- ProtivDiktature ::
- Razlicitih misljenja ali postovanje s obe strane svaka vam cast ljudi. Kazite mi ima li kakvih desavanja u Palanci po pitanju ovoga? Ili vam je toliko dobro da ne treba nista menjati s obzirom da pripadate razvijenijim sredinama u Srbiji
drugar.... moji mama i tata su bili obični radnici koji su kroz komunizam , socijalizam, "demokratiju" slobe , koštunjavog i sviju redom stvarali ovu državu. Kao i desetine hiljada njima sličnih u gradu itd ..... ja nisam bio mamin i tatin sin koji je mogao da bude ponavljač u 7om razredu osnovne škole i da završi 3 razreda srednje škole a potom odmah nakon toga bez dana na birou za zapošljavanje počne da radi u DDORu ..
već sam bio odličan učenik na birou celu večnost i dan danas jer mi tata nije bio direktor negde nečega . mama mi se nije prezivala prezimenom da mi neko ponudi posao , nisam molio Kerteza nit sam se nekom uvlačio u dupe niti ikada hoću..... već ću svima koji su NESPOSOBNI a imaju mama i tatu , "pljunuti u lice" i reći da su produkt ove posrnule "države" koja samo srlja u propast i uništenje Srpskog indetiteta sve u ime patriotizma itd....
LOPOVI , kriminalci , neradnici , bogohuljnici .... koji se kunu u poštenje itd ....
Imam 42 godine i sve ih poznajem i radio sam u državnim ustanovama .... nije ih sramota nerada , krađe, laži , .... nesposobnosti , neodgovornosti, ..... užas koliko je pošten , vredan i sposoban građanin bez veze od gore, osuđen na robovski rad da bi preživeo
koja smo mi razvijena opština ?? kada se godinama dnevno odlivalo 300.000€ za kosovo sa sve Čovićem na čelu za Kosovo koji je danas u neki Qrac u sportu najvećih klubova. Sa Vučelićem koji je bio direktor slobine LAŽOVIZIJE koja je u smrt odvela desetine ljudi u bombardovanju dok je tad bio direktor RTSa tj TV bastilje, a danas je glavni u partizanu , ...... i onda mi neko kaže sport nema veze sa politikom ??
Da je moje dete ne daj bože stradalo zbog takvih, ja bih im ZUBIMA VRAT PREGRIZAO !!!!! a ne da nakon svega budu nagrađeni platom na teret budžeta nas koji danas radimo za 200€ dok oni primaju Kurtza iz Austrije

koji nas je bombardovao dok su oni tada pljuvali po njemu a danas sa njim piju šampanjac
sramota i laž koja umesto kazne , kažnjava nas obične smrtnike .....