Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lajkujte nasu fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/fkbacka.bp

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Forumska kafana "Backa"

Ići dole 
+44
Danac
Zttq
ZivJeFudbalUmroNije
miletesic01
maurinjo
Admin
1986Nenad
bossmita
Pera
Ventilvoje
nagib
Киламанија
LjubiteljFudbala
vox populi
Sloboda Ili Ništa
Uzice11
SrpskiIlokBP
NemirnaBacka
Nikola Petrovic BG
marko celarevo
NikolaRadjenovic
PLAVOGARDISTA
Daka5
Gajdobra87
Carapan
Miki Veliki
ZvoneSampione
Crveni Djavoli KG
JovanRaskovic
Joca
Nervno
Vojvoda
aimar
MarjanRnic
Шоне
Daki86
x-man
grnja
DimaBP
napredBacka
dunavska76neman
Gogi
patriota-pancevo
Kleka
48 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100  Sledeći
AutorPoruka
Ventilvoje

Ventilvoje

Број порука : 1499

Forumska kafana "Backa" - Page 53 Empty
PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 53 Icon_minitimeNed Okt 11, 2015 1:27 pm

miletesic01 ::
dunavska76neman ::
Ventilslave dobru si poentu pogodio sa ovom pricom o prodaji igraca. Jako je lose davati igrace konkurentima. Setimo se Bate Kan Kana i tadasnje FK Vojvodine koja nije prodavala igrace bg blizancima jer ih je smatrala direktnim rivalima nazalost nakon Batine smrti nije nastavljena ta tradicija. Tada su svi postovali Vosu iako se znalo da ne mogu do titule zbog mnogo cega ali bili us ozbiljan klub i jedini koji su se direktno suprostavili blizancima. Backa to nece biti, ipak nismo ta velicina ali slazem se sa tobom.
da mozda nam se Ivelja vrati u zimu
:D

haha to bi bilo super pojacanje naravno, ali mozda se uvredio jer sam mu vikao da je pi"ka prodana :DD

mada vidim da ga je zabolelo kada sam mu rekao"zar nisi dovoljno para zaradio po Sloveniji, nego moras i kod ovih da ides", onda me pogledao onako....:D :D mozda ce se vratiti iz grize savesti haha
Nazad na vrh Ići dole
miletesic01

Број порука : 1695

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 53 Icon_minitimeNed Okt 11, 2015 1:29 pm

Ventilslav ::
miletesic01 ::
dunavska76neman ::
Ventilslave dobru si poentu pogodio sa ovom pricom o prodaji igraca. Jako je lose davati igrace konkurentima. Setimo se Bate Kan Kana i tadasnje FK Vojvodine koja nije prodavala igrace bg blizancima jer ih je smatrala direktnim rivalima nazalost nakon Batine smrti nije nastavljena ta tradicija. Tada su svi postovali Vosu iako se znalo da ne mogu do titule zbog mnogo cega ali bili us ozbiljan klub i jedini koji su se direktno suprostavili blizancima. Backa to nece biti, ipak nismo ta velicina ali slazem se sa tobom.
da mozda nam se Ivelja vrati u zimu
:D

haha to bi bilo super pojacanje naravno, ali mozda se uvredio jer sam mu vikao da je pi"ka prodana :DD

mada vidim da ga je zabolelo kada sam mu rekao"zar nisi dovoljno para zaradio po Sloveniji, nego moras i kod ovih da ides", onda me pogledao onako....:D :D mozda ce se vratiti iz grize savesti haha
mozda dobar je on covek bolje receno pravi lik :D
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 53 Icon_minitimeNed Okt 11, 2015 1:33 pm

Inace jel Ivelja mozda sa Partizana? Ja mislim da ga se secam kada smo bili klinci, njegova faca mi je vise nego poznata od davnina,ali nisam siguran da li je odatle ili je ziveo u Gajdobri...

Nazad na vrh Ići dole
miletesic01

Број порука : 1695

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 53 Icon_minitimeNed Okt 11, 2015 1:34 pm

Ventilslav ::
Inace jel Ivelja mozda sa Partizana? Ja mislim da ga se secam kada smo bili klinci, njegova faca mi je vise nego poznata od davnina,ali nisam siguran da li je odatle ili je ziveo u Gajdobri...

iz Gajdobre je ali je u Palanci zavrsio srednju ekonomsku skolu :D
Nazad na vrh Ići dole
Ventilvoje

Ventilvoje

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 53 Icon_minitimeNed Okt 11, 2015 1:38 pm

Onda mi je to neki drugi lik sto jako lici na njega u secanju :D

Postoji li mogucnost da na zimu mozda i Vukanovica vratimo ili njegov tata i dalje hoce da mu sin ima duplo vecu platu od ostalih Backinih igraca? Mislim da ce i njegovom tati biti jasno da ce mu sin vise biti na "radaru" ako bude igrao u jsl sa Backom.
Nazad na vrh Ići dole
Miki Veliki

Miki Veliki

Број порука : 134

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 53 Icon_minitimeNed Okt 11, 2015 1:47 pm

Marjane ko u upravi Backe moze najvise da popije? bounce
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

Број порука : 1368
Локација : Backa Palanka

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 53 Icon_minitimeNed Okt 11, 2015 1:49 pm

Miki Veliki ::
Marjane ko u upravi Backe moze najvise da popije? bounce
Lazija moze da popije 72 coca-cole za tri cetiri sata a mi svi ostali su verovatno zbog godina jako tanki u trosenju alkohlnih pica :D nekada se moglo a sada po malo :D
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 53 Icon_minitimeNed Okt 11, 2015 1:51 pm

cestitke na pobedi Borca iz Sakula Miki tebi i prijatelju ,samo napred :D
Nazad na vrh Ići dole
Miki Veliki

Miki Veliki

Број порука : 134

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 53 Icon_minitimeNed Okt 11, 2015 1:52 pm

Znaci zreli ste za penziju? :D

Marjan Rnic - cestitke na pobedi Borca iz Sakula Miki tebi i prijatelju ,samo napred

E sad si bezobrazan :D :D
Kolega je izdigao ekipu kao niko a baksuz dobio u kupu Pancevacki Dinamo ni manje ni vise Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
MarjanRnic

MarjanRnic

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 53 Icon_minitimeNed Okt 11, 2015 1:55 pm

Miki Veliki ::
Znaci zreli ste za penziju? :D

Marjan Rnic - cestitke na pobedi Borca iz Sakula Miki tebi i prijatelju ,samo napred  

E sad si bezobrazan :D :D
Kolega je izdigao ekipu kao niko a baksuz dobio u kupu Pancevacki Dinamo ni manje ni vise Embarassed
on je sportista i to ce podneti onako kako i treba ,profesionalno . :D
Nismo jos za penziju nego se ne takmicimou o alkoholu mi smo nekako vise zxa fudbal i super ligu hahahaha
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Forumska kafana "Backa"   Forumska kafana "Backa" - Page 53 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Forumska kafana "Backa"
Nazad na vrh 
Strana 53 od 100Idi na stranu : Prethodni  1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100  Sledeći
 Similar topics
-
» Forumska kafana "Backa"
» Fitnes kafana
» Sajt FK Backa
» Marketing FK Backa
» Partizan-Backa 2.9.2018. 21:00

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Forum :: FK Backa-
Skoči na: