| Marketing FK Backa | |
|
+54maurinjo martick JovanRaskovic vlada budala nagib Micko123 Miki Veliki mesa111 PLAVOGARDISTA Neko napredBacka Carapan Ventilvoje Gogi Pera deki Младеново за Бачку навија pdvfc vule djomla bgd grnja Nervno Киламанија Шоне 1986Nenad patriota-pancevo DimaBP miletesic01 NikolaRadjenovic Neca BP Ludak Rale BP ajmo plavi x-man MarjanRnic rasha sportista Корида Детелинара Напред Бачка Sloboda Ili Ništa Joca SirkBP tebra bp RashaShea BraneBP dunavska76neman Vojvoda majstorBP Kleka Danac Marko 89 IstocnaTribina Ланми Admin 58 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Uto Avg 25, 2015 9:15 am | |
| - Gogi ::
- Carapan od tebe nije neobicno cuti tako nesto ali kad je Patriota pohvalio onda jeste dobar
Pero koliko kosta svaki artikal pojedinacno ako te ne mrzi da napises cene?
I hteo bih da pitam bas ovo sto i Ventislav, hoce li biti dresova ja sam zaintresovan za dres Backe. Da li će biti i dresova ne znam, ja sam samo jedan običan navijač kao i vi, a nadam se da hoće. Šal + kačket sam platio 900 dinara. Zastavice za kola 250 dinara. Odmah sam uzeo 2, jednu za kola a jednu za kancelariju. Kapitenske zastavice (kad ih na centru menjaju kapiteni ekipa) 700 dinara. Cena jeste visoka ali je jako dobar kvalitet i nije mi bilo žao dati pare za nju; sada mi krasi zid sobe. Majica 700 dinara. Za nju mislim da je jako skupa, cena bi trebalo da bude 350-400 dinara. | |
|
| |
Gogi
Број порука : 149 Join date : 14.09.2014
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Uto Avg 25, 2015 9:22 am | |
| Hvala. Slazem se da je majica skupa s obzirom da je obicna bela sa prisivenim grbom ali mora i klub da zaradi Ostalo je korektno. Znas li mozda da li moze sal pojedinacno da se kupi i koja je cena pojedinacnog sala? | |
|
| |
Joca
Број порука : 229 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Uto Avg 25, 2015 9:28 am | |
| Konacno da se nesto uradi i na ovom polju. Posle vise od 30 godina Mile, Marjane zasto se ne bi sve ovo prodavalo ispred stadiona kad su utakmice? Na taj nacin bi se mnogo vise prodalo. Ima li sanse da se vec protiv Sloge prodaje? | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Uto Avg 25, 2015 9:30 am | |
| - Gogi ::
- Hvala. Slazem se da je majica skupa s obzirom da je obicna bela sa prisivenim grbom ali mora i klub da zaradi Ostalo je korektno. Znas li mozda da li moze sal pojedinacno da se kupi i koja je cena pojedinacnog sala?
Gogi nisam siguran ali mislim da je 700 dinara. | |
|
| |
grnja
Број порука : 40 Join date : 05.09.2014
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Uto Avg 25, 2015 10:16 am | |
| sta da kazem nego odlicno! iz dana u dan sve vise napredujemo i rastemo! | |
|
| |
Напред Бачка
Број порука : 69 Join date : 31.07.2014 Локација : Бачка Паланка
| |
| |
patriota-pancevo
Број порука : 594 Join date : 20.04.2015
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Pet Avg 28, 2015 5:16 am | |
| Zaista lepo izgleda sal. Lepsi vam je grb gde pise FK na svetlo plavom delu grba a Backa Palanka na tamno plavom delu. Posto vidim da se razlikuju grb sa zastavica u odnosu na ostale taj je i najlepsi na zastavicama. Marjane koji vam je sad zvanican od te dve verzije? | |
|
| |
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Pet Avg 28, 2015 9:01 am | |
| Стварно је лепши тај грб на заставицама од ових осталих. | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Pon Sep 14, 2015 10:29 pm | |
| Marinka Petkovica za direktora marketinga to je i moj predlog | |
|
| |
NikolaRadjenovic
Број порука : 173 Join date : 11.08.2014 Локација : Стадион Славко Малетин Вава!
| Naslov: Re: Marketing FK Backa Pon Sep 14, 2015 10:36 pm | |
| Konacno ono sto smo dugo cekali, svaka cast vi od Backe bas hocete da napravite brend i ozbiljan klub Nadam se da to podrazumeva i zvanican sajt. A pozivam sve navijace posebno one sa istoka da kupe sal prelep je. Kad dodju gosti da vide ko smo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Marketing FK Backa | |
| |
|
| |
| Marketing FK Backa | |
|