| Stadion "Slavko Maletin Vava" | |
|
+65Milhaus FKBP igor-bp head hunter pg pdvfc napredBacka Mikela Dzoni ilovebackapalanka Kobajla Daki86 panke09 aimar 1986Nenad martick bossmita Miki Veliki Gorangoxy JovanRaskovic Neko nagib maurinjo deki SirkBP Nikola Petrovic BG NikolaRadjenovic Ventilvoje PLAVOGARDISTA Sloboda Ili Ništa laki987 KanarinacNS Напред Бачка vlada budala majstorBP Zelen 81 grnja marko celarevo Gogi Киламанија Nervno patriota-pancevo Rale BP Шоне DimaBP miletesic01 Pera Ludak GALO zivanov MarjanRnic sportista dunavska76neman x-man LjubiteljFudbala srba ilic bolle86 Boka BraneBP ZILE Joca Danac Vojvoda Kleka Marko 89 Admin 69 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
BraneBP
Број порука : 38 Join date : 30.07.2014 Локација : Juzno-Backi okrug
| Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Pet Avg 08, 2014 2:14 am | |
| Нисам ни ја приметио никакве радове на самом стадиону али наводно су фарбали исток и нешто уређивали на западу. Сутра ћу видети, ако има ишта сликаћу. | |
|
| |
Boka
Број порука : 2 Join date : 08.08.2014
| Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Pet Avg 08, 2014 7:46 pm | |
| Niste vi to dobro videli,zavrseno je sredjivanje stadiona,sutra je generalna proba protiv Banata, tacnije danas prosla je ponoc ali u 17 casova pa dodjite i vidite.Farbano je,menjane su polomljene stolice,i jos dosta sitnica. | |
|
| |
bolle86
Број порука : 2 Join date : 13.08.2014
| Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Sre Avg 13, 2014 4:36 am | |
| bio sam juce prvi put na stadionu od kraja prvenstva, lepo su ga ofarbali mada nije bilo vecih radova, mogla bi opstina da odvoji neki dinar za to ipak je to objekat u centru grada i bilo bi lepo da dobije izgled kakav zasluzuje a i ovako lepo izgleda | |
|
| |
srba ilic
Број порука : 2 Join date : 19.08.2014
| Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Uto Avg 19, 2014 9:27 am | |
| јел зна неко шта је са травом на нашем стадиону, прошле сезоне трава била прелепа, најбоља у лиги, на слици на претходној страници се види одлично а сад сва пожутела, на неким деловима остала само земља ко да је неко киселину бацао | |
|
| |
LjubiteljFudbala
Број порука : 234 Join date : 24.07.2014 Локација : Stadion
| Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Sre Avg 20, 2014 7:24 am | |
| Trava je bas propala, zaprepastio sam se kad sam video. Stadion je samo "usminkan" nisu menjane bele stolice niti farbano sve u plavo nazalost, nema se para za sada za te stvari i ne treba forsirati, kao sto neko rece bolje 10 godina biti stabilan u drugoj nego se nesto isforsirati i zaduziti, opstina bi stvarno mogla bar neceg da se prihvati.
| |
|
| |
Vojvoda
Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
| Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Uto Avg 26, 2014 2:21 pm | |
| Mnogo raduju ove vesti vezane za stadion sto ste pomenuli u drugim temama ali da ne nastavljam i ne skrecem temu pored ove teme o stadionu. Zamislite stadion "Vava" pod reflektorima :D Nezamislivo ali posle ulaska Backe nakon toliko godina u sta nije verovao niko od nas sad je sve moguce.
| |
|
| |
x-man
Број порука : 1101 Join date : 16.08.2014
| Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Uto Avg 26, 2014 2:24 pm | |
| Samo polako, svi smo sad u euforiji i navijaci i uprava :D , korak po korak, imam potpuno poverenje u gospodina Rnica | |
|
| |
Vojvoda
Број порука : 376 Join date : 29.07.2014 Локација : Stevana Supljikca
| Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Uto Avg 26, 2014 2:28 pm | |
| U gospodina Rnica mnogi imaju poverenja i ja naravno,secam se jos iz doba kad je dosao u FK Backu gde sam posmatrao sve meceve te sezone i kod kuce i u gostima a bio sam i mladji Od momenta kad je dosao u klub znao sam da ce Backa postati stabilan klub ali nisam bas ocekivao sve ovo.Nekako prosle sezone nismo najavljivali niti toliko isticali tu kandidaturu za plasman u prvu ligu dok su se ljudi iz Panceva opasno nameracili. | |
|
| |
Danac
Број порука : 100 Join date : 24.07.2014
| Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Sre Avg 27, 2014 9:30 am | |
| Ovako nesto na nasem istoku :D Salu na stranu ali ovi Englezi o svemu vode racuna na njih se treba ugledati. Krov,sve zatvoreno,sve plave stolice osim ovog natpisa ali stolice su stavljane pre 20 godina pa je zato taj natpis tad je to bilo u modi mada je kod nas nazalost jos uvek u Srbiji,nista ograda,nema atletske pregled igre 5 plus.Takva im je ista i zapadna tribina u tom fazonu. | |
|
| |
dunavska76neman
Број порука : 239 Join date : 25.07.2014
| Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" Sre Avg 27, 2014 10:47 am | |
| ovo je vec prava tribina mada je i nasa zapadna lepa jos da dodju sve plave stolice nista nije nemoguce, fk indjija je konkurisala kod pokrajinskih fondova koliko znam i na taj nacin su dosta toga uradili. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Stadion "Slavko Maletin Vava" | |
| |
|
| |
| Stadion "Slavko Maletin Vava" | |
|