| Stadion "Slavko Maletin Vava" | |
|
+65Milhaus FKBP igor-bp head hunter pg pdvfc napredBacka Mikela Dzoni ilovebackapalanka Kobajla Daki86 panke09 aimar 1986Nenad martick bossmita Miki Veliki Gorangoxy JovanRaskovic Neko nagib maurinjo deki SirkBP Nikola Petrovic BG NikolaRadjenovic Ventilvoje PLAVOGARDISTA Sloboda Ili Ništa laki987 KanarinacNS Напред Бачка vlada budala majstorBP Zelen 81 grnja marko celarevo Gogi Киламанија Nervno patriota-pancevo Rale BP Шоне DimaBP miletesic01 Pera Ludak GALO zivanov MarjanRnic sportista dunavska76neman x-man LjubiteljFudbala srba ilic bolle86 Boka BraneBP ZILE Joca Danac Vojvoda Kleka Marko 89 Admin 69 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
MarjanRnic

Број порука : 1368 Join date : 19.08.2014 Локација : Backa Palanka
 | Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Sre Avg 15, 2018 12:42 am | |
| | |
|
 | |
MarjanRnic

| Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Sre Avg 15, 2018 12:43 am | |
| | |
|
 | |
borkorakic1
Број порука : 83 Join date : 15.07.2017
 | Naslov: Stadion Sre Avg 15, 2018 5:26 am | |
| A jel gotovo postavljanje lima na Zapadu? | |
|
 | |
maurinjo
Број порука : 156 Join date : 05.11.2015
 | Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Sre Avg 15, 2018 2:30 pm | |
| Kad ce se skloniti zastave sa istoka, mi koji gledamo iza delegata ne vidimo pola terena | |
|
 | |
MarjanRnic

| Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Sre Avg 15, 2018 10:51 pm | |
| - maurinjo ::
- Kad ce se skloniti zastave sa istoka, mi koji gledamo iza delegata ne vidimo pola terena
Pitacu Lakija kada ce to uraditi a slobodno moze i neko od vas sa foruma | |
|
 | |
Pera Kojot Genije
Број порука : 85 Join date : 25.02.2018
 | Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Sre Avg 15, 2018 11:25 pm | |
| Mislim da ni u jednom klubu ne postoji takva bliskost između navijača i uprave, kao kod nas. Mi pitamo, kritikujemo, dajemo predloge, sugestije, a vodeći ljudi kluba nam daju odgovore u rekordnom roku. Zdrava atmosfera na svim nivoima je pola uspeha, zaista je lepo biti navijač Bačke! | |
|
 | |
nagib

Број порука : 875 Join date : 08.11.2015
 | Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Čet Avg 16, 2018 12:12 am | |
| | |
|
 | |
MarjanRnic

| Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Pet Avg 17, 2018 10:32 pm | |
| - Pera Kojot Genije ::
- Mislim da ni u jednom klubu ne postoji takva bliskost između navijača i uprave, kao kod nas. Mi pitamo, kritikujemo, dajemo predloge, sugestije, a vodeći ljudi kluba nam daju odgovore u rekordnom roku. Zdrava atmosfera na svim nivoima je pola uspeha, zaista je lepo biti navijač Bačke!
Pero ,ne znam da li si video juce je postavljena prva nova reklama na juznom bedemu ,kao proba da vidimo da li je to to ( tamo kod novog semafora ) , Semafor koji smo kupili pre nesto vise od godinu dana smo poklonili opstini da ga postavi na vestaku ali jos niko nije dosao da ga demontira i odnese a treba da odvije 10 srafova i sa postoljem ga odnese i postavi na Stari Grad tako da svi koji tamo igraju mogu da prate vreme i rezultat utakmice ... Na ovaj nacin zelimo da podrzimo razvoj fudbala u nasoj opstini u nasem okruzenju kao i kroz razne akcije koje smo kao klub poklanjali lopte nasim klubovima ali i drugu sportsku opremu . Nasa ideja na kojoj radimo je da obezbedimo fudbalske lopte i da svakom klubu u nasoj opstini poklonimo po tri da mogu da igraju prvenstevene utakmice sa njima ,zamislio sam da to budu lopte GIVOVA a onda da uputimo zvanican zahtev Givovi u Napulj da se nasa opstinska liga zove liga Givova i da oni doniraju deo sporske opreme svim klubovima pa makar to za pocetak bile i fudbalske lopte a nosilac tog projekta da bude Backa i opstinski fudbalski savez Backa Palanka | |
|
 | |
Pera Kojot Genije
Број порука : 85 Join date : 25.02.2018
 | Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Sub Avg 18, 2018 12:49 am | |
| Uopšte ne sumnjam da će sve što je planirano, biti sprovedeno u delo. Samo je za sve potrebno vreme. Sad kada su konačno i reflektori zasijali, i time smo ispunili (skoro) sve obaveze prema savezu (koji nam je puno pomogao, to ne smemo zaboraviti), ne moramo da žurimo oko ostalih stvari, sad možemo na miru, korak po korak da ulepšavamo naš stadion. | |
|
 | |
borkorakic1
Број порука : 83 Join date : 15.07.2017
 | Naslov: Stadion Pon Avg 20, 2018 4:44 pm | |
| Marijane ima li neki “update” sa stadiona? Da li je lim stavljen na Zapadnoj tribini i da li se postavljaju reklamni panoi? | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava"  | |
| |
|
 | |
| Stadion "Slavko Maletin Vava" | |
|