| PRELAZNI ROK I STUCNI STAB 2018-2019 | |
|
+8SirkBP DimaBP maurinjo borkorakic1 Ventilvoje Svaka vast miletesic01 MarjanRnic 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
MarjanRnic
Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: PRELAZNI ROK I STUCNI STAB 2018-2019 Ned Jun 03, 2018 11:34 pm | |
| Svako da ova tema ima prioritet svakog navijaca kluba i ovde ce biti kvalitetnih novina . Cilj je postavljen biti medju osam najboljih u Srbiji a to onda usmerava na put kojim moramo ici Uz posvecene ljude iz strucnog staba i kvalitet igraca se podrazumeva a na tome se danonocno radi za sada se imena ne otkrivaju dok se sve ne zavrsi i igrac ne potpise predugovor ili ugovor ...redovno cete biti izvestavani i ne samo o ovome vec i svim aktivnostima sportskog sektora i uprave kluba | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: PRELAZNI ROK I STUCNI STAB 2018-2019 Pon Jun 04, 2018 3:53 am | |
| | |
|
| |
Svaka vast
Број порука : 9 Join date : 09.03.2018
| Naslov: Re: PRELAZNI ROK I STUCNI STAB 2018-2019 Pon Jun 04, 2018 5:25 am | |
| | |
|
| |
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: PRELAZNI ROK I STUCNI STAB 2018-2019 Pon Jun 04, 2018 2:02 pm | |
| Bome za nas 300.000 evra nije nikako mala stvar. To znaci da bi smo mogli platiti neke iskusne i kvalitetne igrace poput Zivkovica da nas doguraju do plej ofa. Zivkovic je pun pogodak i najbolji defanzivac kojeg je Backa imala od kad je ja pratim. Ako udju pare od sponzora sve je mnogo lakse. | |
|
| |
miletesic01
| Naslov: Re: PRELAZNI ROK I STUCNI STAB 2018-2019 Pon Jun 04, 2018 9:31 pm | |
| - Ventilvoje ::
- Bome za nas 300.000 evra nije nikako mala stvar. To znaci da bi smo mogli platiti neke iskusne i kvalitetne igrace poput Zivkovica da nas doguraju do plej ofa. Zivkovic je pun pogodak i najbolji defanzivac kojeg je Backa imala od kad je ja pratim. Ako udju pare od sponzora sve je mnogo lakse.
Tacno je da Mesa pregovara sa Givovom oko godisnjeg sponzorstva u opremi a ne u novcu i zelim da taj posao zavrsi kako je i poceo uspesno a samim tim ce nam sve selekcije biti jednobrazno obucene ,nema novca vec opreme ali se onda oprema ne placa vec dobija kao sponzorstvo . Hvala Mesi na ovome sto radi i ja nikada nisam rekao da sam ja doveo Givovu u klub ,istine radi ja sam imamo ponudu od LEGEA a Mesa od Givove a onda smo u klubu procenili da je pametnije da on nastavi pregovore i realizuje Givovu a uslovi su skoro potpuno isti . Svaka Vast stvarno se cudim vasim komentarima o navodnim "uvaljivanjima u klub" razumem ja da vi volite vaseg brata ali to ne znaci da treba da budete nepristojni i rekao sam vam to sto ne volite mene ne znaci da treba da mrzite Backu .! na kraju krajeva sta ste vi dali ili ucinili za ovaj klub da bi nekome mogli da drzite predavanja.? | |
|
| |
Svaka vast
Број порука : 9 Join date : 09.03.2018
| Naslov: Re: PRELAZNI ROK I STUCNI STAB 2018-2019 Uto Jun 05, 2018 12:55 am | |
| - miletesic01 ::
- Ventilvoje ::
- Bome za nas 300.000 evra nije nikako mala stvar. To znaci da bi smo mogli platiti neke iskusne i kvalitetne igrace poput Zivkovica da nas doguraju do plej ofa. Zivkovic je pun pogodak i najbolji defanzivac kojeg je Backa imala od kad je ja pratim. Ako udju pare od sponzora sve je mnogo lakse.
