| Forumska kafana "Backa" | |
|
+44Danac Zttq ZivJeFudbalUmroNije miletesic01 maurinjo Admin 1986Nenad bossmita Pera Ventilvoje nagib Киламанија LjubiteljFudbala vox populi Sloboda Ili Ništa Uzice11 SrpskiIlokBP NemirnaBacka Nikola Petrovic BG marko celarevo NikolaRadjenovic PLAVOGARDISTA Daka5 Gajdobra87 Carapan Miki Veliki ZvoneSampione Crveni Djavoli KG JovanRaskovic Joca Nervno Vojvoda aimar MarjanRnic Шоне Daki86 x-man grnja DimaBP napredBacka dunavska76neman Gogi patriota-pancevo Kleka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Киламанија
Број порука : 40 Join date : 30.04.2015 Локација : Бачка Паланка
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Nov 14, 2015 10:49 am | |
| | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Sub Nov 14, 2015 11:18 pm | |
| Prijatelji dragi ,da nam je neko ponudio pre jesenjeg dela prvenstva da cemo biti prvi ili drugi da li bi to skoro svi prihvatili i potpisali ..??? Tacno je da je od pred kraj utakmice sa Napredkom ( sem Loznice i C.Zvezde ) Backa u padu forme ...Po meni razlog je zadovoljenje u glavama igraca a ne u njihovom kvalitetu i na tome se mora puno raditi ,dobro je sto je ostala jos jedna utakmica do kraja a onda dovoljno dug period za kompletnu analizu ,na prvom mestu svih segmenata u kllub od uprave,strucnog staba ,igraca pa do domara ...u prolece je uvek tesko osvajati bodove ali mislim da je nama tada povoljniji raspored ...ako pobedimo CSK imacemo 33 boda a za plasman u Elitu JSL prema iskustvima iz svih sezona od 2006.g treba minimalno 55-56 bodova ,sto je po meni ostvarljivo .!? po strateskom planu kluba ,prolece je predvidjeno upravo iz takvih razloga da se namesti igra na strani u dva segmenta igrati lepo i osvajati bodove i igrati tvrdo i takmicarski i osvajati bodove ..za ovakve ciljeve po planu cemo dovesti tri igraca koji ce znacajno pojacati konkurenciju u zadnjoj liniji odbrane i jednog igraca u napadu ,za sada dok se ne dogovorimo sve ne smem iznositi imena ,a sigurno je da se i strucni stab mora ojacati sa jos jednim trenerom koji ce Spasi pomoci u radu i dati svoj pun doprinos (prevashodno mislim na kondicionog trenera sa posebnom paznjom na vezbe snage jer je snaga osnov u savremenom fudbalu ) tako ce Spasi i ostalima u klubu ostati vise vremena da se bave mentatiltetom igraca i podizanju moralno-voljnih kvaliteta jer nas je na utakmicama prilikom gostovanja "narocito na zadnje tri "mucilo samozadovoljstvo igraca po sistemu mi smo prvi dovoljno je da samo izadjemo na teren i rival ce se predati ,nije bilo potrebne kolicine trcanja i jednostavnih brzih promena ritma i preciznih dodavanja ...Objektivno ako sumiramo kvalitet nasih igraca nesumljivo je da su za prvo mesto ,Spaso i stucni stab odlicno rade i oni su nas kvalitet za prvo mesto i to se mora dokazati igrama i osvojenim bodovima ...da ne bude da mi u klub vise zelimo da budemo prvi i udjemo u elitu od igraca ( to ponekad zbog nonsalntne igre izgleda ovako ) ...ocekivali smo mi u klubu pad u formi pred kraj prvenstva ali ne bas ovakav jer 5-6 igraca nisu prosli pripreme i dosli su u klub krajem jula i avgusta ,sto znaci da nemaju svi spremu da igraju u istom ritmu,mnogi nisu ni igrali za svoje klubove i imali su pauze i trebalo ih je vracati u kondicionu i formu za takmicarske rezultate a duge zimske pripreme su prava prilika za ovo jer su na jesen imali odredjenu minutazu ,Backa ce bas iz ovih razloga na prolece biti prava i u jos kvalitetnijoj igri osvajati bodove ... Glava gore ,idemo dalje ,prva prepreka koju moramo savladati je nas mentalitet a onda nije upitan rezultat na derbiju sa CSK-om u subotu . | |
|
| |
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Nov 15, 2015 1:11 am | |
| - miletesic01 ::
- Prijatelji dragi ,da nam je neko ponudio pre jesenjeg dela prvenstva da cemo biti prvi ili drugi da li bi to skoro svi prihvatili i potpisali ..??? Tacno je da je od pred kraj utakmice sa Napredkom ( sem Loznice i C.Zvezde ) Backa u padu forme ...Po meni razlog je zadovoljenje u glavama igraca a ne u njihovom kvalitetu i na tome se mora puno raditi ,dobro je sto je ostala jos jedna utakmica do kraja a onda dovoljno dug period za kompletnu analizu ,na prvom mestu svih segmenata u kllub od uprave,strucnog staba ,igraca pa do domara ...u prolece je uvek tesko osvajati bodove ali mislim da je nama tada povoljniji raspored ...ako pobedimo CSK imacemo 33 boda a za plasman u Elitu JSL prema iskustvima iz svih sezona od 2006.g treba minimalno 55-56 bodova ,sto je po meni ostvarljivo .!? po strateskom