadionu, nikako ne treba zaboraviti tu cinjenicu. | |
|
 | |
nagib

| Naslov: Re: Marketing FK Backa Sre Sep 21, 2016 12:10 pm | |
| - Vojvoda ::
- Ne zaboraviti ovu temu, jedna od najbitnijih na forumu svakako! Bar deset puta smo pricali o plakatima najava utakmica Backe po selima u opstini makar ovim najblizim (Gajdobra, Celarevo, Karadjordjevo, Mladenovo, Obrovac...) ali nista nije uradjeno. To je potencijalnih 500 novih gledalaca na nasem stadionu, nikako ne treba zaboraviti tu cinjenicu.
prijatno sam se iznenadio kada sam na trafo stanici na uglu ulica ILR i Veselina Masleše (ispred mesare Drage mesara) video zalepljen plakat . To treba da se se lepi po celom gradu a i šire. po selima. Jer ljudi jednostavno nisu informisani. Od kad nema televizije BAP a i radija informisanost građana naše opštine je na nivou kafana i onih koji se druže. A oni koji se ne druže a došli ni na utakmice i nemaju se gde informisati je sigurno popriličan broj ..... | |
|
 | |
pdvfc
Број порука : 10 Join date : 08.05.2015
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa Sre Sep 21, 2016 3:23 pm | |
| Gde moze da se kupi sal Backe? | |
|
 | |
maurinjo
Број порука : 156 Join date : 05.11.2015
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa Sre Sep 21, 2016 3:26 pm | |
| Kod kineza 200din | |
|
 | |
nagib

| Naslov: Re: Marketing FK Backa Sre Sep 21, 2016 3:31 pm | |
| - pdvfc ::
- Gde moze da se kupi sal Backe?
..Na ulasku na stadion pri bilo kojoj utakmici prvenstva ... sledeća takva je 1og oktobra sa Voždovcem.... Ima možda i varijanta da se obratiš na sajtu gde se poručuju dresovi i da pitaš za šal I ako ni to ne pomogne možeš da pitaš mene recimo  da se raspitam ..... na PP | |
|
 | |
nagib

| Naslov: Re: Marketing FK Backa Sre Sep 21, 2016 3:34 pm | |
| | |
|
 | |
SirkBP
Број порука : 259 Join date : 17.08.2014
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa Sre Jan 18, 2017 12:08 pm | |
| Da li je moguće da se o ovoj temi ovako malo piše??? Zadnji post 21.septembra.Ovo je jedna od najvažnijih tema,a malo se priča o marketingu.Da li se prodaju rekviziti,da li je neko kupio Bačkin dres (mislim da je cena malo jača i da bi ok cena bila 3000 din) Ima li kakvih novih ideja vezano za marketing... | |
|
 | |
MarjanRnic

Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa Sub Jan 21, 2017 3:54 am | |
| - SirkBP ::
- Da li je moguće da se o ovoj temi ovako malo piše??? Zadnji post 21.septembra.Ovo je jedna od najvažnijih tema,a malo se priča o marketingu.Da li se prodaju rekviziti,da li je neko kupio Bačkin dres (mislim da je cena malo jača i da bi ok cena bila 3000 din) Ima li kakvih novih ideja vezano za marketing...
Uprava kluba treba da u narednih nekoliko dana donese odluku o ceni pretplatnih karata za prolecnu sezonu 2017.g. posto ce se sigurno u BP igrati 7 utakmica a mozda i 8 u zavisnosti od plasmana figurira predlog da to bude 1.500.-dinara za polusezonu za one koji do sada nisu imali pretplatnu kartu a za one koji su imali pretplatnu kartu za sezonu 2016.g da to bude ili 1.400 ili 1300.dinara ,!? prva utakmica na kojoj ce vaziti pretplatna karta je sa Crvenom Zvezdom ako ne dodje do promene kalendara takmicenja 25.februara .da li je predlog ok .? S obzirom da su cene karata za pojedinacne utakmice u super ligi najnize od 300 dinara pa na vise .Sta vi mislite.? | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa  | |
| |
|
 | |
| Marketing FK Backa | |
|