| Lav ili Jelen? | |
|
+12Marko 89 Ventilvoje LjubiteljFudbala marko celarevo Daki86 Vojvoda nagib Dunav Напред Бачка dunavska76neman x-man Kleka 16 posters |
|
Koje pivo vise preferirate? | 1. Lav | | 93% | [ 37 ] | 2. Jelen | | 7% | [ 3 ] |
| Ukupno Glasova : 40 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: Lav ili Jelen? Pon Apr 24, 2017 3:31 pm | |
| Jeste dosta bolje, što i nije bilo naročito teško u odnosu na ono sranje. Sad ga opet pijem. | |
|
| |
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: Lav ili Jelen? Pon Apr 24, 2017 3:35 pm | |
| Разлика небо и земља само да наставе тако. Нисам престајао да пијем Лав ни раније али стварно су га били уништили и многи су прешли тад на страна пива неки чак и на јелен. Сад је стварно ок пиво не жалим се има онај свој препознатљив мирис и укус. Флаширани пијем али првом приликом пробаћу и у пластици да видим јел има разлике. У сваком случају крајње је време било. | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: Lav ili Jelen? Pon Apr 24, 2017 3:36 pm | |
| Vidim, konačno su se setili da u biznisu nešto znači i marketing. Koliko kikseva za takvu firmu, neverovatno. | |
|
| |
Шоне
| Naslov: Re: Lav ili Jelen? Pon Apr 24, 2017 3:43 pm | |
| Управо. Мислим да је рецимо Јелен доста профитирао онда кад се Србија пласирала на светско првенство у фудбалу. Сваки сунцобран у сваком граду осим евентуално Паланке и других пиварских градова био је жут, до скора се лига звала Јелен супер лига а и данас је тако зовемо иако не знам да ли је Апатинска пивара спонзор и даље. Као што многи кажу Лав куп Србије То што су ставили Јездића у рекламе ми је рецимо | |
|
| |
marko celarevo
Број порука : 42 Join date : 03.08.2014 Локација : Челарево
| Naslov: Re: Lav ili Jelen? Pon Apr 24, 2017 3:56 pm | |
| Drago mi je stvarno sto vidim da Palancani ne daju na Lav Kad su u okviru 2. ili 3. lige igrali Backa i CSK iskreno to nisam dozivljavao kao neki derbi iako su lokalni mediji zeleli to da predstave tako. Ne postoji rivalstvo niti treba da postoji u nasoj opstini, vise je to neko prijateljsko rivalstvo. Backa je oduvek bila najveci klub u opstini cak i u vreme posrtanja jer tu je bilo ono bitnije cak i od istorije a to je publika, u okviru cetvrte lige dodjem na Backu protiv recimo Mladosti iz Turije u ne previse bitnoj utakmici a na stadionu 400 gledalaca i bezbroj komentara na internet portalima. CSK je najveci klub u opstini posle Backe naravno a odmah iza rekao bih Vojvodina iz Tovariseva iako ce se ljudi iz Obrovca mozda uvrediti Inace sto se tice piva ko zeli da poseti Lavov muzej on radi cetvrtkom od 14-16 casova i ulaz je besplatan. Pivara bi morala po Palanci da "istera" Jelen ne znam gde ga sve ima ali znam da u "burencetu" kolo vodi Jelen iako je kultni lokal u pitanju. Irish pub ima Lav i nekako mi je bas kulturica tamo sesti kraj magistralno puta u njihovu bastu bas ono kulturica | |
|
| |
Marko 89
Број порука : 114 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: Lav ili Jelen? Uto Apr 25, 2017 1:02 pm | |
| Cak i Stela koristi kukuruznu krupicu danas sam gledao na flasi sastav. Ako je Lav zaista izbacio kukuruznu krupicu onda je to stvarno veliki plus jer od nje boli glava a menja i ukus piva. Zaista ovaj novi Lav je prva liga. | |
|
| |
Шоне
| Naslov: Re: Lav ili Jelen? Sub Apr 29, 2017 2:12 pm | |
| Да видимо ко је број један Сва три су испробана. Јелен и Зајечарско 4.5 %, Лав 5.0 % алкохола. Једини не садржи крупицу и једини на етикети има комплетан састав за разлику од прва два. Једини има пун укус пива за разлику од прва два која подсећају на пиво са додатком воде мени испод 5.0 није пиво. Чак је и Лав ослабио некада је био 5.2. Ипак мислим да је тренутно наше најбоље пиво јер сам последњих дана пробао готово сва домаћа пива. Лав пивара је направила велики искорак избацивањем серије 125 година пиваре у Челареву и уклањањем кукурузне крупице па мислим да уз појачан маркетинг и јака улагања у исти могу далеко догурати народ препознаје квалитет посебно што је цена домаћих пива ту негде. Упоредио сам и Лав са натписом НОВО као и оно претходно са овим 125 разлика је велика. За који месец више неће бити старог контигента и биће само новије варијанте тако да ЛАВ Марко Челарево јел истина да је из пиваре најурен технолог који је зезнуо ствар и да је доведен човек који је пре много година радио у пивари? | |
|
| |
nagib
Број порука : 875 Join date : 08.11.2015
| Naslov: Re: Lav ili Jelen? Pet Maj 05, 2017 7:42 am | |
| Evo ubedili ste me i popio sam nekoliko komada ovog novog lava i ne boli me glava Čak nisam ni gladan dobar je a doklen ? videćemo nekako mislim da neće dugo .... Čim reklame sJaše sa televizije mislim i da će kvalitet opet ići doleeee.... biznis je to.... navučeš raju a onda opet po starom. Ipak je tona kukuruzne krupice xxx puta jeftinija od hmelja | |
|
| |
NikolaRadjenovic
Број порука : 173 Join date : 11.08.2014 Локација : Стадион Славко Малетин Вава!
| Naslov: Re: Lav ili Jelen? Ned Maj 07, 2017 9:55 am | |
| Dobar je nema sta, glava ne boli a bas dobro osvezi. E sad koliko ce dugo drzati kvalitet videcemo. | |
|
| |
Шоне
| Naslov: Re: Lav ili Jelen? Ned Maj 07, 2017 10:49 am | |
| Кад год видим ову тему попио бих једно-два Лава Или Димину лозу http://musicarenje.forumotion.com/t1034p25-jelen-ili-lav Анкета слична нашој на некад познатом а данас мртвом форуму Мушичарење. И ту Лавчина шије рогоњу мада је узорак још мањи | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lav ili Jelen? | |
| |
|
| |
| Lav ili Jelen? | |
|