planu kluba ,prolece je predvidjeno upravo iz takvih razloga da se namesti igra na strani u dva segmenta igrati lepo i osvajati bodove i igrati tvrdo i takmicarski i osvajati bodove ..za ovakve ciljeve po planu cemo dovesti tri igraca koji ce znacajno pojacati konkurenciju u zadnjoj liniji odbrane i jednog igraca u napadu ,za sada dok se ne dogovorimo sve ne smem iznositi imena ,a sigurno je da se i strucni stab mora ojacati sa jos jednim trenerom koji ce Spasi pomoci u radu i dati svoj pun doprinos (prevashodno mislim na kondicionog trenera sa posebnom paznjom na vezbe snage jer je snaga osnov u savremenom fudbalu ) tako ce Spasi i ostalima u klubu ostati vise vremena da se bave mentatiltetom igraca i podizanju moralno-voljnih kvaliteta jer nas je na utakmicama prilikom gostovanja "narocito na zadnje tri "mucilo samozadovoljstvo igraca po sistemu mi smo prvi dovoljno je da samo izadjemo na teren i rival ce se predati ,nije bilo potrebne kolicine trcanja i jednostavnih brzih promena ritma i preciznih dodavanja ...Objektivno ako sumiramo kvalitet nasih igraca nesumljivo je da su za prvo mesto ,Spaso i stucni stab odlicno rade i oni su nas kvalitet za prvo mesto i to se mora dokazati igrama i osvojenim bodovima ...da ne bude da mi u klub vise zelimo da budemo prvi i udjemo u elitu od igraca ( to ponekad zbog nonsalntne igre izgleda ovako ) ...ocekivali smo mi u klubu pad u formi pred kraj prvenstva ali ne bas ovakav jer 5-6 igraca nisu prosli pripreme i dosli su u klub krajem jula i avgusta ,sto znaci da nemaju svi spremu da igraju u istom ritmu,mnogi nisu ni igrali za svoje klubove i imali su pauze i trebalo ih je vracati u kondicionu i formu za takmicarske rezultate a duge zimske pripreme su prava prilika za ovo jer su na jesen imali odredjenu minutazu ,Backa ce bas iz ovih razloga na prolece biti prava i u jos kvalitetnijoj igri osvajati bodove ... Glava gore ,idemo dalje ,prva prepreka koju moramo savladati je nas mentalitet a onda nije upitan rezultat na derbiju sa CSK-om u subotu .
Mile, nama niko ništa ne nudi i ne treba da nudi. Imamo kvalitet i znanje da sami ostvarimo svoj cilj samo treba da više verujemo u sebe a ne da gledamo kako će ostale ekipe međusobno igrati. Očigledno je da nam je zadnjih nekoliko utakmica kvalitet igre ispod nivoa koji smo igrali u prvih 10 kola. U razgovoru sa domaćim navijačima Donjeg Srema u Pećincima i Radničkog u Kragujevcu sam dobio informaciju da gore ekipe nisu gostovale kod njih. Zbog toga treba da se zamislimo. Ne treba samo da osvajamo bodove nego treba da čuvamo i obraz i ugled Bačke. Naš problem nije taj što igramo nerešeno ili izgubimo već (ne)kvalitet igre. Isti igrači koji su mleli prvih 10 kola igraju i sada tako da kvalitet ekipe ne dolazi u pitanje već bistra glava igrača. Pod hitno treba da se trgnemo i da pobedimo ČSK pa onda odmor a analizu i reakciju prepustimo upravi i stručnom štabu. Navijači su jučerašnjom igrom (a ne osvojenim bodom) nezadovoljni pa su uputili žestoke kritike a to shvatite samo kao privrženost klubu i želju istih da budemo iznad svega. Sledimo Marjanov potpis "I kada je teško i kada se slavi uvek uz Bačku i barjak plavi!". Napred BAČKA !!! | |
|
| |
Ventilvoje
Број порука : 1499 Join date : 14.05.2015
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Ned Nov 15, 2015 3:19 am | |
| Prevelik pritisak smo nabili igracima pricom o superligi. Mile je ostalo lepo shvatio. Oni pogotovo na gostovanjima moraju biti ratereceni i igrati svoju igru, opusteno, lepo, kao protiv Kolubare, Sloge i Borce | |
|
| |
Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Nov 17, 2015 7:03 am | |
| Ovde zatisje pred prelazni rok :D | |
|
| |
Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Nov 17, 2015 7:40 am | |
| to Stojan vise ne odrzava sajt ili sta do sad je bio vrlo azuran, ali nije stavio rezultat sa Kragujevcem | |
|
| |
Kleka
Број порука : 309 Join date : 24.07.2014 Локација : Backa Palanka
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Nov 17, 2015 11:57 am | |
| Vodi Stojan kako ne, na fejsbuku cim vidite latinicu znajte da je on Zaboravio sam mu reci da na fb stranici Backe ide iskljucivo cirilica ali nije toliko bitno koliko je bitno ono sto se napise. Stize prva najava pred utakmicu sa Pivarom. | |
|
| |
Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Nov 17, 2015 5:10 pm | |
| Al nema na sajtu za Radnicki. | |
|
| |
Ventilvoje
| Naslov: Re: Forumska kafana "Backa" Uto Nov 17, 2015 5:11 pm | |
| Inace mozemo na zimu da dovedemo Amalfitana, slobodan je igrac | |