| Za koga navijaju Palancani? | |
|
+23Bane DimaBP NemirnaBacka Joca Sloboda Ili Ništa Гробари Каћ Pera Marko Radic Симана БП Daki86 patriota-pancevo КзеФ89 LjubiteljFudbala Gogi sportista Vojvoda Danac Шоне grnja vlada budala dunavska76neman NikolaRadjenovic Rale BP 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: Za koga navijaju Palancani? Uto Okt 13, 2015 6:47 am | |
| То би могло да се реши неком монтажном трибиницом и полицијом око "делија". Не дирати нас са истока који смо ту и кад је киша и кад пржи сунце! | |
|
| |
Daki86
Број порука : 135 Join date : 07.08.2014
| Naslov: Re: Za koga navijaju Palancani? Uto Okt 13, 2015 9:33 am | |
| Ova utakmica ce dobrim delom pokazati za koga navijaju Palancani. Stize nam klub sa najvise navijaca. Sad ce se pokazati ko zaista voli Backu. Optimista sam. | |
|
| |
MilicaMartic92
Број порука : 6 Join date : 07.04.2015
| Naslov: Re: Za koga navijaju Palancani? Čet Okt 15, 2015 5:01 pm | |
| Gradski fudbalski klub u Backoj Palanci se zove Backa i logicno je da se navija za Backu. Svi ostali dodju i prodju kao sto ce i Zvezda za koji dan ali Backa ostaje. Tu su ljudi koji je gledaju nevezano za protivnika i nevezano za uspehe a takve najvise cenim. Lako je navijati za pobednike. Najbolji su plavi. | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: Za koga navijaju Palancani? Čet Okt 15, 2015 11:15 pm | |
| - MilicaMartic92 ::
- Gradski fudbalski klub u Backoj Palanci se zove Backa i logicno je da se navija za Backu. Svi ostali dodju i prodju kao sto ce i Zvezda za koji dan ali Backa ostaje. Tu su ljudi koji je gledaju nevezano za protivnika i nevezano za uspehe a takve najvise cenim. Lako je navijati za pobednike. Najbolji su plavi.
Svaka ti je ka u Njegoša. Bravo Milice! | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: Za koga navijaju Palancani? Sre Okt 28, 2015 10:19 pm | |
| Za Bačku. Jučerašnja utakmica sa Zvezdom je to definitivno pokazala. Pribojavao sam se da će mnogo Palančana navijati za Zvezdu ali sam se na svu sreću prevario. | |
|
| |
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: Za koga navijaju Palancani? Čet Okt 29, 2015 3:40 am | |
| To mi je i drug iz Novog Sada rekao kada sam mu poslao snimak gola. Kaze on i za Vosu ne navija toliko Novosadjana kada igraju sa blizancima, kao sto kod vas Palancani navijaju za lokalni klub. | |
|
| |
PLAVOGARDISTA
Број порука : 234 Join date : 23.09.2015
| Naslov: Re: Za koga navijaju Palancani? Čet Okt 29, 2015 4:03 am | |
| Neka oni Pancevci cuveni vide za koga navija BP. | |
|
| |
NikolaRadjenovic
Број порука : 173 Join date : 11.08.2014 Локација : Стадион Славко Малетин Вава!
| Naslov: Re: Za koga navijaju Palancani? Čet Okt 29, 2015 7:41 am | |
| - Pera ::
- Za Bačku. Jučerašnja utakmica sa Zvezdom je to definitivno pokazala. Pribojavao sam se da će mnogo Palančana navijati za Zvezdu ali sam se na svu sreću prevario.
Preko na istocnoj tribini Palancana nije bilo ni 100. Koliko je uspela da skupi "familija bp" toliko ih je tamo otislo organizovano i to je to. Na zapadu samo pojedinci i to je pitanje da li su svi iz BP, cisto sumnjam. S obzirom da u Palanci ima vise Zvezdasa siguran sam da je Partizan gostovao komotno bi 80-90 % stadiona bilo uz plave. Cela opstina je uz plave! | |
|
| |
JovanRaskovic
Број порука : 56 Join date : 18.10.2014 Локација : Indjija
| Naslov: Re: Za koga navijaju Palancani? Sub Nov 07, 2015 11:49 am | |
| - Pera ::
- Za Bačku. Jučerašnja utakmica sa Zvezdom je to definitivno pokazala. Pribojavao sam se da će mnogo Palančana navijati za Zvezdu ali sam se na svu sreću prevario.
Od srca mi je drago sto je tako zaista. Kod nas stanje nije bilo zadovoljavajuce kad smo igrali sa njima jer su i Zvezdasi i Partizanovci bili ubedljiva vecina na svim tribinama. Kad je Zvezda gostovala bukvalno niko nije navijao za Indjiju. Jako je tuzno videti ljude iz Indjije kako navijaju protiv kluba iz svog grada Ne dajte se kad imate toliko prostora za napredak u smislu kluba i u smislu simpatizera. | |
|
| |
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: Za koga navijaju Palancani? Sub Sep 24, 2016 4:31 pm | |
| Све масовније за БАЧКУ Клуб мора бити стабилан наредни период, маркетинг што јачи и имамо све предиспозиције да ускоро више од две трећине стадиона бодри БАЧКУ и против бг близанаца ма како то нереално звучало. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Za koga navijaju Palancani? | |
| |
|
| |
| Za koga navijaju Palancani? | |
|