| 9. kolo SLS Bačka vs Metalac .... subota stadion VAVA od 16h | |
|
+8napredBacka Carapan SirkBP DimaBP miletesic01 Pera Ventilvoje nagib 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
nagib
Број порука : 875 Join date : 08.11.2015
| Naslov: 9. kolo SLS Bačka vs Metalac .... subota stadion VAVA od 16h Sre Sep 14, 2016 2:24 pm | |
| Pero i ostali verni navijači... nemoj te mi zameriti što otvaram temu pre vas ali eto razbio sam led sa Borcem i duboko sam uveren u pobedu protiv Metalca ... Subota, 17.09.2016, 16:00 na našem , nama najlepšem i najdražem stadionu odigraće se još jedna za naš klub istorijska utakmica !!! Koliko je vremena i truda za sve to trebalo je zaista nemerljivo i biće mi drago kao i verujem svima koji budu pristuni, da budemo posmatrači i na neki način učesnici u istorijskoj pobedi plavih na svom stadionu u prvoj utakmici u SUPER LIGI SRBIJE Zahvalnost za ovakvu priredbu imaju svi članovi uprave kluba i treba da ih nagradimo sa OGROMNIM aplauzom pred sam početak utakmice jer im zaista nije bilo lako Neću da malerišem ali evo da bog da ja nikad ne dobio na kladionici a Bačka nikad ne izgubila utakmicu na svom stadionu o ulaznicama na zvaničnom sajtu kluba .. . http://fkbacka.com/ulaznice-za-utakmicu-backa-metalac/ | |
|
| |
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: 9. kolo SLS Bačka vs Metalac .... subota stadion VAVA od 16h Sre Sep 14, 2016 2:30 pm | |
| Ocekujem da ce igraci imati elana sto se vracaju kuci, a i mi da im prenesemo pozitivnu energiju. Metalac smo vec rusili pre dve sezone tu, zasto ne bi opet | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: 9. kolo SLS Bačka vs Metalac .... subota stadion VAVA od 16h Čet Sep 15, 2016 12:29 am | |
| Нагибе, нема потребе да се извињаваш што си отворио тему пре мене. Није ово Перин форум већ форум навијача Бачке. Немојте мене чекати да ја отварам теме већ отварајте чим мислите да је време за отварање теме. Што се тиче утакмице једва чекам Суботу. Ја сам по обичају на стадиону сат времена пре почетка утакмице јер волим да погледам загревање који ми доста говори о томе како ће се играчи залагати на утакмици. Наравно, као и сви навијачи Бачке, очекујем сигурну победу и бег са зачеља табеле и повратак у сигурну луку тј средину табеле. Ово заснивам на играма у претходне 3 утакмице (Борац, Рад, Црвена Звезда). Поред тога очекујем и добру посету с обзиром да за Суботу најављују лепо време (киша тек увече). Зато, сви у плаво па на стадион. Игра Бачка! | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: 9. kolo SLS Bačka vs Metalac .... subota stadion VAVA od 16h Čet Sep 15, 2016 3:00 am | |
| Субота, 17.09.2016 16:00 - Бачка Паланка
Делегат - Спортски радник: ЧОНКА Арон
Главни судија: ПЕТКОВИЋ Немања Први помоћни судија: МИНИЋ Милан Други помоћни судија: БОЖОВИЋ Горан
Четврти судија: МИНИЋ Ана Посматрач: ТОМИЧИЋ Никола | |
|
| |
nagib
| |
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: 9. kolo SLS Bačka vs Metalac .... subota stadion VAVA od 16h Čet Sep 15, 2016 4:27 am | |
| | |
|
| |
nagib
| Naslov: Re: 9. kolo SLS Bačka vs Metalac .... subota stadion VAVA od 16h Pet Sep 16, 2016 11:53 am | |
| evo sedeli smo danas zajedno na tribinama i malo promatrali trening i malo komentarisali... Početna postava verovatno izgleda ovako : Stepandić Josimov , Đurić , Ilić, Smiljanić Veso, Bjeloš Mojsilović, Luković, Milovac Čeković Bjeloš se malo povredio na treningu i ako je ozbiljnije menjaće ga Rogač Mislim da je ovo trenutno i najbolja postava koju možemo izvesti na teren. Damir i pored toga što nije postigao gol protiv Zvezde ipak mislim da je u boljoj formi od Zečevića . Damiru samo fali malo više samopuzdanja koje će nadam se sutra dobiti na svom stadionu pred razdraganom publikom !! A drugi gol za pobedu plavih od 2:0 unapred pripisujem Luki koji je po meni psihofizički najspremniji za postizanje gola !!!! Napred plavi i obradujte nas sutra kako lepom igrom tako i velikom pobedom na debiju u SLS na svom terenu SRETNO | |
|
| |
DimaBP
Број порука : 820 Join date : 28.08.2014
| Naslov: Re: 9. kolo SLS Bačka vs Metalac .... subota stadion VAVA od 16h Sub Sep 17, 2016 1:49 am | |
| Pustite himnu dok igrači budu izlazili na teren. | |
|
| |
SirkBP
Број порука : 259 Join date : 17.08.2014
| Naslov: Re: 9. kolo SLS Bačka vs Metalac .... subota stadion VAVA od 16h Sub Sep 17, 2016 2:33 am | |
| | |
|
| |
nagib
| Naslov: Re: 9. kolo SLS Bačka vs Metalac .... subota stadion VAVA od 16h Sub Sep 17, 2016 3:34 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 9. kolo SLS Bačka vs Metalac .... subota stadion VAVA od 16h | |
| |
|
| |
| 9. kolo SLS Bačka vs Metalac .... subota stadion VAVA od 16h | |
|