| Marketing FK Backa | |
|
+54maurinjo martick JovanRaskovic vlada budala nagib Micko123 Miki Veliki mesa111 PLAVOGARDISTA Neko napredBacka Carapan Ventilvoje Gogi Pera deki Младеново за Бачку навија pdvfc vule djomla bgd grnja Nervno Киламанија Шоне 1986Nenad patriota-pancevo DimaBP miletesic01 NikolaRadjenovic Neca BP Ludak Rale BP ajmo plavi x-man MarjanRnic rasha sportista Корида Детелинара Напред Бачка Sloboda Ili Ništa Joca SirkBP tebra bp RashaShea BraneBP dunavska76neman Vojvoda majstorBP Kleka Danac Marko 89 IstocnaTribina Ланми Admin 58 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Pet Maj 27, 2016 7:32 am | |
| A inace tek sada sam skontao kada ucestalo srecem taj slogan"ljudi su nasa najveca vrednost" koliko je Marjan zapravo jak igrac.
O cemu je rec, rec je o tome da to nije obican slogan, to je mini ideologija koju je Marjan napravio da bi povezao i klub i sve nas(kada kazem ideologija ne mislim nista negativno, vec naprotiv), iza toga se krije daleko vise od obicnog slogana. Cudi me da to ranije nisam skontao, valjda jer je retko bio koriscen.
Kao sto je sve do sada u klubu odlicno planirano, tako je i "ljudi su nasa najveca vrednost" isto tako isplaniran. Jako mudro i vizionarski. To je par poteza unapred.
| |
|
| |
nagib
Број порука : 875 Join date : 08.11.2015
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Ned Maj 29, 2016 2:22 am | |
| krenulo je ...
http://fkbacka.com/tdm-generalni-sponzor-direktnih-prenosa/
| |
|
| |
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Ned Maj 29, 2016 6:12 pm | |
| Коначно могу рећи да имамо прави сајт. На нету смо коначно Фејсбук, сајт, форум, инстаграм, твитер шта рећи! | |
|
| |
SirkBP
Број порука : 259 Join date : 17.08.2014
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Pon Jun 13, 2016 5:15 am | |
| Ima li ikakvih rekvizita kluba u prodaji? | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Uto Jun 14, 2016 9:53 pm | |
| - SirkBP ::
- Ima li ikakvih rekvizita kluba u prodaji?
Naravno da ima rekviziti su kod Stojana Malesa ,pa vas molim da se njemu obratite . | |
|
| |
nagib
Број порука : 875 Join date : 08.11.2015
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Pon Sep 19, 2016 11:59 am | |
| NAjnovija vruća vest !!! http://fkbacka.com/poruci-dres-backe/ Ko može da si priušti ( ja sam na utakmici sa metalcem već bio u svom izdanju) evo napokon veoma ozbiljne reklame za naše plave. Nisu više neke tamo bezvezne majice već pravi dres kluba .... Extra !!!! Ja sam prezadovoljan | |
|
| |
Vojvoda
Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Pon Sep 19, 2016 1:51 pm | |
| Taman sam hteo da pisem na ovu temu. Dres je prelep. Ja nazalost nisam u situaciji da ga kupim jer mi je 4000 ipak mnogo s obzirom da odnedavno vise ne radim ali da je lep lep je. | |
|
| |
SirkBP
Број порука : 259 Join date : 17.08.2014
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Pon Sep 19, 2016 1:55 pm | |
| Ja sam kupio kačket i šal. Od mene za sada toliko. Ne može baš svako danas da priušti 4 crvene za dres. | |
|
| |
LjubiteljFudbala
Број порука : 234 Join date : 24.07.2014 Локација : Stadion
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Pon Sep 19, 2016 2:10 pm | |
| Kako god odlican marketinski potez ali nazalost pridruzujem se ekipi koja nema uslova da priusti tako nesto jer je to gotovo cetvrtina moje penzije, dok podelim unucima i platim osnovne zivotne potrebe dodjem do cifre od -4000 hahaha. Ali ima ko moze i to je ok jer ipak je u pitanju originalni dres. Mora da se radi i napreduje a ovo je jedan od tih koraka puna podrska! | |
|
| |
vlada budala
Број порука : 85 Join date : 31.07.2014 Локација : Gde i Backa!
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Pon Sep 19, 2016 2:18 pm | |
| Nije puno al na nase uslove jeste!!! Nije tema za kukanje ali sve je ovo slika nase zemlje nazalost. Ko nema srece da mu roditelji rade u nekoj jakoj firmi poput Tarketa jadna mu majka!!! Moji rade kod privatnika a ja subotom nemam za kafic nego kao i ostatak mog drustva prosetam pa sednemo i uzmemo rakiju ili pivo u dvolitri!!! Sajt radi vrlo dobar posao i ovo je jedan veliki plus i nadam se samo jedan od marketinskih koraka!!! Himna je pustana na pocetku komentator je animirao publiku a uprava obezbedila koreografiju koju nazalost publika nije podigla jer nije navikla na to!!! Iako je publika odlicna uprava je i ispred nas moramo priznati!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Marketing FK Backa | |
| |
|
| |
| Marketing FK Backa | |
|