| 8. kolo: FK Sindelic (BG) - FK BACKA | |
|
+20LjubiteljFudbala vlada budala UziceFF Vojvoda zarupski Sloboda Ili Ništa x-man srdjan bp Daki86 Шоне DimaBP Rale BP MarjanRnic Gogi napredBacka BraneBP sportista dunavska76neman NikolaRadjenovic Kleka 24 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Kleka
Број порука : 309 Join date : 24.07.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: 8. kolo: FK Sindelic (BG) - FK BACKA Čet Okt 02, 2014 10:13 am | |
| Sindjelic - BACKA, subota 4. oktobar 15:00, stadion u Beogradu.
Poslednji izmenio Kleka dana Pet Okt 10, 2014 9:55 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
NikolaRadjenovic
Број порука : 173 Join date : 11.08.2014 Локација : Стадион Славко Малетин Вава!
| Naslov: Re: 8. kolo: FK Sindelic (BG) - FK BACKA Čet Okt 02, 2014 10:27 am | |
| Nadam se da necemo odigrati kukavicki i na ovom gostovanju. Ako su do sad uzeli 4 boda u 7 kola zasto da ih ne napadnemo tamo? Sta to ima da izgubimo? | |
|
| |
dunavska76neman
Број порука : 239 Join date : 25.07.2014
| Naslov: Re: 8. kolo: FK Sindelic (BG) - FK BACKA Čet Okt 02, 2014 10:31 am | |
| @NikolaRadjenovic bas tako al znas Trivu i njegovu nadaleko cuvenu taktiku | |
|
| |
sportista
Број порука : 64 Join date : 03.08.2014
| Naslov: Re: 8. kolo: FK Sindelic (BG) - FK BACKA Čet Okt 02, 2014 10:36 am | |
| - dunavska76neman ::
- @NikolaRadjenovic bas tako al znas Trivu i njegovu nadaleko cuvenu taktiku
Ja sam mislio da se nesto promenilo kad je sezona pocela i kad smo nakantali Slogu u Kraljevu a kasnije se ispostavilo da Sloga ni posle sedam kola nema ni jedan bod. I tamo smo se branili i golove dali posle kontri. U Novom Sadu i Bezaniji jednu sansu nismo stvorili, nismo ni probali i mislim da ovi momci mogu mnogo vise po svom kvalitetu. Naravno da ces izgubiti mec kad ne prelazis na protivnicku polovinu. Od silnih napada i sansi jedna mora proci. | |
|
| |
sportista
| Naslov: Re: 8. kolo: FK Sindelic (BG) - FK BACKA Čet Okt 02, 2014 10:42 am | |
| - NikolaRadjenovic ::
- Nadam se da necemo odigrati kukavicki i na ovom gostovanju. Ako su do sad uzeli 4 boda u 7 kola zasto da ih ne napadnemo tamo? Sta to ima da izgubimo?
I ja se pitam ali sa druge strane mozda tako i treba. Secamo se svi dobro Palica i 4 komada u nasoj mrezi. Ali Lazijina taktika je napadaj uvek i svuda. Dobili smo dva crvena kartona, gubimo 1:0 a Lazija sve karte u napad :D Sindjelic je nesto slabiji od dosadasnjih protivnika valjda se malo otvorimo, mislim da tamo imamo sanse za tri boda. | |
|
| |
dunavska76neman
Број порука : 239 Join date : 25.07.2014
| Naslov: Re: 8. kolo: FK Sindelic (BG) - FK BACKA Čet Okt 02, 2014 10:49 am | |
| Ja nekako nisam optimista kad se ide na stranu. kuci napasti iz sve snage a tamo sta uradimo, ko zna koliko puta sam Backu gledao na strani a na prste jedne ruke mogu izbrojati pobede. Bod nek uzmemo i mirna Backa. | |
|
| |
sportista
| Naslov: Re: 8. kolo: FK Sindelic (BG) - FK BACKA Čet Okt 02, 2014 10:53 am | |
| Bod kao metak samo verujem da ako odigramo kako znamo mozemo i do tri. | |
|
| |
BraneBP
Број порука : 38 Join date : 30.07.2014 Локација : Juzno-Backi okrug
| Naslov: Re: 8. kolo: FK Sindelic (BG) - FK BACKA Čet Okt 02, 2014 12:54 pm | |
| Мали Зечевић је одиграо полувреме, имам осећај да ће против Синђелића бити човек одлуке :D | |
|
| |
napredBacka
Број порука : 105 Join date : 04.08.2014
| Naslov: Re: 8. kolo: FK Sindelic (BG) - FK BACKA Čet Okt 02, 2014 2:49 pm | |
| sva tri boda hocu ja necu jedan necu dva 8) u subotu od starta napasti da im pokazemo ko je glavni cak i ako se budemo branili ako je zeka spreman imamo dobre sanse jer onda smo opasni iz kontri,steta je za lacarka sto nije dovoljno oporavljen da zaigra u tandemu za zekom kidali bi ove sezone,znamo svi kakav je lacarak borac na terenu.mec nazalost necu gledati ali pratim forum ako bude opet tekstualnog prenosa i cekam lepe iz bg-a.napred plavi | |
|
| |
Gogi
Број порука : 149 Join date : 14.09.2014
| Naslov: Re: 8. kolo: FK Sindelic (BG) - FK BACKA Čet Okt 02, 2014 3:51 pm | |
| Rekoh ja da imamo kvalitet .Dobro smo nanjulisi ovu pobedu i eto nas na cetvrtoj poziciji i bezimo od zone ispadanja.Dve jako bitne pobede smo vezali i sada bi ovaj "brejk" bilo jako dobro potvrditi protiv Macve.Bravo momci da se proslavi ovo veceras,mi navijaci hocemo sigurno :D.
Poslednji put izmenio Gogi dana Sub Okt 04, 2014 10:16 am, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 8. kolo: FK Sindelic (BG) - FK BACKA | |
| |
|
| |
| 8. kolo: FK Sindelic (BG) - FK BACKA | |
|