| 29. kolo: FK Kolubara - FK BACKA | |
|
+16juznjaci01 LjubiteljFudbala Neko majstorBP Напред Бачка Nervno Marko 89 Gogi x-man DimaBP Uros Urke miletesic01 patriota-pancevo vlada budala Daki86 Admin 20 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: 29. kolo: FK Kolubara - FK BACKA Ned Maj 17, 2015 2:53 pm | |
| | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| |
| |
vlada budala
Број порука : 85 Join date : 31.07.2014 Локација : Gde i Backa!
| Naslov: Re: 29. kolo: FK Kolubara - FK BACKA Ned Maj 17, 2015 3:12 pm | |
| Hahahahahahaah!!!!!!
Dobra je prosla sezona bila nista sladje nego kad se iscekivao rezultat iz Sida meni nije bilo svejedno iskreno i nekako sam mislio da ce Dinamo dati taj gol kako tako na silu u poslednjim minutama medjutim i nas je sreca jednom pogledala!!!!!!
Jako neocekivano smo se nasli u visoj ligi!!!!!!!!!! | |
|
| |
Bujak
Број порука : 1 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: 29. kolo: FK Kolubara - FK BACKA Ned Maj 17, 2015 6:35 pm | |
| Nakon ove utakmice sa Kolubarom budite srecni ako budete imali 200-250 gledalaca sa Slobodom sve se zna pustate zadnje dve i Slobodu necete pobediti da i vas ne bi savez pritegao mora se tako.Pozdrav iz Beograda neutralan sam po ovom pitanju inace sam obican navijac jednog superligasa.I svi ostali su isto tako morali bas kao i vi gde god je bilo rezultatske vaznosti.Mislim da ste jako lep tim sastavili i steta je sto niste imali ambicije za superligu vi ste mi uz Slogu Kraljevacku,Slobodu iz Uzica i Macvu iz Sabca najdrazi u ovoj ligi.Jedini klub iz grada sa manje od 40 000 stanovnika je Backa i Radnicki iz Pirota koji je u trecoj ligi ali je isto.Imaju tu jos neki naprimer ugaseni Srem ali ne Donji Srem nego Srem iz Sremske Mitrovice isto manje od 40 000 stanovnika grad ali zbog mnogo cega bih voleo Srem kao jedini predstavnik Sremske regije u superligi i Proleter iz Zrenjanina podrazumeva se uz Spartak i Vojvodinu.Pet klubova iz Vojvodine,dva iz Beograda i ostatalih 9 iz "centralne" Srbije.Steta zaista sto niste hteli ove sezone gore jer sledece sezone samo 2 kluba idu u superligu ukida se baraz ne znam koliko ste obavesteni tako da nemate nikakve sanse nazalost.Uvek se pojave neki kandidati.Stvarno nemam nista protiv vas ali ja smem da se zakunem da ste ove dve utakmice pustili jer imam proverene ljude od kojih sam cuo. | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: 29. kolo: FK Kolubara - FK BACKA Pon Maj 18, 2015 2:09 am | |
| Uzivacu kada mi se posle utakmice sa Slobodom budete izvinjavali :D | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: 29. kolo: FK Kolubara - FK BACKA Pon Maj 18, 2015 2:13 am | |
| Ako na sos kanalu budete odgledali snimak utakmice iz Lazarevca i golove koji su dali a posebno prva dva sve ce vam biti jasno i vise necete nikad reci da smo prodali utakmicu ,nisam hteo ovo da napisem ali vas molim posle pregleda kola da me pitate kako je prosla utakmica . | |
|
| |
Admin Admin
Број порука : 92 Join date : 23.07.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: 29. kolo: FK Kolubara - FK BACKA Pon Maj 18, 2015 8:13 am | |
| - miletesic01 ::
- Uzivacu kada mi se posle utakmice sa Slobodom budete izvinjavali :D
Bilo bi u redu! :D | |
|
| |
juznjaci01
Број порука : 21 Join date : 16.05.2015
| Naslov: Re: 29. kolo: FK Kolubara - FK BACKA Pon Maj 18, 2015 12:55 pm | |
| - Admin ::
- miletesic01 ::
- Uzivacu kada mi se posle utakmice sa Slobodom budete izvinjavali :D
Bilo bi u redu! :D Ja kao Leskovčanin mislim da Sloboda kao grad zaslužuje pre Moravca da ostane u ligu.Gledao sam Moravac ove sezone i tvrdim da ima jaču ekipu i od Slobode i Kolubare,Sindje,Bežanije,BSK.I to dosta jaču, da su imali ovu ekipu u jesenjem delu, bili medju prvih 8 timova. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 29. kolo: FK Kolubara - FK BACKA | |
| |
|
| |
| 29. kolo: FK Kolubara - FK BACKA | |
|