| Marketing FK Backa | |
|
+54maurinjo martick JovanRaskovic vlada budala nagib Micko123 Miki Veliki mesa111 PLAVOGARDISTA Neko napredBacka Carapan Ventilvoje Gogi Pera deki Младеново за Бачку навија pdvfc vule djomla bgd grnja Nervno Киламанија Шоне 1986Nenad patriota-pancevo DimaBP miletesic01 NikolaRadjenovic Neca BP Ludak Rale BP ajmo plavi x-man MarjanRnic rasha sportista Корида Детелинара Напред Бачка Sloboda Ili Ništa Joca SirkBP tebra bp RashaShea BraneBP dunavska76neman Vojvoda majstorBP Kleka Danac Marko 89 IstocnaTribina Ланми Admin 58 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gogi

Број порука : 149 Join date : 14.09.2014
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa Sub Maj 21, 2016 2:38 am | |
| http://mondo.rs/a904510/Sport/Fudbal/Kako-je-FK-Backa-usla-u-Superligu-Karpov-Tesic-i-Jelacic.html Odlican tekst. Hvala Mondu oni jedini pisu onako kako treba. | |
|
 | |
ilovebackapalanka

Број порука : 27 Join date : 06.09.2014 Age : 41 Локација : Bačka Palanka
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa Sub Maj 21, 2016 4:10 am | |
| Navijač koji se spominje u tekstu a nije hteo da se imenuje šta mislite ko je?
http://mondo.rs/a904510/Sport/Fudbal/Kako-je-FK-Backa-usla-u-Superligu-Karpov-Tesic-i-Jelacic.html | |
|
 | |
nagib

Број порука : 875 Join date : 08.11.2015
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa Sub Maj 21, 2016 4:44 am | |
| - ilovebackapalanka ::
- Navijač koji se spominje u tekstu a nije hteo da se imenuje šta mislite ko je?
http://mondo.rs/a904510/Sport/Fudbal/Kako-je-FK-Backa-usla-u-Superligu-Karpov-Tesic-i-Jelacic.html Pera ? | |
|
 | |
ilovebackapalanka

Број порука : 27 Join date : 06.09.2014 Age : 41 Локација : Bačka Palanka
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa Sub Maj 21, 2016 5:01 am | |
| Jeste! Bravo  | |
|
 | |
Neko
Број порука : 392 Join date : 08.09.2014
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa Sub Maj 21, 2016 5:56 am | |
| - ilovebackapalanka ::
- Navijač koji se spominje u tekstu a nije hteo da se imenuje šta mislite ko je?
http://mondo.rs/a904510/Sport/Fudbal/Kako-je-FK-Backa-usla-u-Superligu-Karpov-Tesic-i-Jelacic.html A baš je bilo teško pogoditi Mene samo interesuje ko su ovih par ljudi iz Pančeva koji se stalno javljaju na našim vestima. Nije mi jasno zar su neki ljudi toliko dokoni??? I moram da pohvalim naše navijače koji pokazuju da nas ima, tako što se tim ljudima samo množe minusi na njihovim komentarima. Još jedanput da zamolim svakoga od nas ko može nek ostavi KOMENTAR kad naiđe na te zle komentare, ako nema toliko vremena ili ima neki problem da ostavi komentar što se meni dešavalo onda samo nek lupi MINUS na taj komentar kad ih vidi, TO SVAKO OD NAS MOŽE URADITI! | |
|
 | |
Ventilvoje

Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa Sub Maj 21, 2016 6:21 am | |
| Haha odlican tekst, bravo i Peri Inace tekst je tako dobar verovatno i sto ga je pisao Palancanin. Znam tog Milutina Vujicica, to je mladi novinar odavde koji voli fudbal. | |
|
 | |
Шоне

Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa Sub Maj 21, 2016 3:09 pm | |
| | |
|
 | |
MarjanRnic

Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa Čet Maj 26, 2016 9:35 pm | |
| Postovani forumasi ljubitelji fudbala i prijatelji kluba ,mislim da je doslo vreme da se nasi ljudi iz marketinga probude i krenu u akciju po sistemu od vrata do vrata ( mislim na firme ) i "ponude" ugovore o donatorstvu -sponzorstvu ,reklamiranju i slicno ,verujem da privreda nase opstine moze "lagano da nosi " super ligu i da ih niko ama bas niko nece odbiti samo je potrebno da krenu u akciju ...zato vas molim da ih poguramo i svakodnevno podsecamo da to i rade ,da im predlazemo moguce donatore i da nam oni daju povratne informacije koje su firme obisli i sta su dogovorili - uradili .Zelim da javnost sve zna od toga ko daje i koliko do toga gde je i poslednja para utrosena a nadam se da za ovo imam vasu nepodeljenu podrsku .!? Molim vas da se potrudite i da se sto vise ljudi ukljuci u ovu akciju i svakodnevnu aktivnost jer sem prelaznog roka,reflektora ovo je prioritet prioriteta ...jer bez ove tri stvari nema ni buducnosti u super ligi Svi ste vi bitni i svako moze da da svoj doprinos ako to zeli i ima volje zato u ova tri posla moramo uci maximalno osmisljeno angazovani . Moja ocekivanju su da mi to mozemo ZAJEDNO U SUPER LIGU  sa LJUDIMA KOJI SU NASA NAJVECA VREDNOST i nije ovo kritika nasem marketingu vec podrska da krenu u realizaciju svi zajedno to mozemo | |
|
 | |
SirkBP
Број порука : 259 Join date : 17.08.2014
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa Pet Maj 27, 2016 6:06 am | |
| | |
|
 | |
Ventilvoje

Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
 | Naslov: Re: Marketing FK Backa Pet Maj 27, 2016 7:28 am | |
| | |