Tacno je da Mesa pregovara sa Givovom oko godisnjeg sponzorstva u opremi a ne u novcu i zelim da taj posao zavrsi kako je i poceo uspesno a samim tim ce nam sve selekcije biti jednobrazno obucene ,nema novca vec opreme ali se onda oprema ne placa vec dobija kao sponzorstvo . Hvala Mesi na ovome sto radi i ja nikada nisam rekao da sam ja doveo Givovu u klub ,istine radi ja sam imamo ponudu od LEGEA a Mesa od Givove a onda smo u klubu procenili da je pametnije da on nastavi pregovore i realizuje Givovu a uslovi su skoro potpuno isti . Svaka Vast stvarno se cudim vasim komentarima o navodnim "uvaljivanjima u klub" razumem ja da vi volite vaseg brata ali to ne znaci da treba da budete nepristojni i rekao sam vam to sto ne volite mene ne znaci da treba da mrzite Backu .! na kraju krajeva sta ste vi dali ili ucinili za ovaj klub da bi nekome mogli da drzite predavanja.? Posto si verovatno jos uvek pijan ili mamuran kada dodjes sebi procitaj jos jednom moj komentar kada dodjes sebi. Poslednji deo mog komentara vezano za Kokezu je pitanje. Nadji mi u kometaru deo gde drzim nekome predavanje, cak bi i voleo da Kokeza udje u klub jer bi vam doneo sigurnost obzirom da si proslu polusezonu sa Zvezdanom napravio selekciju pojacanja Boze sacuvaj. Sreca pa ce se ove godine Marjan ukljuciti u selekciju igraca jer od tebe nema vajde, cela Palanka zna da si samo jedna obicna sahovska figura. | |
|
| |
borkorakic1
Број порука : 83 Join date : 15.07.2017
| Naslov: Prelazni rok Uto Jun 05, 2018 2:32 pm | |
| Ovo vredjanje Milennije zasluzio,cemu tolika mrznja prema coveku??? | |
|
| |
borkorakic1
Број порука : 83 Join date : 15.07.2017
| Naslov: Prelazni rok Uto Jun 05, 2018 2:37 pm | |
| Mile znate i sami da imate podrsku 99% ljudi! Samo napred u nove pobede! | |
|
| |
miletesic01
| Naslov: Re: PRELAZNI ROK I STUCNI STAB 2018-2019 Sre Jun 06, 2018 12:39 am | |
| - Svaka vast ::
- miletesic01 ::
- Ventilvoje ::
Tacno je da Mesa pregovara sa Givovom oko godisnjeg sponzorstva u opremi a ne u novcu i zelim da taj posao zavrsi kako je i poceo uspesno a samim tim ce nam sve selekcije biti jednobrazno obucene ,nema novca vec opreme ali se onda oprema ne placa vec dobija kao sponzorstvo . Hvala Mesi na ovome sto radi i ja nikada nisam rekao da sam ja doveo Givovu u klub ,istine radi ja sam imamo ponudu od LEGEA a Mesa od Givove a onda smo u klubu procenili da je pametnije da on nastavi pregovore i realizuje Givovu a uslovi su skoro potpuno isti . Svaka Vast stvarno se cudim vasim komentarima o navodnim "uvaljivanjima u klub" razumem ja da vi volite vaseg brata ali to ne znaci da treba da budete nepristojni i rekao sam vam to sto ne volite mene ne znaci da treba da mrzite Backu .! na kraju krajeva sta ste vi dali ili ucinili za ovaj klub da bi nekome mogli da drzite predavanja.? Posto si verovatno jos uvek pijan ili mamuran kada dodjes sebi procitaj jos jednom moj komentar kada dodjes sebi. Poslednji deo mog komentara vezano za Kokezu je pitanje. Nadji mi u kometaru deo gde drzim nekome predavanje, cak bi i voleo da Kokeza udje u klub jer bi vam doneo sigurnost obzirom da si proslu polusezonu sa Zvezdanom napravio selekciju pojacanja Boze sacuvaj. Sreca pa ce se ove godine Marjan ukljuciti u selekciju igraca jer od tebe nema vajde, cela Palanka zna da si samo jedna obicna sahovska figura. Kakva pitanja takvi i odgovori a bolje je da vodis racuna sta ti radis i ne zabadas nos u tudje zivote ..Kokeza nije usao u klub | |
|
| |
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: PRELAZNI ROK I STUCNI STAB 2018-2019 Sre Jun 06, 2018 3:11 am | |
| Mile, ove sezone kao sto znate treba bar tri iskusna igraca poput Zivkovica, znam da oni nisu tako jefitni kao klinci koji igraju radi dokazivanja, ali posto nam je i Luka nazalost otisao, tu ce trebati vise iskusnih igraca, pre svega u vezi i mozda. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: PRELAZNI ROK I STUCNI STAB 2018-2019 | |
| |
|
| |
| PRELAZNI ROK I STUCNI STAB 2018-2019 | |
|