| Forumska kafana "Backa" | |
|
+44Danac Zttq ZivJeFudbalUmroNije miletesic01 maurinjo Admin 1986Nenad bossmita Pera Ventilvoje nagib Киламанија LjubiteljFudbala vox populi Sloboda Ili Ništa Uzice11 SrpskiIlokBP NemirnaBacka Nikola Petrovic BG marko celarevo NikolaRadjenovic PLAVOGARDISTA Daka5 Gajdobra87 Carapan Miki Veliki ZvoneSampione Crveni Djavoli KG JovanRaskovic Joca Nervno Vojvoda aimar MarjanRnic Шоне Daki86 x-man grnja DimaBP napredBacka dunavska76neman Gogi patriota-pancevo Kleka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Okt 12, 2015 11:29 am | |
| - Nikola Petrovic BG ::
- Ventilslave dobro si upamtio drago mi je da neko makar nesto cita a ne da odmah krene sa uvredama i to na licnoj osnovi, na osnovi fizickog izgleda i tako dalje. Ja sam pobedu protiv Napretka cestitao i rekao da je to podvig ali mi je neko obrisao komentar od vasih administratora, moguce zato sto dolazim iz Beograda.
Postovani Nikola to sigurno nije razlog ,sta ima veze ko je odakle .!? ako se tako budemo delili nece niko preostati ,razlicitost treba da nas spaja a ne razdvaja :D Nosite ime veliko kralja Crne Gore | |
|
| |
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Okt 12, 2015 11:30 am | |
| Drugi bi ti sbe obrisali, nema veze odakle si vec tvoj omalovazacki pristup prema klubu i Palanci. | |
|
| |
Nikola Petrovic BG
Број порука : 20 Join date : 12.10.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Okt 12, 2015 11:33 am | |
| Ti koji bi me obrisali su sovinisti koji ne mogu da podnesu ISTINU! Vi takodje cenzurisete ali ne mnogo kao neki kojima sam istinu sasuo u lice! | |
|
| |
MarjanRnic
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Okt 12, 2015 11:36 am | |
- Ti koji bi me obrisali su sovinisti koji ne mogu da podnesu ISTINU! Vi takodje cenzurisete ali ne mnogo kao neki kojima sam istinu sasuo u lice!
Nikola vi ste iz BG .? u kom delu grada zivite .? | |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Okt 12, 2015 11:37 am | |
- Ti koji bi me obrisali su sovinisti koji ne mogu da podnesu ISTINU! Vi takodje cenzurisete ali ne mnogo kao neki kojima sam istinu sasuo u lice!
Kao prvo posto si Srbin iako si dodjos u BG jer su Petrovici iz CG (ovo je samo odgovor na tvoje pisanje o Bosancima) ne moze da se radi o sovinizmu tako nemoj ispaljivati jake fraze ako ne znas pravo znacenje istih, ti si sasuo samo gomilu uvreda na FB stranici. Sovinizam se ispoljava u odnosu izmedju pripadnika dva naroda osim ako se osecas kao Crnogorac onda se moze raditi o sovinizmu. | |
|
| |
Nikola Petrovic BG
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Okt 12, 2015 11:41 am | |
| Marjane otac mi je sa Bezanijske kose a majka sa Vracara. x-man ja nisam dodjos ja sam starosedeoc Beograda ko zna koje koleno po redu. Sto se tice Bosanaca moje je pravo da ih ne volim jer ih je mnogo u Beogradu a i kod vas a sto se tice Petrovica nije tacno da su svi iz Crne Gore davnim poreklom ima mnogo iz Metohije, Hercegovine cak i onih koji su oduvek u Sumadiji i koji su u Beograd dosli pre koji vek ali da ti ne pricam sad o svemu tome. | |
|
| |
MarjanRnic
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Okt 12, 2015 11:45 am | |
- Marjane otac mi je sa Bezanijske kose a majka sa Vracara. x-man ja nisam dodjos ja sam starosedeoc Beograda ko zna koje koleno po redu. Sto se tice Bosanaca moje je pravo da ih ne volim jer ih je mnogo u Beogradu a i kod vas a sto se tice Petrovica nije tacno da su svi iz Crne Gore davnim poreklom ima mnogo iz Metohije, Hercegovine cak i onih koji su oduvek u Sumadiji i koji su u Beograd dosli pre koji vek ali da ti ne pricam sad o svemu tome.
razumem te sto volis Beograd ali ne mozemo svi da zivimo tamo , :D Imamo samo ovu jednu otadzbinu i trebamo je voleti najvise na svetu ziveli u gradu na selu ili cak u Palanci ...znas ima jedan vic koji kaze da je bog stvorio selo i grad a djavo Palanku hahahah zato smo mi ovako zaguljeni i ostrasceni da udjemo u JSL :D | |
|
| |
Nikola Petrovic BG
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Okt 12, 2015 11:46 am | |
| I da igrate JSL u Novom Sadu :D | |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Okt 12, 2015 11:47 am | |
- Marjane otac mi je sa Bezanijske kose a majka sa Vracara. x-man ja nisam dodjos ja sam starosedeoc Beograda ko zna koje koleno po redu. Sto se tice Bosanaca moje je pravo da ih ne volim jer ih je mnogo u Beogradu a i kod vas a sto se tice Petrovica nije tacno da su svi iz Crne Gore davnim poreklom ima mnogo iz Metohije, Hercegovine cak i onih koji su oduvek u Sumadiji i koji su u Beograd dosli pre koji vek ali da ti ne pricam sad o svemu tome.
To je bas zanimljivo svi ste starosedeoci, Beograd je pre Srpskog bio madjarski grad, juzna kapija Ugarske a ne verujem nesto da je u njemu ziveo visok procenat Slovenskog zivlja. I Petrovici iz Metohije su poreklom iz CG kao i dobar deo cele Metohije, to je isto kao sa ovim nasim Lalama ne mogu da prihvate da su dodjosi i oni prvo masovnije naseljavanje Srba na Prostore Vojvodine pocinje sa padom Despotovine u 15 veku | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Pon Okt 12, 2015 11:48 am | |
| Opa, eto, sretoh jubilarnog desetomilionitog BG starosedeoca na netu. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" | |
| |
|