| 5. Kolo: FK BACKA - FK Sloga (PM) | |
|
+15Шоне x-man tebra bp DimaBP ajmo plavi majstorBP grnja vlada budala Vojvoda Напред Бачка Daki86 role bp Marko 89 Joca Kleka 19 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
ajmo plavi
Број порука : 4 Join date : 06.09.2014
| Naslov: Re: 5. Kolo: FK BACKA - FK Sloga (PM) Pet Sep 12, 2014 10:32 pm | |
| sinoc nas obradovali kosarkasi kao niko ajde plavi jos i vi.samo hrabro danas | |
|
| |
Vojvoda
Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
| Naslov: Re: 5. Kolo: FK BACKA - FK Sloga (PM) Sub Sep 13, 2014 10:39 am | |
| Sudija presele ti pare koje si dobio. Svaki dinar djubre placeno!!!!
| |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: 5. Kolo: FK BACKA - FK Sloga (PM) Sub Sep 13, 2014 10:41 am | |
| E tako se to radi na terenima gde sudija nikad nije dobio batine. Ovako može da se sudi samo u BP. Start kod prvog crvenog je bio ispred mene i nije postojao faul za drugi žuti karton. | |
|
| |
majstorBP
Број порука : 48 Join date : 29.07.2014
| Naslov: Re: 5. Kolo: FK BACKA - FK Sloga (PM) Sub Sep 13, 2014 10:52 am | |
| @Vojvoda, nego sta nego je primio pare isto kao i onaj na Bezaniji, pa nas kradu i kuci kako je tek u gostima.
Sudija stoko. Zadrzavam se da ne iznosim psovke jer ovo citaju i deca ali i stariji ljudi.
@DimaBP, slazem se za ovo sto si rekao. Suvise smo mirna i tolerantna publika ali sto je previse previse je. Sve i da nije bilo crvenih jasno je bilo da navlaci za njih.
I pored poraza i ne najbolje igre napred plavi, posle ovakvih kradja jos vise smo uz vas!!!
| |
|
| |
tebra bp
Број порука : 37 Join date : 01.08.2014
| Naslov: Re: 5. Kolo: FK BACKA - FK Sloga (PM) Sub Sep 13, 2014 11:02 am | |
| I kad gubimo i kad vodimo mi te volimo Ne znam samo hoce biti neki sudija suspendovan i dokle ce nas vise krasti? I treba da nas kradu Palancani kad smo takvi kakvi smo. Sudija olosu nek ti je na cast ali ako ima pravde od zonske lige neces dalje cerku ti jebem! | |
|
| |
Vojvoda
Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
| Naslov: Re: 5. Kolo: FK BACKA - FK Sloga (PM) Sub Sep 13, 2014 11:09 am | |
| Suspendovati? Jos ce ga i nagraditi... | |
|
| |
grnja
Број порука : 40 Join date : 05.09.2014
| Naslov: Re: 5. Kolo: FK BACKA - FK Sloga (PM) Sub Sep 13, 2014 11:14 am | |
| trebo sam mu razbiti glavudzu odvratnu jebem li mu sve da mu jebem | |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: 5. Kolo: FK BACKA - FK Sloga (PM) Sub Sep 13, 2014 11:21 am | |
| Da li smo mi to vec vidjeni za ispadanje? | |
|
| |
Шоне
Број порука : 370 Join date : 22.08.2014 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: 5. Kolo: FK BACKA - FK Sloga (PM) Sub Sep 13, 2014 11:23 am | |
| Био сам на истоку старт је био недалеко до мене, то видело црвеног није, буквално га није ни пипнуо а онај мајмун једва дочекао. Други црвени могао је и жути показати јер није последњи играч био али ту је имао право. Слога је играла грубо и прљаво као да су код куће, играч мислим четворка показао средњи прст истоку и публици где има и старијих људи и ништа. То тати свом нек покаже који га је тако васпитао.
Штета за ону стативу при 0-0 и комплетном тиму Бачке али ајмо даље.
Судија од срца се надам да ћеш завршити у некој кукуруз лиги.
| |
|
| |
Marko 89
Број порука : 114 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: 5. Kolo: FK BACKA - FK Sloga (PM) Sub Sep 13, 2014 11:35 am | |
| Dobro je sto su poceli sa ovim odmah od starta sezone. Dolina i Big Bul su tako na silu izbaceni a hoce i nas. Javor ima trojicu iza sebe, Radnik Tonceva lopovcinu, Metalac savez i mnogi drugi. Dzaba nam solidan tim koji je za gornji deo tabele kad nam ovo rade na nasem terenu. Poceli su da nas guraju kad dole nefudbalske radnje. Ja licno nisam zadovoljan igrom ali smo do kartona bili bolji od Sloge i vise napadali, stativa i jos par prodora. Nakon prvog crvenog vec nam je igra pala skroz, nismo cak ni pokusali da napadnemo isli smo na bod i na kraju dobili nista ali dobro sta je tu je.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 5. Kolo: FK BACKA - FK Sloga (PM) | |
| |
|
| |
| 5. Kolo: FK BACKA - FK Sloga (PM) | |
|