| Mile o kakvoj prevari je rec koju igru igrate? | |
|
+7Neko nagib MarjanRnic Gogi miletesic01 Ventilvoje Miki Veliki 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Mile o kakvoj prevari je rec koju igru igrate? Pon Jun 06, 2016 10:49 pm | |
| Bravo Mile ,sve si tacno rekao . Mene iskljucivo interesuje da super ligu igra FK Backa a ne OFK Backa (mada je mnogima to svejedno bitno je da je super liga ) ... Godinu dana radimo na tome da se FK Backoj vrati status koji ima od 1945.g i zato molim sve sa foruma ako pravno ne shvataju situaciju da pitaju da bi im se pojasnilo .jer statusna promena pripajanje figurativno ima znacenje kao brak ,udjete u njega i kada dodje do rastave (ponistenja pripajanja ) svako nastavlja odvojeno da zivi sa svim pravima i obavezama s tim sto se pravi podela prava i obaveza a u ovom slucaju OFK Backa je usla u super ligu takmicarskim rezultatom sa igracima koji su dosli i registrovani iz FK Backe i svi iz OFK Backe su se slozili i pismeno potvrdili da sva prava iz ulaska u super ligu prepustaju FK Backoj ... Nadam se da je sada svima sve jasno a u slucaju da neki organ donese Odluku da se superliga mora igrati pod imenom OFK Backa takva Odluka se mora postovati a ja sam blizu Odluke da ne budem deo tog tima koji ce biti u klubu ,ne zato sto ne volim nekoga iz OFK Backe vec zato sto bi to bilo "silovanje prava " i stvaranje vestacke tvorevine ... Verujem da ce organi FSS doneti pravednu odluku i mesto u super ligi kroz ostvareni takmicarski rezultat verifikovati FK Backoj a ne OFK Backoj . | |
|
| |
nagib
Број порука : 875 Join date : 08.11.2015
| Naslov: Re: Mile o kakvoj prevari je rec koju igru igrate? Uto Jun 07, 2016 12:32 am | |
| Slika je dovoljna.... O kakvom ti klubu Miki pričaš ? Zaboravi Dinamo !! On više ne postoji ....... | |
|
| |
Miki Veliki
Број порука : 134 Join date : 30.08.2015
| Naslov: Re: Mile o kakvoj prevari je rec koju igru igrate? Uto Jun 07, 2016 8:33 am | |
| Za razliku od vas Palancana mi Pancevci imamo obraz. Da je ovo istina ja bih odmah napustio forum casno! Medjutim vi ste objavili vec da je kraj i da cete igrati superligu pod imenom FK Backa a jos nije zavrsen ceo proces koliko sam razumeo?
Ventilmire kao sto vidis nista nisam izmislio jer ja to ne radim samo sam jedan od bolje obavestenih ljudi u Vojvodini+BG kada je u pitanju fudbal o svakom fudbalskom klubu imam informacije kao da sam clan uprave. Ako zaista budete FK Backa onda si ti Marjane svemocan i ne bih zbog svog obraza vise ucestvovao na forumu jer sam govorio da je to nemoguce! | |
|
| |
Neko
Број порука : 392 Join date : 08.09.2014
| Naslov: Re: Mile o kakvoj prevari je rec koju igru igrate? Uto Jun 07, 2016 11:51 am | |
| Miki pa stvarno jel imaš nešto drugo da radiš u životu ili samo da se baviš Bačkom? | |
|
| |
nagib
Број порука : 875 Join date : 08.11.2015
| Naslov: Re: Mile o kakvoj prevari je rec koju igru igrate? Uto Jun 07, 2016 12:57 pm | |
| | |
|
| |
Vojvoda
Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
| Naslov: Re: Mile o kakvoj prevari je rec koju igru igrate? Sre Jun 08, 2016 5:38 pm | |
| http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/35250/karpov-backa-ce-igrati-u-super-ligi Svaka cast upravi uradjeno je najbolje moguce resenje Sto kaze Karpov ma sta mislio o njemu zli jezici! :D FK BACKA kao i uvek! Alal vera ljudi! Mile skidam kapu sto mislite o svakoj sitnici o svakom detalju dosli smo do toga da navijaci bukvalno ne moraju da govore svoje zelje vi bukvalno radite onako kako bi trebalo da se radi nase je samo da pozdravimo sve to! Pitam se jel realno da cela ova pozitivna prica se desava sa nasom Backom Od toliko klubova konacno je dosao red i na nase plave. | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Mile o kakvoj prevari je rec koju igru igrate? Čet Jun 09, 2016 2:20 am | |
| | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: Mile o kakvoj prevari je rec koju igru igrate? Čet Jun 09, 2016 4:32 am | |
| | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: Mile o kakvoj prevari je rec koju igru igrate? Čet Jun 09, 2016 4:49 am | |
| Odlično, svaka čast. | |
|
| |
Daki86
Број порука : 135 Join date : 07.08.2014
| Naslov: Re: Mile o kakvoj prevari je rec koju igru igrate? Čet Jun 09, 2016 7:38 am | |
| Alal vera alal vera | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Mile o kakvoj prevari je rec koju igru igrate? | |
| |
|
| |
| Mile o kakvoj prevari je rec koju igru igrate? | |
|