| Fk Sloboda Užice | |
|
+13miletesic01 Шоне Gogi grnja patriota-pancevo Pera Sloboda Ili Ništa Daki86 vox populi DimaBP Kleka x-man Nervno 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Pera
Број порука : 914 Join date : 17.08.2014 Локација : Bačka Palanka
| Naslov: Re: Fk Sloboda Užice Ned Sep 27, 2015 10:27 am | |
| Čestitke Slobodi na osvojenom bodu na gostovanju u Pećincima. Polako ali sigurno ste pobegli iz opasne zone. | |
|
| |
Sloboda Ili Ništa
Број порука : 106 Join date : 06.08.2014
| Naslov: Re: Fk Sloboda Užice Ned Sep 27, 2015 12:52 pm | |
| - Pera ::
- Čestitke Slobodi na osvojenom bodu na gostovanju u Pećincima. Polako ali sigurno ste pobegli iz opasne zone.
Hvala. Realno dobar bod, ali za mene (malo i subjektivno) ipak najveći utisak su 97 ljudi koji su u jednom trenutku (ukupno verovatno mnogo više) uz forum i prate dešavanja u Pećincima. Naravno da je najbolje otići na stadion, ali... | |
|
| |
aimar
Број порука : 292 Join date : 15.07.2015
| Naslov: Re: Fk Sloboda Užice Ned Sep 27, 2015 1:14 pm | |
| - Sloboda Ili Ništa ::
- Pera ::
- Čestitke Slobodi na osvojenom bodu na gostovanju u Pećincima. Polako ali sigurno ste pobegli iz opasne zone.
Hvala. Realno dobar bod, ali za mene (malo i subjektivno) ipak najveći utisak su 97 ljudi koji su u jednom trenutku (ukupno verovatno mnogo više) uz forum i prate dešavanja u Pećincima. Naravno da je najbolje otići na stadion, ali... Kako je igrao Dolmagic | |
|
| |
Sloboda Ili Ništa
| Naslov: Re: Fk Sloboda Užice Ned Sep 27, 2015 1:20 pm | |
| - aimar ::
- Sloboda Ili Ništa ::
Hvala. Realno dobar bod, ali za mene (malo i subjektivno) ipak najveći utisak su 97 ljudi koji su u jednom trenutku (ukupno verovatno mnogo više) uz forum i prate dešavanja u Pećincima. Naravno da je najbolje otići na stadion, ali... Kako je igrao Dolmagic Njega je Emeka istisnuo iz postave nakon odlične partije u sada već pretprošlom kolu. Ipak tu je on... prva, druga rezervna opcija. Protiv Loznice je bio prilično loš, danas igrao dvadesetak minuta, ništa spektakularno. U nekim trenucima sam mislio da će da prokine i postane igrač višeg kalibra, ali sada mi se ne čini tako. | |
|
| |
PLAVOGARDISTA
Број порука : 234 Join date : 23.09.2015
| Naslov: Re: Fk Sloboda Užice Ned Sep 27, 2015 1:30 pm | |
| Sta je sa onim Lazicem sto je bio najbolji mislim 1 kolo? Nema ga nigde? | |
|
| |
Sloboda Ili Ništa
| Naslov: Re: Fk Sloboda Užice Ned Sep 27, 2015 1:47 pm | |
| - PLAVOGARDISTA ::
- Sta je sa onim Lazicem sto je bio najbolji mislim 1 kolo? Nema ga nigde?
Tek ga neće biti... On je trenutno druga rezervna opcija na beku. Ima tu svega, ali meni najzanumljivije što je on čini mi se na neki način digao ruke od fudbala. Eto iz Užica je, pa ga ne mrzi da bude opcija ako baš imamo kadrovskih problema. Nema neke ambicije. Opet kažem, to je moj utisak. | |
|
| |
aimar
Број порука : 292 Join date : 15.07.2015
| Naslov: Re: Fk Sloboda Užice Ned Sep 27, 2015 1:57 pm | |
- aimar ::
- Sloboda Ili Ništa ::
Hvala. Realno dobar bod, ali za mene (malo i subjektivno) ipak najveći utisak su 97 ljudi koji su u jednom trenutku (ukupno verovatno mnogo više) uz forum i prate dešavanja u Pećincima. Naravno da je najbolje otići na stadion, ali... Kako je igrao Dolmagic Njega je Emeka istisnuo iz postave nakon odlične partije u sada već pretprošlom kolu. Ipak tu je on... prva, druga rezervna opcija. Protiv Loznice je bio prilično loš, danas igrao dvadesetak minuta, ništa spektakularno. U nekim trenucima sam mislio da će da prokine i postane igrač višeg kalibra, ali sada mi se ne čini tako. Dino je dobar igrac ali mislim da od samog dolaska u Slobodu nije dobio pravu sansu,on je tu sigurno 2god. | |
|
| |
Sloboda Ili Ništa
| Naslov: Re: Fk Sloboda Užice Ned Sep 27, 2015 3:32 pm | |
| Nisam siguDa, ovo mu je treća godina ili čak četvrta. Kod Piskavca mladi igrači jako teško dobijaju priliku. Prošle godine je i igra nešto. Mada smo na tim pozicijama imali dosta fudvalera. Nisam siguran, ali mislim da ne živi baš sportskim životom. | |
|
| |
miletesic01
Број порука : 1695 Join date : 01.04.2015
| Naslov: Re: Fk Sloboda Užice Pon Sep 28, 2015 5:16 am | |
- Nisam siguDa, ovo mu je treća godina ili čak četvrta.
Kod Piskavca mladi igrači jako teško dobijaju priliku. Prošle godine je i igra nešto. Mada smo na tim pozicijama imali dosta fudvalera. Nisam siguran, ali mislim da ne živi baš sportskim životom. ako je tako onda nista od njega ..cestitke na bodu u Pecincima | |
|
| |
Sloboda Ili Ništa
| Naslov: Re: Fk Sloboda Užice Ned Okt 04, 2015 2:15 am | |
| Mi nismo za vrh, to sam i ranije govorio, ali kakvi smo tragičari, to je neverovatno.
Izveštaj: http://www.fksloboda.org/vest.php?id=1556 Galerija: http://www.fksloboda.org/galerija.php?id=279 Tekstualni prenos: http://www.fksloboda.org/forum/viewtopic.php?f=8&t=53 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fk Sloboda Užice | |
| |
|
| |
| Fk Sloboda Užice | |
|